• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırlısı olsun canım benim inşaallah çokk güzell sağlıklı huzurlu uzun yıllarınız olur beraber.. Evlilik çok güzel bir duygu aynı zamanda özveri gerektiren bir olay... Bilinçli ve olgun olunca veee çokk sevincee yıpranmıyor duygular.. Allah sanada nasip etsin bu duyguları inşaallah..
2013 e bişey kalmamış.. 2011 de bitiyor zaten.. hakkınızda hayırlısı artık..
Evett burasıı çokk iyi geliyor içimden ne geçiyorsa hiç çekinmeden yazıyorum.. ve anlarımı paylaşanlarda çok oluyor sağolsunlar.. Baksana gecenin bu saatin de aynı ızdırabı çeken biriyle bile konuşabiliyorum..:53:

aminn canım aminnn ya cok güzel dileklerde bulunmuşsun ağzına kalbine sağlıkk..evet 2013 e cok az kaldı..sağ salim gelsinde herşey olur yoluna girer diye düşünüyorum..:(:(:( zaten buranın güzel yanı da bu aynı duyguları paylaştığın insanlarla birbrine destek olup sohbet etmek..gerçekten iyi geldiğini hissediyorum..

Okip canım ben yatıyorum artık uyumayı denicemm heryerim de ağırıyo zaten hapşurup duruyorum grip olucam kesin..
Kasıklarımdaa çok ağırıyoo öbürüde geliyoo yoldaaaa düşünsene iyiceee berbatlaşıcamm offf yaaaaa
ama yarın arasınn hepsi geçer bi sesini duysam yetecek bana...
Erken kalkıcam sabah arar diyee inşaallah arar.. öptüm çok memnun oldum tanıştığımaa iletişimi koparmayalım
ben 152 gün daha bu topikteyim canım..:37:
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Okip canım ben yatıyorum artık uyumayı denicemm heryerim de ağırıyo zaten hapşurup duruyorum grip olucam kesin..
Kasıklarımdaa çok ağırıyoo öbürüde geliyoo yoldaaaa düşünsene iyiceee berbatlaşıcamm offf yaaaaa
ama yarın arasınn hepsi geçer bi sesini duysam yetecek bana...
Erken kalkıcam sabah arar diyee inşaallah arar.. öptüm çok memnun oldum tanıştığımaa iletişimi koparmayalım
ben 152 gün daha bu topikteyim canım..:37:
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

dikkat et kendine canım benım..bende yatıcam şimdi belki benimkide erkenden arar..tanıştığımıza çok memnun oldum tatlım.burda olucam 152 gün tekrar konuşuruz optüm iyi geceler .. :(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(

günaydın kızlar benim askerim dün akşam yine aradı

baya konuştuk saçlarını dahada kısaltmışlar

nevresim yeni vermişler yastık kılıfı bile yokmuş havlusu ile yatıyomuş

benim aşkım bide sedef hastası inş yaraları azıp gelmez

günaydınn kızlarr bir gün daha eksiliyo geçecek inşallah sabır:) benm askerimde dün akşam aradı dört kez sıraya girmiş ama sıra gelmeden ara bitmiş çok üzüldüm ama napalım en azından sesini duyabildim:(

Hadiyaa istanbul demek buralarda hee.. ne güzel çarşı izinlerinde kafasını dağıtacak gidecek çok yeri olacak..
Peki sen nerede oturuyorsun..? yakın olsan keşke.. gelir görürsün nişanlını..
Benimki ankara etimesgutta canım evet evliyim
25 aralık ta tam 1 yıl olacak ve aşkım ilk evlilik yıldönümümüz de yanımda olamayacak..:14:

günaydın almira konuşmalarınızı okurken dikkatimi çekti benm askerimde etimesgut ta
Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA burda sanırım tankçı birliğindemiymiş neymiş tam anlamıyorum ben bu şeylerden senin askerin nerde

Hadiyaa istanbul demek buralarda hee.. ne güzel çarşı izinlerinde kafasını dağıtacak gidecek çok yeri olacak..
25 aralık ta tam 1 yıl olacak ve aşkım ilk evlilik yıldönümümüz de yanımda olamayacak..:14:

bizde evlenecektik ve nişanlım askere seneye gidicekti ama annem izin vermedi aynı evin içinden çıkıp gitmesi zor olur dedi şimdi hak veriyorum sizin yazdıklarınızı okuyunca

almira bizim yenim töreni 23 aralıkta sizinki de belki o zamandır sende evlilik yıl dönümünde kocişinin yanında olursun

Günaydın kızlar nasıldınız bugün Perşembe yarın cuma hafta sonunu da saymazsak bir haftayı devirdik sayılır :)
Sabah aradı esım iyiyim alıştım dedi ama hiçmişti konuşamıyoruz hemen kapatiyo ya sizinkilerde mı öyle çok bozuluyorum bu duruma

Günaydın kızlar nasıldınız bugün Perşembe yarın cuma hafta sonunu da saymazsak bir haftayı devirdik sayılır :)
Sabah aradı esım iyiyim alıştım dedi ama hiçmişti konuşamıyoruz hemen kapatiyo ya sizinkilerde mı öyle çok bozuluyorum bu duruma

evet canım nerde eski o uzun sohbetler arkada bekleyen oluyo kontör sorunu oluyo önemli şeyleri sorup kapatıyoruz önemli olan sesini duymak şimdilik. usta birliğine geçince cep tellerini sokarlarsa mesajlaşır konuşuruz

senin hesabına göre askerlik bitti bile iimiş canım

Ben yatiyorum kizlar sabah erken ariyor cunku sonra heyecandan uyuyamiyorum.

Yarin guzel bir gun olsun Allah yardimcilari olsun

Herkese iyi geceler

Canımm ankaranın neresi etimesgutmu sabahmı arıyor kaç gibi belki benimki de arar kalkıyım erkenden..

Polatlida canimm. Bu sabah aramadi ama :( hep 9 a ceyrek kala arardi aramadi bu sefer. Egitimlerimiz olacak bu kadar sık arayamayabilirim demisti zaten.

Su yemin toreni belli olsa da simdilik soyle 20 falan saysak ya:(

bizde evlenecektik ve nişanlım askere seneye gidicekti ama annem izin vermedi aynı evin içinden çıkıp gitmesi zor olur dedi şimdi hak veriyorum sizin yazdıklarınızı okuyunca

almira bizim yenim töreni 23 aralıkta sizinki de belki o zamandır sende evlilik yıl dönümünde kocişinin yanında olursun

Canim neredeydi askerin? Yemin toreni belliymisya merak ettim

Kavusmussun cnm sevindim senin adına..benimki çok yogunmus yarın Buyuk komutanlar geliyormuş tören olacakmış ona hazırlanıyorlar saat 7.30 dü aradığında daha yeni bitmiş çalısmaları yarında calisacaklarmis öyle dedi.yemin töreni de Buyuk ihtimalle 13 öcakmis ama tam kesin olarak cuma belli olacak dedi

saol canımmm:))
allah kolaylık versin. komutan işleri zorr:))

Tahmin ettim izmir oldugunu. İznirde hep erken yapiyolar. Masallah canim hadi az kalmis :)

bazen geyik yapıyorum daha özlemeden gidiyoruz diye :)

ama deli gibi özledim

darısı başınıza inş sizin tarihlerde biran önce belli olur

Aminn insallah canim. Yilbasi olsun istiyorum cok insallahh. Bir belli olsun ona gore gun saycam

hepinize günaydın kızlar! :)
benimki izmir-narlıderede. ama yemin törenleri belli değil hala. dün ilk kez konuştuk(sadece 1 dakika:(( ). sürekli yürüyoruz diyor. bazen hiç yürümemiz bitmicek sanıyorum diyor.
sesi çok bitkindi. yorgunluktan ölüyorum hemen yatıcam dedi.
ilk gün sadece bisküvi yemişler. dün ilk kez bişeyler yedim dedi. tahmin ettiğim kadarıyla yemekleri pek sevmedi.
ama bütün askerlere söyleyin eğer yemekleri yemeyip aç kalırlarsa çabuk hasta oluyorlar. bazı komutanlar çok revirde yatanı sevmezmiş. bu yüzden acemiliği daha sancılı hale gelmesin hiçbirisinin. (askere giden arkadaşlarımız anlatmıştı)
kapatırken de sevdiğini söyledi kuzum kıyamam ben ona..

haftasonu ben yanına gidicem. ayrıntıları öğrenip burdan sizinle yaplaşırım. hepsinin koşulları farklı olur ama aynı olan şeyler de vardır. bu arada kızlar haftasonu da öğlene kadar eğitim varmış... rahat aramalırını beklemeyin :( :(

hepinize günaydın kızlar! :)
benimki izmir-narlıderede. ama yemin törenleri belli değil hala. dün ilk kez konuştuk(sadece 1 dakika:(( ). sürekli yürüyoruz diyor. bazen hiç yürümemiz bitmicek sanıyorum diyor.
sesi çok bitkindi. yorgunluktan ölüyorum hemen yatıcam dedi.
ilk gün sadece bisküvi yemişler. dün ilk kez bişeyler yedim dedi. tahmin ettiğim kadarıyla yemekleri pek sevmedi.
ama bütün askerlere söyleyin eğer yemekleri yemeyip aç kalırlarsa çabuk hasta oluyorlar. bazı komutanlar çok revirde yatanı sevmezmiş. bu yüzden acemiliği daha sancılı hale gelmesin hiçbirisinin. (askere giden arkadaşlarımız anlatmıştı)
kapatırken de sevdiğini söyledi kuzum kıyamam ben ona..

haftasonu ben yanına gidicem. ayrıntıları öğrenip burdan sizinle yaplaşırım. hepsinin koşulları farklı olur ama aynı olan şeyler de vardır. bu arada kızlar haftasonu da öğlene kadar eğitim varmış... rahat aramalırını beklemeyin :( :(

bizimkiler dün barbunya köfte filan yemişler
yiyo heralde bizimki aç kaldım demedi yorgun olsa da aç olsa da ölse bana belli etmez bizim ilişkimizin zayıf halkası benim sulu gözü de benim

Back