• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar balıkesirle ilgili bilgisi olan orda yanıdığı olan falan varmı otel arıyorum hem temiz hem ucuz aklınızda olsun

aldım canım adresini ellerini eşinin omuzuna koymuşsun bu sensin dimi yanlış birini almim..:)
Gurubu o kurduğu için ben ekleyemiyorum ama msj yollicam şimdi ona..:34:

evet sanırım o hatırlamıyorum şimdi ama bizim söz fotomuz saçlarım bukleli krem gömlek var :)

ekledim zizag.. tuğkanın onay vermesi gerekiyor..
Bu arada face deki sayfamızı gelmek isteyenler olursa tuğkana özel msjla mail adresini atabilir.. formda yazmayalım.. özel mesaj atalım..:34:

ekledim zizag.. tuğkanın onay vermesi gerekiyor..
Bu arada face deki sayfamızı gelmek isteyenler olursa tuğkana özel msjla mail adresini atabilir.. formda yazmayalım.. özel mesaj atalım..:34:

saol tatlım teşekkür ederim :) akşama sizleri görebileceğim

Kizlarz esimle yağmurda deli gibi yururduk icimize kadar yağmur suyu dolardı o buz gibi havada avuç ici sıcacik olur beni isitirdi :...(

Acemi: Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
Usta : Kr. Hvcl. K.lığı Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA

Kısa dönem..... Çokk şükür....:40:
Pek iyi şeyler yazmıyor nette ama doğu çıkmamasınaa çok sevindim...

Pazartesi sabahı yola çıkacakkk.......
Gidecek askerim, aşkım, dünyam, erim, herşeyim........
Benden, yatağımızdan, evimizden..... İSTANBUL'DAN Gidecek............:14::14::14:
Allahıımmmmmm yardım et askerlerimizee vee bekleyenlerine...AMİN...

merhaba benim eşimde etimesgut zırhlı birlikte,bugün 5. günü,cumartesi pazar ziyaret kabul ediliyormuş,ben haftasonu gidiyorum,aslında bütün haftasonları için bilet aldım,yemin töreninden sonra çorlu da olucak,orası benim için daha kolay olucak
cumadan alıp pazar gününe kadar beraber oluruz diye tahmin ediyorum,kimbilir eşlerimizin aynı yerde olmasından herhalde yazınızı okuduğumda çok heyecanlandım,birbirimize destek olursak çok mutlu olurum

Back