Tamam geldi...
Deliriosmu sende gel guruba..
gelmeye çalışıyorum ama yapamıyorum:)) tugkan profilinde bebek olan mı onu mu eklemeliyim facebook tan
gelmeye çalışıyorum ama yapamıyorum:)) tugkan profilinde bebek olan mı onu mu eklemeliyim facebook tan
askerim bugün hiç aramadı meraktan ölüyorum
sanırım sayacım oldu benim de.
öyle deme çook üzülüyorumbenim askerim usta birliğinde Tunceliye gidecek içim acıyor
Evet evet sıkma canını eğitimleriden dolayıdır, yemin törenleri erken olanların eğitimlerini sıkı tutuyorlarmı diye duydum,
Bizde rahat konuşuyoruz çok şükür , ama çok yğoun ve çok yorucu diyor . belki çok çabuk yorulup hali kalmıyordur aklına kötü şeyler getirme ....
günler geçiyor bak şafak 152 , 22 hafta
yerine komutanına göre değişir tabiki siz içinizi ferah tutun kızlar allah tüm askerlerimizi korusun hem batıdakileri hem doğudakileri
bu işin doğusu batısı yok allah askerlerimize uzun ömür versin
afedersin arkadaşım insan bazen üzüntüden ne dediğini bilemeyebiliyor
allahımın izniyle sağ salim yapıp gelecekler bizlerde burda kavuştuk sonunda diye yazışıcaz hepbirlikte
allahım tüm askerlerimizi korusun dualarımız onlarla...
ben yapamadım format uygun diil diyor sen hangisini seçiyorsun canım
ben orada verilen sitede seçmiştim. linkini bize ulaşın kısmından ilgili kişiye gönderdim.
mailime cevap geldi oldu diye. sağolsunlar:)
öyle deme çook üzülüyorumbenim askerim usta birliğinde Tunceliye gidecek içim acıyor
Evet evet sıkma canını eğitimleriden dolayıdır, yemin törenleri erken olanların eğitimlerini sıkı tutuyorlarmı diye duydum,
Bizde rahat konuşuyoruz çok şükür , ama çok yğoun ve çok yorucu diyor . belki çok çabuk yorulup hali kalmıyordur aklına kötü şeyler getirme ....
günler geçiyor bak şafak 152 , 22 hafta
yerine komutanına göre değişir tabiki siz içinizi ferah tutun kızlar allah tüm askerlerimizi korusun hem batıdakileri hem doğudakileri
bu işin doğusu batısı yok allah askerlerimize uzun ömür versin
evet acemi birliğinde çarşı izni yokmuş, usta bilriğinde de 3 kez miymiş ne anlamadım bende , ben her hafta sanıyordum usta bilriğinde neyse çıkmasın zaten ne işi var çarşıda :)
Etimesguuuuuttttttttttttt ne yapıyorsunn askerimee oralardaaaa neden halaaaa aramıyorrrrrr neden izin vermiyorsunnnnn!!!!!
almira benimkide aramadı çok yoğunlar heralde bugün telefona bakmaktan gözüm bozuldu
ben gider kızlar mesai bitti yarın görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?