343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fatmacım az önce bi mail geldi bana, facede de gördüm aynısını, doğru mu diye araştırmadan yazmak istedim ama doğruymuş. Efe diye ufak bir çocuk ilik kanseri olmuş, akrabalardan hiçbirinin ki tutmamış, daha da çok yeni bir olaymış bu.. Annesi ile konuştum az önce içim parçalandı resmen evladı için çırpınışına.. Zamanla yarışıyolarmış. Ben yarın sabah gidicem inşallah. Bağış yapmak isteyenlerin çapa tıp fakültesine bir tüp kan bağışı yapmaları yeterliymiş. Senin çalıştığın yer büyük, hastane size çok yakın, bir duyursan diyorum 1 kişi 1 kişidir bir umuttur. KK da telefon numarası paylaşmak yasak bildiğim kadarıyla, yine bi deniyim olmazsa özelden anne ve babasının numaralarını mesaj atarım canım sana.

Anne (Arzu Hanım) : 0532 672 81 03 Baba: 0535 966 40 07

canım bende çok üzüldüm ama burası kurumsal bi yer öyle şeyleri paylaşamıyoruz paylaşmak için ailenin kendisinin talepte filan bulunması gerekiyor

canım bende çok üzüldüm ama burası kurumsal bi yer öyle şeyleri paylaşamıyoruz paylaşmak için ailenin kendisinin talepte filan bulunması gerekiyor

Hmm belki kulaktan kulağa yayılır diye düşündüm canım, ben yarın annesiyle bi konuşiyim nasıl talepte bulunuluyo bilmiyorum ama bi denesin dediğim gibi 1 kişi 1 kişidir.. Allah razı olsun fatmacm çok saol

yardımcı olamadım ama allah yardımcısı olsun inş çocuğun

iyiyim canım kahvaltımı ettim işe başlamaya hazırım kendime su hazırladım naneli ve limonlu :)
sen napıyosun canımcım

bende çalışıyorum işte canımcım askeri kırdım dün akşam birazcık
biraz önce aradı gönlünü almaya çalışıyorum ama off off

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gülçin dün akşam aradın şirket hattından receple konuşuyordum açamadım sonrada unuttum valla
şimdi foruma girince aklıma geldi kuzum ya kusura bakma kafam çok dalgın unutmuşum

fatma nasılsın kuşum

hoşgeldin canımcım iyiyim sen nasılsın
rutine bağladım akiften aldığım gaz hala bitmedi :) :)
recep nasıl oldu
akşam aklıma ne geldi recep tuzlu su ile gargara yapsın

günaydın hiç önemli değil kuzu öylesine aramıştım azcık dayağa ihtiyacım vardı da:))

aa canım ne oldu ki

sonra anlatırım canımcım vicdan azabı çekmekteyim şu an

dikkat et kendine kuzu askerin kızar sonra bize

size kıyamazz bana kızaar :)))

günaydın kuzular. gülçincim hayır olsun.. anlatırsın istediğinde derman olmaya çalışırız sana.
tuğbacan eşin nasıl olmuş?? daha iyi mi??

benimki gene 2 gündür aramıyoo (( bugün 3. gün

hoşgeldin canımcım iyiyim sen nasılsın
rutine bağladım akiften aldığım gaz hala bitmedi :) :)
recep nasıl oldu
akşam aklıma ne geldi recep tuzlu su ile gargara yapsın

ilk günden beri yapıyo canım ama iltihap o kadar kaplamışki fayda etmedi
neyseki sabah aradı çok daha iyiyim dedi
çok şükür rabbime
haftaya bende senin gibi moral depolamış olarak gelirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…