343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mat gri olabilir kuzu yapan yere gidip bakacağımda ama size de sorayım dedim fikir olsun kafamda krem olmaz mı

bence de geldiğinde aç yaa kırmızı almış adamcağız demek ki seviyo neden kıyamıyosun kullanılsın diye alınıyo kocan gelmeden hazırla da gönlü olsun bari kuzu yaww:)))

kremde olmaz bence danteli belli etmez gri hoş olabilerrrrr

hahaha açıcam ya benimle mi yaşayacak açayım kullanılsın amannnnn

benimkide gri ama öyle mat diil füme dediklerinden bi tande mor var o da süper duruyo kaynanamın yaptığıda pembe :) annem bi tane yaptı o da turkuaz gibi
google a yaz pike takımı diye güzel şeyler çıkıyo fikrin olur renk anlamında

tubi sende kullan o kırmızıyı ben sana doğum için daha güzelini hediye ederim nevresimci kaynım var benim :) adam istemiş kullan kendinede siyah bi gecelik al

google a baktım kuzu renk cümbüşü gibi hepsi bakalım füme gri gibi olur sanırım oraya da bakarım olmuşken güzel olsun dedim:))
siyah gecelik bencede güzel olur tubii

aklıma yattı kuzu gri veya füme bende ağır olsun istiyorum çok renkli şeyleri pek sevmiyorum

benim annem tozuttu valla kırmızı bile yapmışlar 3-4 tane var bir sürü oldu ben dedim yapma ama kadının hevesi var belki duymuşsunuzdur bursadaki kadınlar çok düşkün oluyo çeyize annem de bursalı :)

benim annem tozuttu valla kırmızı bile yapmışlar 3-4 tane var bir sürü oldu ben dedim yapma ama kadının hevesi var belki duymuşsunuzdur bursadaki kadınlar çok düşkün oluyo çeyize annem de bursalı :)

seninki baya çokmuş kuzum benm elimden gelse bunu bile yaptırmayacaktım ama annem kızdı saçmalama olsun çeyizinde diyo
haklı galiba olsun bir tane yeter:)) anneler işte canım herşey tam olsun istiyolar

seninki baya çokmuş kuzum benm elimden gelse bunu bile yaptırmayacaktım ama annem kızdı saçmalama olsun çeyizinde diyo
haklı galiba olsun bir tane yeter:)) anneler işte canım herşey tam olsun istiyolar

aynen ya sürekli bişiler yaptırıp duruyo havlular filanlar falanlar daha da eksiğimiz var diyip duruyo :)

aynen ya sürekli bişiler yaptırıp duruyo havlular filanlar falanlar daha da eksiğimiz var diyip duruyo :)

ohooo annen benm çeyizi görse acır o zaman bana benmde öyle çok bişyim yok gerçi ablam evleniyo diye bana daha tam olarak sıra gelmedi ama bakalım
yinede anlattıklarına göre annen ablamın çeyizi bile görse napar bilemedim:)))

ya dedim ya yaşadığı kültürü ile alakalı heralde 29 yıl önce bile annemin kendi çeyizini 2 sandık almamış bu tür sandık çeyizi denen şeylerini yani o zamandan kalma kanaviçeler falan hep duruyo onları paylaştırıyor bize yok kuzu senin annende yapıyodur çıkarır sandıktan :)
bizde de kardeşimin daha az benimkini 28 yıldır biriktirdiği için baya çoğalmış

aynen öyle anneminde var öyle bir sandığı bakalım ablama odaklandık şimdi:))
şimdi sanki o kadar çok çeyiz yapmıyo kızlar ya da ben uzağım o tarz işlere

aynen kuzu bende istemiyorum ama bişey diyemiyosun 5 tane yün yorgan yapmışlar
şimdi ben napacağım o yorganları nasıl temiz tutacağım annemler gibi
yün yıkayamam ki ben bakalım hayırlısı:))

valla benim evim küçük bide onları nerde saklıcam bende çok merak ediyorum :)

çeyiz muhabbeti basmış burayııııı
bende pazar günü çeyizlerimi havalandırdım bazanın altında bekliyorda kendileri
hiç kullanılmıyor ya ben kızkardeşime vericem çoğunu bide ona yapmasın annem nasıl olsa ben kullanmıyorum

acıktım ya sabah bi dilim kekle bi bardak süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…