iyi günler.internette araştırma yaparken buldum bu siteyi.Benimde nişanlım 343.dönem kısa dönem asker.Sakarya jandarma il komutanlığında.Ama sadece 1 kere aradı gittiğinden beri bu yüzden benim içim hiç rahat değil.Acaba rahat değil mi diye gece gündüz düşünüyorum.acaba aramaları sıklaşır mı yada rahat eder mi bilmiyorum. Bide aradığında 23 aralıkta yemin töreni olduğunu söyledi. Daha belli değilmiş ama inş öyledir.Onsuz zaman hiç geçmiyor.
iyi günler.internette araştırma yaparken buldum bu siteyi.Benimde nişanlım 343.dönem kısa dönem asker.Sakarya jandarma il komutanlığında.Ama sadece 1 kere aradı gittiğinden beri bu yüzden benim içim hiç rahat değil.Acaba rahat değil mi diye gece gündüz düşünüyorum.acaba aramaları sıklaşır mı yada rahat eder mi bilmiyorum. Bide aradığında 23 aralıkta yemin töreni olduğunu söyledi. Daha belli değilmiş ama inş öyledir.Onsuz zaman hiç geçmiyor.
arkadaşlar şimdi aradı askım:) yemin töreni öne çekilmiş yılbaşından önce bitirmek istiyolarmış
hafta sonu çıkmayacaklarmış acemi birliklerinde hafta sonu izin olmuyo dedi eğitimler çok yoğun oluyomuş
şu an hayallerim suya düştü en azından hafta sonu görüşürüz diye ümit etmiştim.
neyse iyi olsunlarda önemli olan bu
kızlar ne tuhaf bizim herşeyimiz benziyo birbirine bende zayıflamaya çalışıyorum askım gelene kadar 5 kilo vermem lazım:))
bugün hiç aramadı çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerimde kimse bilmiyo bir sevgilim olduğunu ve askerde olduğunu kimseyle konuşamıyorum doğal olarak zırlayamıyorum da hep içime akıyobende size yazıyorum rahatlıyorum buraya girince
kıyamam. benim dün akşam ilk kez aradı. gerçekten çok yorgundu. okumuşsundur yazdıklarımı beki.
elinde olsa sürekli telefon başında olurlar. içini ferah tut. ben aramıyor diye üzülmiycem bi daha.
evet acemi birliğinde çarşı izni yokmuş, usta bilriğinde de 3 kez miymiş ne anlamadım bende , ben her hafta sanıyordum usta bilriğinde neyse çıkmasın zaten ne işi var çarşıda :)
Aynı yerdelermiş yaa belki aynı koğuştalardır..:44:bugünde aramazsa tam 3 gündür sesinden mahrum kalmış olucam gittiği ilk gün 3 kere aradıı ama sonra bidaha ses yokkk off çıldırıcamm seni hangi sıklıklarda arıyor canım..?günaydın almira konuşmalarınızı okurken dikkatimi çekti benm askerimde etimesgut ta
Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA burda sanırım tankçı birliğindemiymiş neymiş tam anlamıyorum ben bu şeylerden senin askerin nerde
bizde evlenecektik ve nişanlım askere seneye gidicekti ama annem izin vermedi aynı evin içinden çıkıp gitmesi zor olur dedi şimdi hak veriyorum sizin yazdıklarınızı okuyunca
almira bizim yenim töreni 23 aralıkta sizinki de belki o zamandır sende evlilik yıl dönümünde kocişinin yanında olursun
Aynı yerdelermiş yaa belki aynı koğuştalardır..:44:bugünde aramazsa tam 3 gündür sesinden mahrum kalmış olucam gittiği ilk gün 3 kere aradıı ama sonra bidaha ses yokkk off çıldırıcamm seni hangi sıklıklarda arıyor canım..?
Canım benim benim annemde ilk zamanlar izin vermiyordu ama ben altından girdim üstünden çıktım... bide yaş ilerleyincee fazla baskı kuramıyor anneler kızlarının üstünde herhalde yani en azından benim annem öyleydii çok kızmıştı banaa ama çok sevdiğim ve evlenincee daha mutlu olacağımı bildiği için içi rahattı ve şimdii telefonda konuşuyoruz annemle kendi tecrübelerini anlatıyor çünküü annemde babamı askerdeyken beklemiş 18 ay ve kucağında abimle... Benim için üzülüyor tabi ama yapacak bişey yokk bekliyorum.. Bunu ben istedim onunla evliyken geçirdiğim koca bir yıll dünyalara bedel.. Şimdi diğer güzel yıllarımız için dayanmaya çalışıyorum.. Askerim sağ salim dönsünde bana, ben beklerim ağlasamda zırlasamdaa çirkin ördek yavrusuna dönüşsemde..(aynaya baktımdaa az öncee..) BEKLERİM....
Yemin töreni 30 olur diye tahmin ediyorum canım bir önceki dönemde yılbaşından bir gün önce yapmışş..
Sabırsızlıkla bekliyorumm çok güzel planlarım var inşaallah allah nasip ederse..
günaydın kızlar
akşamları evde net olmadığı için giremiyorum ama aklım hep burda buraya yazınca rahatlıyorum
dün akşam eve giderken aradı eşim 10 dakika falan konuştuk sesi çok iyi geliyordu Allahıma şükürler olsun
sadece 2 ankesörlü var burda çok sıra oluyo akşam yine arayacağım dedi
sonra akşam 9,30 gibi aradı yine 10 dakika falan konuştuk 6 ocak demişti yemin töreni 23 aralığa çekilmiş
keşke 6 ocak olsaydı ondan sonra gelene kadar görmeyeceğim
seni çok özledim aşkım dedi bende seni dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi
çok sigara içme dedim çok içiyorum aşkım özlemden elim hep sigaraya gidiyo dedi
bu sefer tutamadım kendimi ama belli etmedim
sonra annemle konuştular tuğbam sana emanet demiş annem ağladı bu seferde
offfff ne zormuş ya biran evvel mayıs gelsin aşkıma kavuşayım allahım
Canım benim benim annemde ilk zamanlar izin vermiyordu ama ben altından girdim üstünden çıktım... bide yaş ilerleyincee fazla baskı kuramıyor anneler kızlarının üstünde herhalde yani en azından benim annem öyleydii çok kızmıştı banaa ama çok sevdiğim ve evlenincee daha mutlu olacağımı bildiği için içi rahattı ve şimdii telefonda konuşuyoruz annemle kendi tecrübelerini anlatıyor çünküü annemde babamı askerdeyken beklemiş 18 ay ve kucağında abimle... Benim için üzülüyor tabi ama yapacak bişey yokk bekliyorum.. Bunu ben istedim onunla evliyken geçirdiğim koca bir yıll dünyalara bedel.. Şimdi diğer güzel yıllarımız için dayanmaya çalışıyorum.. Askerim sağ salim dönsünde bana, ben beklerim ağlasamda zırlasamdaa çirkin ördek yavrusuna dönüşsemde..(aynaya baktımdaa az öncee..) BEKLERİM....
Yemin töreni 30 olur diye tahmin ediyorum canım bir önceki dönemde yılbaşından bir gün önce yapmışş..
Sabırsızlıkla bekliyorumm çok güzel planlarım var inşaallah allah nasip ederse..
canım benm askerimde ilk gün üç defa aradı sonra bir kez sabah bir kez akşam aradı bugünde aradı ama çoook kalabalıkmış sıra çok oluyomuş belki sıra gelmiyodur
arar kesinlikle sevgilim önce 6 ocak dedi yemin töreni için şimdi de 30 aralık a alınacakmış dedi erken bitirip göndermeye çalışıyolarmış ve çok yoğunlaşmışlar bu arada ilk aradığında denetim var burası çok yoğun demişti büyük ihtimal senin asker o yüzden arayamıyodur.
düşünsene dün dört defa sıraya girdim sıra bana gelmeden süre doldu dedi( sabır biraz umarım hemen arar eşin
slmmmm 343 yarenleri nasılsınız
kızlaar moral bozmak yok hemen! gerçekten hem çok yorgunlar hem çok sıra var.
normalde günde en az 2-3 kere telefonla konuşuyoruz. oraya gittiklerinden beri sayılı ve süreli sesimizi duydular.
ilk fırsatta hepsi arıyacak inanın bana!
bende 27 yaşındayım pek küçük sayılmam ama annemler 3 ayda hazırlanamayız dediler. nişandan 3 ay sonra düğün istedikte biz
biz aynı sokakta oturuyoruz aşkımla ve aynı yerde çalışıyoruz 2 yıldır sadece gece yatarken ayrı evlerde uyuduk hiç ayrılmazdık
ben hem askerliği hemde evliliği bekliyorum şimdilerde şafak 2 kere sayılıyo bende :)
Benimkii kesin o sıralara girmiyordur girseydii sıra gelir arardıı... Pisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?