Evet canım ordaaaa ayyy ne güzelll
Yarın geçerken benim için el sallarmısın o tarafa doğru...
Vallaa ciddiyimm sen elini salla ben sallamış kadar olucam... tabi senin için bi sorun olmazsaa...[/QUOTE
Sallarım tabi sallamaz mıyım hiç ... Yemin töreni ne zamandı o gun evden erken çıkmam gerek yoksa işe geç kalıyorum tıklım tıklım oluyor orası .... sen gelecek misin ankaraya yemin töreni için
ya hakkaten kızlar ne zaman tam olarak dönüş tarihleri? mayısın kaçı? herkes için aynı değil mi değişmiyo?
Ben İstanbuldayim canim( bugun konustum da o da 150 gun dedi bana ben de 152 die biliodum da yok 150 dedi (( Kalabaliklar içinde yapayalnızımmm hersey o kadar anlamsız kiii (( iste çalışmasam kafayi yerim (((( siz nasıl dayaniyosunuzz ((((
kızlar merhaba benım sevgilimden hala ses yok samsun sıhhıye olan ve haber alan var mı aranız da
cnm cok yoğundur o yuzden arayamamıştır merak etme ıyıdır ıns
cok zor cnm hıcbısekılde dayanılmıyo ama bı ugras bulup daha dayanılır hale getırmeye calısıyorum benım bı oğlum var 1 yasında onunla ugrasırken gun nasıl gecıyor anlamıyorum. aksamda onun eve gelme saatleri cok sıkılıyorum buraya gırerek bıseyler yazarak untturmaya calısıyorum ama unutulmuyo off off
Canimmm benimmmm((( Allah yardimcin olsun insaallah oglun da varmis cok daha zorr sana (( Ama alismak zorundayizzz mecburuz bunaaa mecburrr ((( oofff oooffffffffffff (((((
bu facete açılan grup için benı de eklermısnız ben sılzre özelden mesaj atmaya çalışıyoırum ama 100 tane msj yazmadıgınız için özleden msj gönderemzsınız diyor
benı de ekleyın ne grubuymuş bu bnm haberım yok
zeynep facede yoksun:))
iyi aksamlar kizlar!gene dunden beri haber yok bende. ama yarin aksam izmire gidiyorum vee cumartesi gorucemmm sevgilimii :))
dusa girerken bile telefonu aliyorum yanima iyice telefonla butunlestim ben :))
gunduz isteyken daha cok bakabiliyorum siteye,aksamlari ders calisiyorum,tv izliyorum...
kimse yokmu kızlar samsunda askerı olan yok muu factekı gruba ekyın benı de snmsinan@hotmailhadi kızlar grubumuza bekliyoruz bak almiraya uğur getrdi 3 gündür aramayan kocası aradı gelin hızlı paylaşımlar sohbetler yapalım
Kızlar bir sayfa önce yazdıklarınıza baktım da kaç gün var falan diye konuşmuşsunuz. Biz hep şurdan takip ediyoruz şafağı size de aynısının 343. dönemler için açılan sayfasının linkini yolluyorum burdan takip edebilirsiniz343. K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?