• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eşim aradı şimdi çok şükür:36::36::36::36::36:
telefonlar arızalıymış orda komutanları telefon vermiş eşlerinizi arayın merak etmesinler diye
allah o komutandan bin kere razı olsun nasıl mutlu oldum
oranın numarasını verdi 5 ten sonra arayabilirsin dedi bide öğlen 12-1 arası
çok şükür allahım:19::19::19: sesini duydumya içim ferahladı

Canıımm ne güzell sevindimm senin adınaa ama benimki hala aramadıı inşaallah bize de böyle iyi komutanlar düşerr...
Senin eşin neredeydii...?

canlarıııııım bitanem aradı oy kurban olayım ben onun sesine nefesine
çok iyi geliyordu sesi bugün ancak vermişler askeri kıyafetleri baya uzun konuştuk 3 günlük biriktirdiklerimin hepsini anlatabildim :)
gülüyordu neşeliydi
özledinmi beni dedim özlememmi bebeğim dedi oooy kıyamam okadar içten söylediki icim sızladı çok iyiyim kızlar çok iyiyim üzgn falan değilim çok iyiyim kocamın seside iyi geldikten sonra dahada iyi oluyorum

çok iyi geliyordu sesi bugün ancak vermişler askeri kıyafetleri baya uzun konuştuk 3 günlük biriktirdiklerimin hepsini anlatabildim :)
gülüyordu neşeliydi
özledinmi beni dedim özlememmi bebeğim dedi oooy kıyamam okadar içten söylediki icim sızladı çok iyiyim kızlar çok iyiyim üzgn falan değilim çok iyiyim kocamın seside iyi geldikten sonra dahada iyi oluyorum
İyide ben şimdii senin sevincinee neden ağlıyorum kiiiiiiiiiiii????:43:
balıkesir ivrindide canım
inşallah seninkide arar inşallah dua edicem senin için,
Allah razı olsun.... Birbirimizin dualarına ihtiyacımız var...

gülüyordu neşeliydi

ayyyyyyy çok sevindim ya hep böyle mutlu ol gamzecim
bende konuştum uçan havalardayım valla öyle mutluyumki
eşimle konuşurken askerlerin sesi geliyordu eğitimdeydiler
eşimide manga başı yamışlar
şimdi aradım eşimi telefona çıkan asker hala eğitimde onlar dedi
birazdan yine arayacağım

İyide ben şimdii senin sevincinee neden ağlıyorum kiiiiiiiiiiii????:43:

Allah razı olsun.... Birbirimizin dualarına ihtiyacımız var...

ayyyy canı benim ya ağlama nolur gül hep gül inşallah Rabbim senide hep mutlu etsin dayanma gücü versin

ayyyyyyy çok sevindim ya hep böyle mutlu ol gamzecim
bende konuştum uçan havalardayım valla öyle mutluyumki
eşimle konuşurken askerlerin sesi geliyordu eğitimdeydiler
eşimide manga başı yamışlar
şimdi aradım eşimi telefona çıkan asker hala eğitimde onlar dedi
birazdan yine arayacağım

canım benim ya çok sağol senin içinde çok sevindim ne güzel tel nosunu vermiş istediğin zaman arayabilirsin Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah

Son düzenleme:
off 2 gündür hiçç konuşmadık. siz aradı dedikçe başına bişey mi geldi diyorum off.

canım merak etme arar benim eşim ilk gün aramıştı bugün dedimki ilk gn aradığında sesin çok kötü geliyordu üzüldüm dedim kocişimde zor aradım dedi yakalanmadan hemen ara gel demişler zor şartlarda aramış yani inan o da arayamıyordur arayabildiği an o fırsatı yakaladığında arar gönlün ferah tut üzülme lütfen

canım merak etme arar benim eşim ilk gün aramıştı bugün dedimki ilk gn aradığında sesin çok kötü geliyordu üzüldüm dedim kocişimde zor aradım dedi yakalanmadan hemen ara gel demişler zor şartlarda aramış yani inan o da arayamıyordur arayabildiği an o fırsatı yakaladığında arar gönlün ferah tut üzülme lütfen

:( sesini duyabildiğinize çok sevindim. umuyorum bu akşam arıycak.

Aynen...
Şuanda karnıma feci şekilde kramplar giriyor...:18::18::18:

çıkacağı yer belli olmadan 1 ay önce arkadaşım demişti ki, mutlu,güzel enerji yolla evrene,en mutlu olacağın yer çıkacaktır diye.(ki böyle şeylere çok inanmıyordum!!!)
ben o günden sonra hep izmir dedim.malum memleketim :)
ve izmir çıktı acemi ve usta.
bunu anlatıyorum,şimdi ikimiz de onları düşünelim, onların içine doğsun ve sıra bile olsa bizi arasınlaar!!

Merhaba herkese, benimde askerim acemilik manisa,usta kıbrıs
teslim olduktan sonra ilk gün yani pazartesi 20.30 gibi aramıştı bi de dün
saat 11.15 gibi aradı ama bugün haber alamadım :((

nasılsınz kızlr sabredın bakın daha yenı adapte oluyrlar bızde aynı seylerı yasadık rayına otrana kadar sk sk aranmayı beklemeyn kzlr:43:bır sure sonr hersy yoluna gırer ztn egıtımlerı baslamıstr muhtemeln ona hazrlanıolr :72:

Kızlar ya canım çok sıkılıyor.çok özledim bugün kendini hiç iyi hissetmiyorum kafama vuruyo onu çok özlüyorum kokusun nefesini eve gelişini gelmeden önce askın bisey lazım mı diye arayışını beraber çay icisimizi eline saglık askın çok güzel olmuş deyişini kapıyı çalısını her seyini özledim nasıl dayanacağım

:( sesini duyabildiğinize çok sevindim. umuyorum bu akşam arıycak.

Aynen...
Şuanda karnıma feci şekilde kramplar giriyor...:18::18::18:

Bugün konuşan arkadaşlar var mı? Ben konuşamadım yaa :(
canım ben ve tuğba arkadasım konustuk eşlerimizle nolur gönlünüzü ferah tutun rahat olsunda varsın aramasın ama elbetki arayacaklar sesini duyduğunuzda bu üzüntünüzü unutup gideceksiniz

çıkacağı yer belli olmadan 1 ay önce arkadaşım demişti ki, mutlu,güzel enerji yolla evrene,en mutlu olacağın yer çıkacaktır diye.(ki böyle şeylere çok inanmıyordum!!!)
ben o günden sonra hep izmir dedim.malum memleketim :)
ve izmir çıktı acemi ve usta.
bunu anlatıyorum,şimdi ikimiz de onları düşünelim, onların içine doğsun ve sıra bile olsa bizi arasınlaar!!

Evrene enerji yollama falan bende inanmam böyle şeylere taktiri ilahi bütün bunlar kaderde oraları varmış demek...
Benimki de doğu çıkar kesin falan diyordu.. ben çok korkuyodum hep duaa ettim doğu çıkmasın diye
2 kez rüya gördüm 1. safranboluya çıkmıştı 2. izmire...
Ankarayı isee açıklanacağı gün sadece aklımdan geçirdim ankara olsa ne güzel zırt pırt giderim diyordum ama ona söylememiştim kimseye söylememiştim...
Nitekim Ankara etimesgut çıktı..:30:
Açıklandıktan sonra eşime böyle böyle düşünmüştüm diye anlatıncaa başka yer geçiremedinmi aklından orası çok büyük bir eğitim birliği bütün büyük başlar orda ağzıma edecekler dedi... ve çook soğuk bir yermiş...
haber alamıyorum şimdi ama ben Ankarada oluşundan çook memnunum.. Doğu çıksaydıı inan şuanda bu pc nin başında olamazdım... Sürekli haber kanallarını dinleyen senaryolar üreten biri olur çıkardım... ben dayanamazdım herhalde...
Allah bütün askerlerimizi korusun hertürlü beladan kötülükten, doğudaki askerlerimizi......
Ve bekleyenlerine dee çokçaa sabırlar versin... Gerçekten çookk çook zormuşş..:5::5::5:
( hee bu aradaa inanmıyorum öyle şeylere dedim amaa
telefonaa bakıp bakıpp hadii ara aşkımm araa araaa derken buluyorum kendim..) :78:

Back