• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sagol cnm da bu sıtede 154 gun dıyo:.(

Valla canım biz hep burdan takip ettik ve yanlış olmadı hiç. Bitiş tarihi 18 mayısı gösteriyo sizinkilerin çıkışı ne zaman belli mi?
Mesela bizimkilerin bitişi de 17 ocaktı ve doğruydu. Biz 158den başlamıştık saymaya

Valla canım biz hep burdan takip ettik ve yanlış olmadı hiç. Bitiş tarihi 18 mayısı gösteriyo sizinkilerin çıkışı ne zaman belli mi?
Mesela bizimkilerin bitişi de 17 ocaktı ve doğruydu. Biz 158den başlamıştık saymaya

askerim bana 5 ay 5 gün dedi .

evet 18 i mantıklı cumaya denk geliyo.

iyi aksamlar kizlar!gene dunden beri haber yok bende. ama yarin aksam izmire gidiyorum vee cumartesi gorucemmm sevgilimii :))
dusa girerken bile telefonu aliyorum yanima iyice telefonla butunlestim ben :))
gunduz isteyken daha cok bakabiliyorum siteye,aksamlari ders calisiyorum,tv izliyorum...

ben de dusa girerken almıstım bgn oglen. iyiki almışım aradı :)

canım acemideyken görebiliyomusun?

ay bu sayac ne güzelmiş saniyeler de gidiyo :)

ama 154 gün diyo ya mümkün değil bence zaten gittiklerinde 155 ti. tırt bu saat :))))))))))

ben de dusa girerken almıstım bgn oglen. iyiki almışım aradı :)

canım acemideyken görebiliyomusun?

acemideyken sadece kapiya gidersen gorebilirsin.
onlarin da sabah egitim varmis, ogleden sonra 2 3 gibi kapiya gidicem. nasil cagiracaklar ne kadar surede yanimda olur onu hic bilmiyorum..
cumartesi gittikten sonra size anlatirim ayrintilari.

acemideyken sadece kapiya gidersen gorebilirsin.
onlarin da sabah egitim varmis, ogleden sonra 2 3 gibi kapiya gidicem. nasil cagiracaklar ne kadar surede yanimda olur onu hic bilmiyorum..
cumartesi gittikten sonra size anlatirim ayrintilari.

hadi bakalım inşallah :)

biraz önce aradı kızlar yatıyomus yatmadan arayayım dedi :) sesi iyi geliyodu çok şükür :)

seninki neredeydi canım? belki defalarca soruluyodur kusura bakma :)

hadi bakalım inşallah :)

biraz önce aradı kızlar yatıyomus yatmadan arayayım dedi :) sesi iyi geliyodu çok şükür :)

seninki neredeydi canım? belki defalarca soruluyodur kusura bakma :)

sorun degil..
izmir narlidere-nizamiyede.
buyuk ihtimal cok kalabaliklar 2 gunde 1 aradi simdiye kadar.1 dakika o da..

sorun degil..
izmir narlidere-nizamiyede.
buyuk ihtimal cok kalabaliklar 2 gunde 1 aradi simdiye kadar.1 dakika o da..

usta birliğine bi geçsin daha rahat olur bence canım.

benim de bildiğim kadarıyla eğitimleri çok yogun oluyomus. bana da artık böyle sık arayamam dedi.

usta birliğine bi geçsin daha rahat olur bence canım.

benim de bildiğim kadarıyla eğitimleri çok yogun oluyomus. bana da artık böyle sık arayamam dedi.

evet cok yorgunum dedi bana da..
olsun 1 ay dayanicaz buna..
sonra daha rahat olucaklar elbet. bununla mi avutuyoruz kendimizi onu bilmiyorum...

merhaba canlarım nasılsınız
benim günlerim çok yoğun geçiyor nete bile giremiyorum kocişimlede hergün konuşuyorum sesi çok iyi geliyor maşallah bende dahada mutlu oluyorum kayınvalidemle görümcemde geldi çok iy geçiyor zaman sizlerden naber

merhaba canlarım nasılsınız
benim günlerim çok yoğun geçiyor nete bile giremiyorum kocişimlede hergün konuşuyorum sesi çok iyi geliyor maşallah bende dahada mutlu oluyorum kayınvalidemle görümcemde geldi çok iy geçiyor zaman sizlerden naber

gunler gecıyo bişekılde ıyı gecmesıne sevındım.. Bnmkıde sağolsun hergun 2-3 kez arıyor sesı ılaç gıbı gelıyo

Back