343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnn canım yaa seninle aynı durumdayız bizde 2 yıldır birlikteyiz ben onun ailesiyle tanıştım ama benm babam tanışmayı kabul etmedi askerden gelsin oyle tanışırız dedi şimdi de gidemeyeceğim sanırım törene ve çoook mutsuzum

Günaydın kızlar,

Biz artık cep telefonu ile konuşmuyoruz , cebimi çaldırıyor sonra evi arıyor, daha az kontür gidiyormuş. Ev telefonu sürekli yanında duruyor bu durumda ....

ŞAFAK ; 151

Günaydın kızlar,

Biz artık cep telefonu ile konuşmuyoruz , cebimi çaldırıyor sonra evi arıyor, daha az kontür gidiyormuş. Ev telefonu sürekli yanında duruyor bu durumda ....

ŞAFAK ; 151

sen telefonları çiftledin artık ben bi cep telefonuyla uğraşırken sana bide ev telefonu dahil olmuş :)

Öteki türlü kontür çok çabuk gidiyor diyor... çok az konuşabiliyoruz ... babama yakalanmamak için önce cebimi çaldırıyor ben meşgule atıyorum sonra evi arıyor birde 11:00'DE arıyor düşünün yaniii evdekiler uyanmasın diye nasıl açıyor görseniz gülersiniz halime ....

ŞAFAK :151

4 liralık kontör ceple konuşunca 40 dakika evle konuşunca 50 dakika konuşuluyomuş askerim öyle dedi bana

canım inş askerin biran önce gelirde nişanlanırsınız sevgililikten sonra nişanlılık rahatlık oluyo rahat rahat evin içinde telefonla konuşabiliyorsun sevgilinden bahsediyosun

siz baya uzun görüşüyorsunuz ben en uzun 7 dakika konuştuk

Sağol iyi niyetlerin için cnm , benim askerimde evle konuşunca 60 dk ceple konuşunca 20 dk da bitiyor muş 3,5 liralık almış oda ,

İnş askerden gelince iş bulduktan sonra düşünüyoruz , gerçi ben evde de rahattım sadece babam bilmiyor ( gibi ) herkes biliyor ...

Biz 7 yıldır çıkıyoruz :):)

oy oy oy baya olmuş 7 sene bizim 21 ay oldu o bile uzun geliyor bana

allah askerine güzel işler versin

kızlar ne kadar sanslısınız biz 1.5 dk ancak konuşuyoruz ve ben kapatınca ağlama krizine giriyorum dayanamıyorum yetmiyo çünkü bizde 2 yıldır birlikteyiz ama ayrılık çok zor oldu (

günaydınnnnn
dün akşam bi umutla eve gittim eşim arar diye duşa girecektim ha şimdi ha şimdi diye diye bekledim aramadı en son saat 11 de yatağa giriyordumki aradı
nasıl sevinç çığlığı attım inanamazsınız o kadar mutlu oldum ki 15 dakika falan konuştuk önceki günler sesi çok canlı geliyordurdu ama dün gece çok bitkindi
çok yorgunum aşkım ama sırf seni aramak için 1 saattir kuyruktayım dedi oyy kıyamam yemin töreni erken olacağı için çok yorucu geçiyormuş
sürekli çok özledim seni diyo bende özledim onu belki ondan daha çok ama seni özledim diyemiyorum biliyorum derken hıçkırıklara boğulacağımı
geçecek aşkım diyorum kavuşucağız diyorum ama içim nasıl yanıyo çok zor ya

gözün aydın canım çok yoruluyolar bizimkide öyle sanırım erken uyuyo benim bebekim

akşam saat 9.30 du hala fotoğraf çekiyolarmış nasıl çirkin çıkar kim bilir :)

benimkide resim falan çekildik dedi
60 lira para almışlar askeriyeye girince ihtiyaç parasıymış
akşam olsada duysam sesini öyle özledimki sesini kokusunu

benimkide resim falan çekildik dedi
60 lira para almışlar askeriyeye girince ihtiyaç parasıymış
akşam olsada duysam sesini öyle özledimki sesini kokusunu

bizim muska cevşenlerimiz vardı ikimizinde askere giderken değiştirdik onun cevseni bende kokusu sinmiş arada çıkarıp kokluyorum

bende son giydiği tişörtünü saklamıştım onunla uyuyoyorum kokusu bitmesin diye az az kokluyorum

bende son çekildiğimiz resimlerimize bakıyorum off çook özledim ellerini kokusunu gözlerini yanaklarını herşeyini(

bugün ben ölü gibiyim.
sabah annesiyle karşılaştık. gülerdir aramıyordum,kötü bişey duymayayım diye.
200 kişilik yere 600 kişi kalıyolarmış. yemek yetmiyomuş hiçbişey yiyememiş.
bütün gün çok yoruluyo. bütün gün yürüyo,koşuyo. en azından yemek versinler!
daha 1 dakik konuştuk arıtk deliricem!

bugün hiç birimizi ii değiliz sanırım ama kendimize gelip dua edelim askerlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…