size kıyamazz bana kızaar :)))
günaydın kuzular. Gülçincim hayır olsun.. Anlatırsın istediğinde derman olmaya çalışırız sana.
Tuğbacan eşin nasıl olmuş?? Daha iyi mi??
Benimki gene 2 gündür aramıyoo(( bugün 3. Gün
size kıyamazz bana kızaar :)))
günaydın kuzular. gülçincim hayır olsun.. anlatırsın istediğinde derman olmaya çalışırız sana.
tuğbacan eşin nasıl olmuş?? daha iyi mi??
benimki gene 2 gündür aramıyoo(( bugün 3. gün
eşim daha iyi canım çok şükür
senin elin nasıl oldu
niye aramıyo aceba ya yinemi enetim falan varki
tubi recebin iyi olmasına sevindim
ya akif sürekli kesik kesik öksürdü haftasonu yanındayken korkuyorum bişi varmıdır ciğerlerinde filan falan diye sizce nedir kızlar
sigara içiyo mu akif? tatlım düşünsene sabaha karşı buzda ayazda nöbet tutuyo içi donmuştur çocuğun. ama bak havalar ısınıyo artık yavaş yavaş iltihap varsa bile atar onu. güneş kurutur derler :)
fatmacım sigaradan oluyo canım recepte gittiğinden beri var
bizde gelince gidicez doktora
lanet sigara zaten düğün için ciğer filmi çektircez ya inş bişi çıkmaz
korkma canım çıkmaz Allahın izniyle
sen gönlünü ferah tut
iyi düşün iyi şeyler olsun
içiyor tabiki içmez mi hemde sarma sigara içiyor
doktora götürcem gelince bişi varsa diye
ayy canım yaa inşallah bişey çıkmaz
kızlar inşallah sigarayı da bırakırlar yaa
valla bırakcam diyor ama bakalım
akif ne anlattı biliyomusunuz ordaki uzun dönem askerler gece nöbet aralarında durdukları hazır kıta odasında yerlere yatıp uyuyolarmış düşünsenize sadece betona yani yerler taş ciğerleri bitmiş adamların çok garip adamlar var ya canlarının kıymeti yok
off yazık yaa ne kadar yoruluyolar allah bilir uykuya dayanamıyolar
valla bırakcam diyor ama bakalım
akif ne anlattı biliyomusunuz ordaki uzun dönem askerler gece nöbet aralarında durdukları hazır kıta odasında yerlere yatıp uyuyolarmış düşünsenize sadece betona yani yerler taş ciğerleri bitmiş adamların çok garip adamlar var ya canlarının kıymeti yok
taa sorma öylelermiş. benimki de anlatıyo hep. revire neden gidiyosun demişler hastayım demiş. biz ne hasta olduk gitmiyoz diyolarmış. boşver sende gitme diyolarmış :) deli ayol :))
şaka bi yana aynı yerde onlarla bir yatıyolar. biri mikrop alıp keh keh öksürüyo hepsine mikrop bulaşıyo.
ah o sigara ah. 6buçuk yıldır bırakması için neler yapmadım bırakmadı. ama gelince hiç şansı yok. eve sokmam vallaha yetti gari tütün kokan adam :)))
ben çocuk yapmıcam tütün kokan adama
hiç şansı yok ben de evlenmem. anlaşmamız evlenmeden bırakması yönünde. ama ben onu erkene çekicem biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?