343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yarenler benimki Edirne-Keşan da .

Sizinkiler nerde. Bakarsınız aynı nerde olanlar vardır. En azından birimizin ki arayamazsa başka birimizin ki ararda haber almış oluruz her şey ii mi diye. Bu arada Ben ziyarete gitmek istedim ama sevgilim o kadar askerin içinde ziyaret etmeni istemem falan dedi. Hiç ziyeret edeniniz oldumu aileler falan geliyor mu nasıl bir ortam oluyor. gerçekten askerlerin gözüne batacak bir ortammı var yoksa.

Kızlar ben de konuştum yarım saat önce hayatımla. Herkes uyudu dedi ama koğuşlarından çıkmalarına izin veriyorlarmış o da çıkmış beni aramış 10-15 dakika konuştuk çok şükür. Ama canımı sıkan bir şey var ya : yemin törenleri 23 aralık cuma günü 10'daymış Bilecik'te hayatım. istanbul'dan avrupa yakasından 3 saate yakın sürüyor.Biz nişanlı filan değiliz bu arada 3,5 yıldır beraberiz ama ailesini filan tanıyorum o da benim ailemle tanışmıştı mezuniyetimde fakat babam izin vermicek gibi gitmeme. Hem saati de çok erken gidecek olsam annesi ve babasıyla onların arabayla gidicem annesi de gel filan dedi ama annem ve babam izin vermicek ya. Evli ya da nişanlı olmamanın da böyle sorunları var askerde istediğin gibi gidip göremiyorsun. Peff ağlıcam şimdi ya.

canım üzme kendini yemin töreni şart değil başka bir gün gider görürsün

Canim 3.5 yildir berabermissiniz bence annene soyle annenin haberi olsun babani da bi sekilde idare eder bence. İmkansiz gibi gorunmuyo bak yakinmissin daha ne istiyosun:) bol sans :)

Yalnız değilsin canm bızde 2 yıldır bırlıkteyız herkes biliyor ama tanışmışlık yok :) mezunıyette annesı tanışmak istedi ama babamın yanında gidemedim tabi:) nişanlı evli vs olmamanın dezavantajı var ama evli olmakta istemezdim açıkcası Allah evli olupta eşi askerde olanlara sabır versin eminim çok zordur. Erkek arkadaşım bursada jandarma haftaya cuma yemın torenı var malesef bende gidemicem üstelik istanbuldayım hiçte uzak değiliz

bursa da bilecikte yakın yerler yani istanbula yakın insan günü birlik bile gidip gelebilir idare edersiniz bi günlük

kızlar günaydın her sabah olduğu gibi bu sabahta ben açtım forumu nabersiniz nasılsnız

tuğkan beni de eklermisin facebooka bu akşam ailemin yanına gidicem onlarda internet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…