• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çeyiz muhabbeti basmış burayııııı
bende pazar günü çeyizlerimi havalandırdım bazanın altında bekliyorda kendileri
hiç kullanılmıyor ya ben kızkardeşime vericem çoğunu bide ona yapmasın annem nasıl olsa ben kullanmıyorum

acıktım ya sabah bi dilim kekle bi bardak süt içtim

valla bende açıktım ama yemiyorum haftasonu biraz fazla kaçırdım

ya bende kardeşime vericem sonu o olacak çeyizlerin

ohh miss valla ben açlık sınırında yaşıyorum bugün izmirin acısı çıkıyor.ton lu salata yedim :(

afiyet olsun kuşum evde mercimek çorbası var akşama yanına bi salata yapıp yiyim bari
recep aramadı ya nasıl oldu aceba bu saatlerde arardı hep

selam kızlar. okuldan anca gelebildim ben.
dün akşam gene süper başarı göstererek avuç içimi parmak aralarımı yaktım kaynamış suyla. baya sağlam sıcakmış bide termosun içindeydi :( sabaha kadar mumya gibi yattım şimdi iyi şükür ki :))
çeyiz muhabbetinizden gıdım anlıyosam namert olayım eheuhuehue. benim de var bişeyler dantel anglesler mi ne annem biliyo heuheueh kesin hiçbirini kullanmıcam ama olsun :)

selam kızlar. okuldan anca gelebildim ben.
dün akşam gene süper başarı göstererek avuç içimi parmak aralarımı yaktım kaynamış suyla. baya sağlam sıcakmış bide termosun içindeydi :( sabaha kadar mumya gibi yattım şimdi iyi şükür ki :))
çeyiz muhabbetinizden gıdım anlıyosam namert olayım eheuhuehue. benim de var bişeyler dantel anglesler mi ne annem biliyo heuheueh kesin hiçbirini kullanmıcam ama olsun :)

geçmiş olsun canımcım dikkat et yanık kremi sür :(
kullanmasanda yapılacak o öyle paketli kalacak sandıklarda bazalarda

geçmiş olsun canımcım dikkat et yanık kremi sür :(
kullanmasanda yapılacak o öyle paketli kalacak sandıklarda bazalarda

türk insanının evi için en büyük buluş bazalar! eskiden herşey dolaplara sığcak diye kendimizi parçalıyoduk. evin heryeri dolap oluyodu. şimdi bazalar dolap oldu, dolaplardaki kıyafetlere de özgürlük! :D :D

kızlar akifin bi huyu değişmiş askerde yabancı müzik dinler olmuş hiç dinlemezdi tüm yabancı kadınları biliyor inna,adele, rihanna vs vs. küstüm bende ona ne bu dedim :)

valla çok şaşırdım baya trip yaptım ama ben hiç sevmem yabancı müziği bide hepsinin ismini filan öğrenmiş diyo ki ben gitmeden dinliyodum :):)

ayyyyy çok güldüm akife haaa sende ne kızıyon çocuğun içinde varmış askerdede dışa vurmuş duygularını
bende hiç sevmem yabancı müzik ya

ayyyyy çok güldüm akife haaa sende ne kızıyon çocuğun içinde varmış askerdede dışa vurmuş duygularını
bende hiç sevmem yabancı müzik ya

hayır ben en çok şeye kızdım pitbul diye bi adam var açmış onu youtubeden kliptede güzel hatunlar vardı ona sinir oldum adamın onları izlediği yoktu ama ben trip yapmak istedim :D

Back