• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Omzumda başın eksik
Yatagında kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm

Omzumda basın eksik
Yatağında kokun
Tenimde tenin eksik gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik..
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik,
Yaşlı hep gözüm,

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürlü kara büyüleri
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum o bile az....
Bu şarkı bitirdi beni....:43::43::43::43::43::43:

Off okurken fena oldum dinleaem koparim herhalde.

Kizlar ben bugun kotuyum :( daha dogrusu aksam aradiginda kotu oldum ama ona hiic hissettirmedim. Agladi telefonda seni cok ozluyorum diye. Bittim bittim....

Kizlar ben bugun kotuyum :( daha dogrusu aksam aradiginda kotu oldum ama ona hiic hissettirmedim. Agladi telefonda seni cok ozluyorum diye. Bittim bittim....

Ağladımıı offff..........:43::43::43: nerdeydi seninki canım..

benimki de dün aradığında ağladı hiç unutamıyorum aklımda sürekli..çok özledim onu Cook kokusunu nefesini nasıl geçecek günler dün daha iyiydim bugün kendimi kötü hissediyorum bugün daha çok özledim evim de hep onu görüyorum :(

Ağladımıı offff..........:43::43::43: nerdeydi seninki canım..

Ankara canimm. Yemin toreni ne zaman olacaksa olsun artikkk

bizz 341. dönem kızlarıda hatırlıyorum 2 hafta evden çıkmamıştık. hepimizin kıllar tüyler saçlar birbirine karışmıştı.

Ben yatiyorum kizlar sabah erken ariyor cunku sonra heyecandan uyuyamiyorum.

Yarin guzel bir gun olsun Allah yardimcilari olsun

Herkese iyi geceler

Ben yatiyorum kizlar sabah erken ariyor cunku sonra heyecandan uyuyamiyorum.

Yarin guzel bir gun olsun Allah yardimcilari olsun

Herkese iyi geceler

Canımm ankaranın neresi etimesgutmu sabahmı arıyor kaç gibi belki benimki de arar kalkıyım erkenden..

Kamera görüntülerimiz var açtım onları izliyorum tek tek... Çok komik.. çok eğlenmişiz ama şimdi yok yanımda
Aynı şeylere birlikte gülemiyoruz.. Karşılıklı çay içemiyoruzz çekirdek cips çukulata yiyemiyoruz...
Leyla ile Mecnunu izleyemiyoruz.....
O şimdi oralarda ne hallerde.... benim söylediklerime bak yaaaaaaaa
Allahım ne olur ona kolaylıklar ver güç ver... sabır ver.... ona iyi arkadaşlar iyi, anlayışlı komutanlar ver.... Amin....
Yarın beni arasın Allahım ne olur sesini duymak istiyorum artık...:43:

Kamera görüntülerimiz var açtım onları izliyorum tek tek... Çok komik.. çok eğlenmişiz ama şimdi yok yanımda
Aynı şeylere birlikte gülemiyoruz.. Karşılıklı çay içemiyoruzz çekirdek cips çukulata yiyemiyoruz...
Leyla ile Mecnunu izleyemiyoruz.....
O şimdi oralarda ne hallerde.... benim söylediklerime bak yaaaaaaaa
Allahım ne olur ona kolaylıklar ver güç ver... sabır ver.... ona iyi arkadaşlar iyi, anlayışlı komutanlar ver.... Amin....
Yarın beni arasın Allahım ne olur sesini duymak istiyorum artık...:43:

off canım ya senin yazdıklarını okudukça sanki kendimizi görüyorum yaşlar dolu gibi iniyor gözlerimden tutamıyorumm :(

off canım ya senin yazdıklarını okudukça sanki kendimizi görüyorum yaşlar dolu gibi iniyor gözlerimden tutamıyorumm :(

canım benim gerçekten zor çok zor...
Gözlerim öyle ağırıyorki anlatamamm bazen şakaklarıma feci bir ağrı giriyor amaaan allahımm diyorum yani....

canım benim gerçekten zor çok zor...
Gözlerim öyle ağırıyorki anlatamamm bazen şakaklarıma feci bir ağrı giriyor amaaan allahımm diyorum yani....

bunların üzerine bir de uykusuzluk eklenince insan iyice berbat oluyorr toplamak imkansızlaşıyor..aallahımm öyle bir sabır vermişki hepimiize bir şekilde kendimizi avutup günlerimizi geçiriyoruz canım.. onlar iyi olsun birkerecik arasın allahımdan baska ne isteriz ki.. 1 ay dişimiizi sıkıcaz sonra alışılıyormuş ama gel gör ki onu yapmakta çok zormuş gibi duruyor.. bir anım bir anımı tutmuyor allah sonumuzu hayır etsin yarabiim :(

bunların üzerine bir de uykusuzluk eklenince insan iyice berbat oluyorr toplamak imkansızlaşıyor..aallahımm öyle bir sabır vermişki hepimiize bir şekilde kendimizi avutup günlerimizi geçiriyoruz canım.. onlar iyi olsun birkerecik arasın allahımdan baska ne isteriz ki.. 1 ay dişimiizi sıkıcaz sonra alışılıyormuş ama gel gör ki onu yapmakta çok zormuş gibi duruyor.. bir anım bir anımı tutmuyor allah sonumuzu hayır etsin yarabiim :(

Evet Allah hiçbir kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş canım... Şükür halime kısa dönemiz ve doğuda değil..
Seninki nerde asker di canım evlimisin sende..?

Evet Allah hiçbir kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş canım... Şükür halime kısa dönemiz ve doğuda değil..
Seninki nerde asker di canım evlimisin sende..?

evet canım iyiki kısa dönem askerlerimiz ya birde 15 ay olsaydı napardık bilemiyorumm :O nişanlıyım canım istanbul topkulede askerlik yapıyor seninki nerede sen evlimsin?

Hadiyaa istanbul demek buralarda hee.. ne güzel çarşı izinlerinde kafasını dağıtacak gidecek çok yeri olacak..
Peki sen nerede oturuyorsun..? yakın olsan keşke.. gelir görürsün nişanlını..
Benimki ankara etimesgutta canım evet evliyim
25 aralık ta tam 1 yıl olacak ve aşkım ilk evlilik yıldönümümüz de yanımda olamayacak..:14:

Hadiyaa istanbul demek buralarda hee.. ne güzel çarşı izinlerinde kafasını dağıtacak gidecek çok yeri olacak..
Peki sen nerede oturuyorsun..? yakın olsan keşke.. gelir görürsün nişanlını..
Benimki ankara etimesgutta canım evet evliyim
25 aralık ta tam 1 yıl olacak ve aşkım ilk evlilik yıldönümümüz de yanımda olamayacak..:14:

manisada oturuyorum canım 7 saatlik bir mesafe var aramızda :( yemin töreninde gidicem allahın izniyle görücem :(
kıyamam size ya yıldönümüzde beraber olamamanıza çok üzüldüm ama düşün daha ne yıl dönümleriniz olucak beraber kutluyacak gülücek eğleniceksiniz büyük kavusma olucak askerden geldikten sonra allahım ayırmadıktan sonra hep beraber olucaksınız canım benımm üzülme nolursun :(:(

manisada oturuyorum canım 7 saatlik bir mesafe var aramızda :( yemin töreninde gidicem allahın izniyle görücem :(
kıyamam size ya yıldönümüzde beraber olamamanıza çok üzüldüm ama düşün daha ne yıl dönümleriniz olucak beraber kutluyacak gülücek eğleniceksiniz büyük kavusma olucak askerden geldikten sonra allahım ayırmadıktan sonra hep beraber olucaksınız canım benımm üzülme nolursun :(:(

İnşaallah canım benim... Çok sağol... Askerlik bizim önümüzde hep bir engeldii altıncı yılın sonundaa yeter artık dedik ve evlendikk 1 yılımız gerçekten iş hayatı olarak zor geçtii askerlik yüzünden çok sıkıntılarımız oldu mezun olur olmaz gitti başvurdu çok şükür..
Canım yaa inanmazsınn büssürü şey yazdımm ve sildimm kendimi toplayınca yuh dedim ne yapıyorsun... :37: sizin düğün ne zaman kısmetse..?
İşte böylee birgün gelir bir gün geçer bazı şeyler hiç ama hiç değişmez geçen günün ardından alışamadım yokluğunaaaa....

İnşaallah canım benim... Çok sağol... Askerlik bizim önümüzde hep bir engeldii altıncı yılın sonundaa yeter artık dedik ve evlendikk 1 yılımız gerçekten iş hayatı olarak zor geçtii askerlik yüzünden çok sıkıntılarımız oldu mezun olur olmaz gitti başvurdu çok şükür..
Canım yaa inanmazsınn büssürü şey yazdımm ve sildimm kendimi toplayınca yuh dedim ne yapıyorsun... :37: sizin düğün ne zaman kısmetse..?
İşte böylee birgün gelir bir gün geçer bazı şeyler hiç ama hiç değişmez geçen günün ardından alışamadım yokluğunaaaa....

allaha şükürlerr olsun ki hepsini atlatmışsınız canım bunuda atlatıcaksınız askerlik her erkeğin önünde büyük bir engel,o yuzden biran önce yapmaları aslında bir bakıma çok iyi.. benimkiside okulundan mezun olur olmaz hemen tecilini bozdurup gitti çokta iyi yapmışlar bence..üzülüyoruz,özlüyoruz,alışamıyoruz,ağlıyoruz,kıvranıyoruz yeri geliyor tepiniyoruz ama hepsi geçicek bunuda biliyoruz..
bu arada benım okulum 2013 haziranda bittiği için 2013 eylülde düğünümüzü allah nasip ederse yapıcaz canım :(
ayrıca okadar doluyuz ki kendimizi engellemesek sayfalar dolusu şeyler yazıcaz ama olsun bu sayede rahatlıyor birazcık acımızı hafifletiyoruz :(:(:(

allaha şükürlerr olsun ki hepsini atlatmışsınız canım bunuda atlatıcaksınız askerlik her erkeğin önünde büyük bir engel,o yuzden biran önce yapmaları aslında bir bakıma çok iyi.. benimkiside okulundan mezun olur olmaz hemen tecilini bozdurup gitti çokta iyi yapmışlar bence..üzülüyoruz,özlüyoruz,alışamıyoruz,ağlıyoruz,kıvranıyoruz yeri geliyor tepiniyoruz ama hepsi geçicek bunuda biliyoruz..
bu arada benım okulum 2013 haziranda bittiği için 2013 eylülde düğünümüzü allah nasip ederse yapıcaz canım :(
ayrıca okadar doluyuz ki kendimizi engellemesek sayfalar dolusu şeyler yazıcaz ama olsun bu sayede rahatlıyor birazcık acımızı hafifletiyoruz :(:(:(

Hayırlısı olsun canım benim inşaallah çokk güzell sağlıklı huzurlu uzun yıllarınız olur beraber.. Evlilik çok güzel bir duygu aynı zamanda özveri gerektiren bir olay... Bilinçli ve olgun olunca veee çokk sevincee yıpranmıyor duygular.. Allah sanada nasip etsin bu duyguları inşaallah..
2013 e bişey kalmamış.. 2011 de bitiyor zaten.. hakkınızda hayırlısı artık..
Evett burasıı çokk iyi geliyor içimden ne geçiyorsa hiç çekinmeden yazıyorum.. ve anlarımı paylaşanlarda çok oluyor sağolsunlar.. Baksana gecenin bu saatin de aynı ızdırabı çeken biriyle bile konuşabiliyorum..:53:

Back