• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

size kıyamazz bana kızaar :)))

günaydın kuzular. Gülçincim hayır olsun.. Anlatırsın istediğinde derman olmaya çalışırız sana.
Tuğbacan eşin nasıl olmuş?? Daha iyi mi??

Benimki gene 2 gündür aramıyoo :((( bugün 3. Gün :(

eşim daha iyi canım çok şükür
senin elin nasıl oldu

niye aramıyo aceba ya yinemi enetim falan varki

size kıyamazz bana kızaar :)))

günaydın kuzular. gülçincim hayır olsun.. anlatırsın istediğinde derman olmaya çalışırız sana.
tuğbacan eşin nasıl olmuş?? daha iyi mi??

benimki gene 2 gündür aramıyoo :((( bugün 3. gün :(

işlerimi yoğunlaştı acaba ne oldu ki neden aramıyor

tubi recebin iyi olmasına sevindim
ya akif sürekli kesik kesik öksürdü haftasonu yanındayken korkuyorum bişi varmıdır ciğerlerinde filan falan diye sizce nedir kızlar

eşim daha iyi canım çok şükür
senin elin nasıl oldu

niye aramıyo aceba ya yinemi enetim falan varki

iyi tatlım sevindim. böyle böyle azalcak demek ki acısı :(
elimde parmak aralarım biraz acıyo ama deterjan falan ellemedim dün hiç bugün daya iyiyim :)

ay bilmiyom ki kızlar aramadı çok üzülüyom bişey mi oldu diye. en son beli tutuktu hala. o halde gene spora kaldırdılarsa bide kitlenip kalmasa bari uff :(
bide uzun dönemler genç diyo onlar hepsini yapabiliyo biz yapamayınca 1 saat daha spor yaptırıyo bize diyo.
şu denetleme geçse de rahatlasalar ya :(

tubi recebin iyi olmasına sevindim
ya akif sürekli kesik kesik öksürdü haftasonu yanındayken korkuyorum bişi varmıdır ciğerlerinde filan falan diye sizce nedir kızlar

sigara içiyo mu akif? tatlım düşünsene sabaha karşı buzda ayazda nöbet tutuyo içi donmuştur çocuğun. ama bak havalar ısınıyo artık yavaş yavaş iltihap varsa bile atar onu. güneş kurutur derler :)

sigara içiyo mu akif? tatlım düşünsene sabaha karşı buzda ayazda nöbet tutuyo içi donmuştur çocuğun. ama bak havalar ısınıyo artık yavaş yavaş iltihap varsa bile atar onu. güneş kurutur derler :)

içiyor tabiki içmez mi hemde sarma sigara içiyor :(
doktora götürcem gelince bişi varsa diye

ayy canım yaa inşallah bişey çıkmaz
kızlar inşallah sigarayı da bırakırlar yaa

valla bırakcam diyor ama bakalım

akif ne anlattı biliyomusunuz ordaki uzun dönem askerler gece nöbet aralarında durdukları hazır kıta odasında yerlere yatıp uyuyolarmış düşünsenize sadece betona yani yerler taş ciğerleri bitmiş adamların çok garip adamlar var ya canlarının kıymeti yok

akif ne anlattı biliyomusunuz ordaki uzun dönem askerler gece nöbet aralarında durdukları hazır kıta odasında yerlere yatıp uyuyolarmış düşünsenize sadece betona yani yerler taş ciğerleri bitmiş adamların çok garip adamlar var ya canlarının kıymeti yok

off yazık yaa ne kadar yoruluyolar allah bilir uykuya dayanamıyolar

taa sorma öylelermiş. benimki de anlatıyo hep. revire neden gidiyosun demişler hastayım demiş. biz ne hasta olduk gitmiyoz diyolarmış. boşver sende gitme diyolarmış :) deli ayol :))
şaka bi yana aynı yerde onlarla bir yatıyolar. biri mikrop alıp keh keh öksürüyo hepsine mikrop bulaşıyo.

ah o sigara ah. 6buçuk yıldır bırakması için neler yapmadım bırakmadı. ama gelince hiç şansı yok. eve sokmam vallaha yetti gari tütün kokan adam :)))

taa sorma öylelermiş. benimki de anlatıyo hep. revire neden gidiyosun demişler hastayım demiş. biz ne hasta olduk gitmiyoz diyolarmış. boşver sende gitme diyolarmış :) deli ayol :))
şaka bi yana aynı yerde onlarla bir yatıyolar. biri mikrop alıp keh keh öksürüyo hepsine mikrop bulaşıyo.

ah o sigara ah. 6buçuk yıldır bırakması için neler yapmadım bırakmadı. ama gelince hiç şansı yok. eve sokmam vallaha yetti gari tütün kokan adam :)))

ben çocuk yapmıcam tütün kokan adama :D

hiç şansı yok ben de evlenmem. anlaşmamız evlenmeden bırakması yönünde. ama ben onu erkene çekicem biraz :)

tütün aldık izmirden bizimki sarma içiyo ya
tütüncü adama diyorum ki bu son alışımız olabilir eğer bırakırsa daha gelmeyiz ama bırakmazsa bende başlıcam 2 müşterin olacak :)

Back