343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Etimesguuuuuttttttttttttt ne yapıyorsunn askerimee oralardaaaa neden halaaaa aramıyorrrrrr neden izin vermiyorsunnnnn!!!!!

Askerin etimesgut zırhlı birliklerde mi ben her gun eve giderken ordan geçiyorummmmmmm...... pazartesinden beride burayada yenı gelen askerler var. onlarında bekleyenı var dıye düşünmeden edemiyorum ...... hadi hayırlısı güzel yerdir hiç canını sıkma tatlım ....

Evett kızlarr çok mutluyumm aşkım aradı sonundaa ooyyy kurban olurum ben onun sesineeeeeee
Kapadık ve altı yedi dakika sonra tekrar aradıı......
Altın düşmüş duydunmu diyoooo deliiiiiiii
Komutanları iyiymişş... eğitim çookk sıkı geçiyormuşş hatta konuşurken sesleri duyuyormusun dedii...
askerler hep bir ağızdan herşey vatan için herşey vatan için diye haykırıyordu
Tüylerim ürperdi valla çok etkilendim, duygulandım...
Darısı konuşamayan diğer yarenlerin başınaaa............

Evet canım ordaaaa ayyy ne güzelll
Yarın geçerken benim için el sallarmısın o tarafa doğru...
Vallaa ciddiyimm sen elini salla ben sallamış kadar olucam... tabi senin için bi sorun olmazsaa...

inşallah cnm bı mayıs gelse göbişler atıcam valla:)

bızde konusurken esımle sesler gelıyordu hersey vatan ıcın dıye cok duygu verıcı demı

ben de yazayım o zaman :)

adım mine
24 yaşındayım.
şu an çalışmıyorum ocak ayında başlayacağım
aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum.
biz askerimle nişanlı yada evli değiliz. amaaa 6 yıldır birlikteyiz :)
6 yıldır hiç bu kadar ayrı kalmamış olacağız

memnun oldum mınecım bızde esımle 7 yıl cıktık 7 yılın sonunda evlendık ınşallah sızınde sonunuz en kısa zamanda evlılıkle sonuclanır :)

bugun esım dedı kı bı ıhtımal yemın torenı 29 aralıkta olabılırmış belkı yılbasını evde gecırebılırız dedı ahh dedım ınsallah kızlar dua edın ne olur da yıl basına asklarımızla beraber gırerız

persembe gunleri balık yıyıp yerkende fatmagul ve kurtlar vadısı ıcın kavga ederdık keske o burda olsa da kurtlar vadısını ızlesek

Merhaba kızlar ben de varım 12 Aralikta gitti nisanlim ( Kisa dönem en büyük tesellim oldu ( Ankara - etimesgut ( usta birligi de Kırıkkale. ( ben hala alisamadim. Yoklugu intihar gibi ( nefes alamiyorum boguluyorummm (( Alisamadim cokkk ozledimm cokkkkkk (( Şafak 150 ( 17 Mayis da donuyooo

hoşgeldin cnm yerı guzelmiş de sen ona yakın mısın en buyuk problem bu, ınsallah yakınsındır

safak 152 gun degıl mı cnm

memnun oldum mınecım bızde esımle 7 yıl cıktık 7 yılın sonunda evlendık ınşallah sızınde sonunuz en kısa zamanda evlılıkle sonuclanır :)

biz de 2013te planlıyoruz Allah kısmet ederse :)
mayısta döndükten sonra da yazın kendi aramızda nişan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…