• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evrene enerji yollama falan bende inanmam böyle şeylere taktiri ilahi bütün bunlar kaderde oraları varmış demek...
Benimki de doğu çıkar kesin falan diyordu.. ben çok korkuyodum hep duaa ettim doğu çıkmasın diye
2 kez rüya gördüm 1. safranboluya çıkmıştı 2. izmire...
Ankarayı isee açıklanacağı gün sadece aklımdan geçirdim ankara olsa ne güzel zırt pırt giderim diyordum ama ona söylememiştim kimseye söylememiştim...
Nitekim Ankara etimesgut çıktı..:30:
Açıklandıktan sonra eşime böyle böyle düşünmüştüm diye anlatıncaa başka yer geçiremedinmi aklından orası çok büyük bir eğitim birliği bütün büyük başlar orda ağzıma edecekler dedi... ve çook soğuk bir yermiş...
haber alamıyorum şimdi ama ben Ankarada oluşundan çook memnunum.. Doğu çıksaydıı inan şuanda bu pc nin başında olamazdım... Sürekli haber kanallarını dinleyen senaryolar üreten biri olur çıkardım... ben dayanamazdım herhalde...
Allah bütün askerlerimizi korusun hertürlü beladan kötülükten, doğudaki askerlerimizi......
Ve bekleyenlerine dee çokçaa sabırlar versin... Gerçekten çookk çook zormuşş..:5::5::5:
( hee bu aradaa inanmıyorum öyle şeylere dedim amaa
telefonaa bakıp bakıpp hadii ara aşkımm araa araaa derken buluyorum kendim..) :78:

canım inan öyle şeylere hatta araştır ben birazda olsa bilgiliyim bu konuda

Kızlar ya canım çok sıkılıyor.çok özledim bugün kendini hiç iyi hissetmiyorum kafama vuruyo onu çok özlüyorum kokusun nefesini eve gelişini gelmeden önce askın bisey lazım mı diye arayışını beraber çay icisimizi eline saglık askın çok güzel olmuş deyişini kapıyı çalısını her seyini özledim nasıl dayanacağım

canım lütfen toparlan bebeğinin sana ihtiyacı var askerinin senin iyi olmana ihtiyacı var güçlü ol ki daha kolay atlatasın bu ayrılığı unutma ayrılık korkusu bitecek askere gitmese hep içinde olacaktı acısı korkusu bırak bitsin birdaha hiç gelmesin bunu düşün son ayrılık de

canım lütfen toparlan bebeğinin sana ihtiyacı var askerinin senin iyi olmana ihtiyacı var güçlü ol ki daha kolay atlatasın bu ayrılığı unutma ayrılık korkusu bitecek askere gitmese hep içinde olacaktı acısı korkusu bırak bitsin birdaha hiç gelmesin bunu düşün son ayrılık de[/QUOTE

Onla alakalı birsey görmeye dayanamıyorum. Cook özlüyorum güçlü gibi görünmeye çalışıyorum ama icim kan ağlıyor

yapma kuzum iyi olduğunu düşün mutlu ol Allah korusun ya ölmüş olsaydı geri dönülmeyecek bir yerde olsaydı çaresiz olsaydın ne yapardın çok şükür askerliğini yapıyor yeri yurdu belli sağ canlı sağlıklı daha ne olsun başka sebebe gerek varmı mutlu olmak için bukadarı yetmezmi ?

yapma kuzum iyi olduğunu düşün mutlu ol Allah korusun ya ölmüş olsaydı geri dönülmeyecek bir yerde olsaydı çaresiz olsaydın ne yapardın çok şükür askerliğini yapıyor yeri yurdu belli sağ canlı sağlıklı daha ne olsun başka sebebe gerek varmı mutlu olmak için bukadarı yetmezmi ?

Ara ara esiyor cnm ..haklisin mutlu olmak için yeterli sebebim var..yemin töreni ne zaman cnm sizinkinin

Burda vakit gecirince rahatlıyorum benimle aynı durumda insanlarla karşılaşınca rahatlıyorum
Kızlar tanışalım mı

ben Tugba 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1yasinda oğlum var fen bilgisi öğretmeniyim.kadrolu değilim kadroya gecmek için KPSS ye hazırlanıyorum İstanbul da oturuyorum öyle

Ara ara esiyor cnm ..haklisin mutlu olmak için yeterli sebebim var..yemin töreni ne zaman cnm sizinkinin

canım her zaman aynı ruh durumun olmıycak. şimdiden alışmalısın buna.
asker beklemek böyle bişey. bi an iyi bi an kötü. ama alışıcaksınn.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hayatımla günde 2 kere konuşabiliyoruz çok şükür sabah 5'te kalkıp arıyor bir de gece 10-11 gibi arıyor. :16: Ama yemin törenine gidemicem 23 aralıkta imiş ve saba 10:00'da. 6 da çıkıp onlara gitmem imkansız gitseydik onlara gidicektim annesi ve babasıyla arabayla gidecektik ama onlar en geç 7 gibi çıkacaklar 10'daki yemin törenine yetişmek için. 10 da tören mi olur ya ne saçma. :37:

Tuğçem 341'e gel:9::9::9:

33583440.gif

Son düzenleme:
Burda vakit gecirince rahatlıyorum benimle aynı durumda insanlarla karşılaşınca rahatlıyorum
Kızlar tanışalım mı

ben Tugba 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1yasinda oğlum var fen bilgisi öğretmeniyim.kadrolu değilim kadroya gecmek için KPSS ye hazırlanıyorum İstanbul da oturuyorum öyle

ben Asli. 25 yasindayim ben de. biz evli nisanli degiliz asker beylee :)))
ben yuksek lisansa devam ediyorum. istanbula tasindim ben de.nisandan beri calisiyorum burda ayni zamanda okuyorum...
sevgilimi cook ozledim..hala konusamadim..
hepinize sabir diliyorum! :)

canım belli değilmiş kocişime sordum öyle dedi ama ocağın ilk cuması olabilir falan dedi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hayatımla günde 2 kere konuşabiliyoruz çok şükür sabah 5'te kalkıp arıyor bir de gece 10-11 gibi arıyor. :16: Ama yemin törenine gidemicem 23 aralıkta imiş ve saba 10:00'da. 6 da çıkıp onlara gitmem imkansız gitseydik onlara gidicektim annesi ve babasıyla arabayla gidecektik ama onlar en geç 7 gibi çıkacaklar 10'daki yemin törenine yetişmek için. 10 da tören mi olur ya ne saçma. :37:

benimde finallerime denk gelebilir kısmet canım sende başka bir zaman gidersin

sonunda sesini duyabildim! cok mutluyum ama agliyorum. bu nasil zor bi durum! umidi kesmisken telefon geliyo, ama dogru duzgun aklina birsey gelmiyo...

ben Asli. 25 yasindayim ben de. biz evli nisanli degiliz asker beylee :)))
ben yuksek lisansa devam ediyorum. istanbula tasindim ben de.nisandan beri calisiyorum burda ayni zamanda okuyorum...
sevgilimi cook ozledim..hala konusamadim..
hepinize sabir diliyorum! :)

Memnun oldum cnm.inşallah en kısa zamanda sesine kavuşursun insallsh

sonunda sesini duyabildim! cok mutluyum ama agliyorum. bu nasil zor bi durum! umidi kesmisken telefon geliyo, ama dogru duzgun aklina birsey gelmiyo...

Kavusmussun cnm sevindim senin adına..benimki çok yogunmus yarın Buyuk komutanlar geliyormuş tören olacakmış ona hazırlanıyorlar saat 7.30 dü aradığında daha yeni bitmiş çalısmaları yarında calisacaklarmis öyle dedi.yemin töreni de Buyuk ihtimalle 13 öcakmis ama tam kesin olarak cuma belli olacak dedi

11:45 te aradı akşam hiç aramadı :( çok yoruldu galiba , çok yoruluyorz demişti 22:00de yatıyoruz demişti uyudular heralde . neyse inş. yarın arar....

Ben alışmaya başladım galiba kzılar

Omzumda başın eksik
Yatagında kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm

Omzumda basın eksik
Yatağında kokun
Tenimde tenin eksik gelde bir dokun