• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar gerçekten moral bozmayın iyi olacak herşey yüksek tutun morallerinizi

hem bak aşklarımızda aşk tazelicez

askerlerimiz bizi özleyip kıymetimizi anlıcaklar :):)

kesinlikle katılıyorum sana düşünsenize daha çok sevecekler sevgi artacak hasretten dolayı:))

eee haklılar ozaman 3 ay sonraa düğün istemişsiniz yahu...:27:
iki şafağında çabucak biticek canım benimm burda sayıcaz işte hep beraber...
Senin düğün hazırllıkların için bir topik açarızz gelinliğini tartışırızzz çeyizlerine bakarız... Askerlerimiz hele bi gelsindee hayırlısıylaa
evlendiririz sizi...:123:

valla süper olur zaten hep takip ediyodum çeyiz kısmındaki sayfaları da

hepinizi beklerim düğünüme :)

Günaydın kızlar nasıldınız bugün Perşembe yarın cuma hafta sonunu da saymazsak bir haftayı devirdik sayılır :)
Sabah aradı esım iyiyim alıştım dedi ama hiçmişti konuşamıyoruz hemen kapatiyo ya sizinkilerde mı öyle çok bozuluyorum bu duruma
Canım yaa yeni gördüm ne güzel hesap yapmışsın öylee hafta sonu kim beklicek onları bizim yerimizee tatilemi çıkıyoruz...
ay güldüm yaaa sağolasın..:))

okadar zor ki ya bekliyosunuz arasın diye sonra arayınca biriktirdiklerinizin hiç birini söyleyemiyosunuz. Sadece iyimisin rahatmısın diyebildim ona o da 1 kere aradı ztn çok zormuş özlem.

okadar zor ki ya bekliyosunuz arasın diye sonra arayınca biriktirdiklerinizin hiç birini söyleyemiyosunuz. Sadece iyimisin rahatmısın diyebildim ona o da 1 kere aradı ztn çok zormuş özlem.

katılıyorum canım ama sesini duymak bile inan yetiyo arıyo çocuk ben resmen lafa tutuyorum biraz daha konuş ki sesini duyayım diyorum askım kapatmak zorundayım sıra var diyo:(

artık pozitif olmalıyız kızlar sayılı gün geçer geçecek avutalım brbirimizi üzülmeyelim artık:))

canım askerim bana dediki hepsini yaz bi kağıda soracaklarını sırayla sor sonra dedi bende öyle yapıyorum :)

Zemzemm ne güzel günde 2 defa ve 10 dakika konuşuyormuşsunuz nakadar şanslısın kıymetini bil canım...
Ben günlerdir sesini duyamıyorum çıldırmak üzereyim...
Benimki askere gitmeden 2 ay önce sigarayı bıraktı.. bırakmak zorunda kaldı bronşiti var ve astıma çevirme tehlikesi vardı..
Şimdi çok dua ediyorum orda başlamasın diye ki askerde hiç içmeyenler başlıyoo benimki ne yapar bilmiyorum... Yanımdaykende çok içerdi..özellikle sınav dönemleri.. Normalde çok dirayetlidir ama şimdi oralarda nefsine hakim olabilecekmi offf offf... herşeyini herşeyini çookk merak ediyorumm... arasa bile hepsini sormaya fırsat bile kalmazzz kesinn... Çıldırıcamm arasın artık yaaaa:18::18::18:

canım benim ya inşallah seninkide arar inşallah
dün benimki hiç aramamıştı akşama kadar aklımdan hiç çıkaramadım niye aramıyo bişimi oldu diye ama çok şükür aradı akşam
sadece 2 ankesörlü var ve onlarda bozuktu dedi ondan sonrada sıra bi türlü gelmedi diyo
sen kötü düşünme çok yoğun oluyorlarmış o yüzden arayamamıştır eminim ki sende askerinin aklından çıkmıyorsundur
dün benimki diyorki aşkım herşey çok rahat sadece sensizlik boğuyo beni diyo çok özlüyorum seni dedi
bağıra bağıra ağlamak istedim ama yutkundum ve bende seni çok özledim ama bak günler geçiyo kavuşacağız diye moral verdim
çok zor ya içim kan ağlarken gülen maske takmak çok zor

canım benim ya inşallah seninkide arar inşallah
dün benimki hiç aramamıştı akşama kadar aklımdan hiç çıkaramadım niye aramıyo bişimi oldu diye ama çok şükür aradı akşam
sadece 2 ankesörlü var ve onlarda bozuktu dedi ondan sonrada sıra bi türlü gelmedi diyo
sen kötü düşünme çok yoğun oluyorlarmış o yüzden arayamamıştır eminim ki sende askerinin aklından çıkmıyorsundur
dün benimki diyorki aşkım herşey çok rahat sadece sensizlik boğuyo beni diyo çok özlüyorum seni dedi
bağıra bağıra ağlamak istedim ama yutkundum ve bende seni çok özledim ama bak günler geçiyo kavuşacağız diye moral verdim
çok zor ya içim kan ağlarken gülen maske takmak çok zor
Maskeli balodayız sanki dimi canım...:43:
kızlar facebook grubumuza gelen yok mu??
Canım sana dün face den arkadaşlık isteği göndermiştim kapalı gurup olduğunu söyledin ben nasıl görebilirimki beni eklemezsen..?

tuğkan kapalı gurup olduğunu söylemişti adreslerinizi verin ekliyim dedi verdim ama bekliyorum hala.. bebişi var yoğun sanırım..

Back