343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öyle deme çook üzülüyorum benim askerim usta birliğinde Tunceliye gidecek içim acıyor

yerine komutanına göre değişir tabiki siz içinizi ferah tutun kızlar allah tüm askerlerimizi korusun hem batıdakileri hem doğudakileri

bu işin doğusu batısı yok allah askerlerimize uzun ömür versin

Çok tşkler arkadaşlar olumlu düşünceleriniz için.. birbirimize destekle 152 yi sonlandıracağız allahımın izniyle..
14.46 gibi aradı bugün konuştum çok mutluyum iimişş düşündüğüm gibi değil,alışıyor insan yavaş yavaş dedi
13 ocak yemin töreni sonra kıbrısa geçecek şimdilik sorunum yok dedi içim rahatladı biraz olsun..İnş tüm
arkadaşlar askerleriyle konuşurlarrr iii olduğumuzu duymak istiyorlar belli etmemeye çalıştımm..

öyle deme çook üzülüyorum benim askerim usta birliğinde Tunceliye gidecek içim acıyor

yerine komutanına göre değişir tabiki siz içinizi ferah tutun kızlar allah tüm askerlerimizi korusun hem batıdakileri hem doğudakileri

bu işin doğusu batısı yok allah askerlerimize uzun ömür versin

evet acemi birliğinde çarşı izni yokmuş, usta bilriğinde de 3 kez miymiş ne anlamadım bende , ben her hafta sanıyordum usta bilriğinde neyse çıkmasın zaten ne işi var çarşıda :)

Bence de benimki de çıkmasın ustalığı kıbrıs tehlikeli yer :) şaka bi yana canlarının derdindeler ama yine de insanın aklına olumsuzluk geliyor...

Etimesguuuuuttttttttttttt ne yapıyorsunn askerimee oralardaaaa neden halaaaa aramıyorrrrrr neden izin vermiyorsunnnnn!!!!!

Etimesguuuuuttttttttttttt ne yapıyorsunn askerimee oralardaaaa neden halaaaa aramıyorrrrrr neden izin vermiyorsunnnnn!!!!!

almira benimkide aramadı çok yoğunlar heralde bugün telefona bakmaktan gözüm bozuldu

ben gider kızlar mesai bitti yarın görüşürz

almira benimkide aramadı çok yoğunlar heralde bugün telefona bakmaktan gözüm bozuldu

ben gider kızlar mesai bitti yarın görüşürz

rica ederim. yarın gene görüşürüz. biz 5 ay burdayız galiba! :)

bazen yazdıklarınız için,haber alamadığımız için üzülsem de birlik olmamız çok güzel. en azından yalnız değiliz.

selam arkadaşlarr mesajları okudum ve herkesin aynı duygular içinde olduğunu görünce insan kendini yalnız hissetmiyor sanki daha da güçlü hissediyorum şuan benim de erkek arkadaşım askere gitti insanı sanki bi parçası kayboluyor uyanmak bile istemiyorum uyusam ve mayısta uyansam diyorum.. ama sabretmek zorundayız ne kadar zor olsa da onların durumu daha zor tanımadıkları insanlar sürekli emir komuta bizler güçlü olmalıyız ki onlar da güçlü olsun ağlamayın üzülmeyin hepimiz inş tez vakitte kavuşucaz sevdiklerimize..

hadi kızlar grubumuza bekliyoruz bak almiraya uğur getrdi 3 gündür aramayan kocası aradı gelin hızlı paylaşımlar sohbetler yapalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…