• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar
akşamları evde net olmadığı için giremiyorum ama aklım hep burda buraya yazınca rahatlıyorum
dün akşam eve giderken aradı eşim 10 dakika falan konuştuk sesi çok iyi geliyordu Allahıma şükürler olsun
sadece 2 ankesörlü var burda çok sıra oluyo akşam yine arayacağım dedi
sonra akşam 9,30 gibi aradı yine 10 dakika falan konuştuk 6 ocak demişti yemin töreni 23 aralığa çekilmiş
keşke 6 ocak olsaydı ondan sonra gelene kadar görmeyeceğim
seni çok özledim aşkım dedi bende seni dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi
çok sigara içme dedim çok içiyorum aşkım özlemden elim hep sigaraya gidiyo dedi
bu sefer tutamadım kendimi ama belli etmedim
sonra annemle konuştular tuğbam sana emanet demiş annem ağladı bu seferde
offfff ne zormuş ya biran evvel mayıs gelsin aşkıma kavuşayım allahım

günaydın kızlar
akşamları evde net olmadığı için giremiyorum ama aklım hep burda buraya yazınca rahatlıyorum
dün akşam eve giderken aradı eşim 10 dakika falan konuştuk sesi çok iyi geliyordu Allahıma şükürler olsun
sadece 2 ankesörlü var burda çok sıra oluyo akşam yine arayacağım dedi
sonra akşam 9,30 gibi aradı yine 10 dakika falan konuştuk 6 ocak demişti yemin töreni 23 aralığa çekilmiş
keşke 6 ocak olsaydı ondan sonra gelene kadar görmeyeceğim
seni çok özledim aşkım dedi bende seni dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi
çok sigara içme dedim çok içiyorum aşkım özlemden elim hep sigaraya gidiyo dedi
bu sefer tutamadım kendimi ama belli etmedim
sonra annemle konuştular tuğbam sana emanet demiş annem ağladı bu seferde
offfff ne zormuş ya biran evvel mayıs gelsin aşkıma kavuşayım allahım

ağlama zemzem ne olur

benimki de çok içiyodur kesin ben kafasının etini yerdim burdayken içme içme diye

iyiyiz canım senden naber

diyete başladım bugün aşkım gelene kadar zayıflamam gerekiyor :)

süper! ben de diyet yapıyorum. zaten doğru düzgün bişey yiyemiyordur diye boğazımdan geçmiyo. fırsattan istifade iyice azalttım yemeği. hayatımın başka hiçbi döneminde bu kadar az şey yememiştim.. diyet gelişmelerini yazarız arada :)

süper! ben de diyet yapıyorum. zaten doğru düzgün bişey yiyemiyordur diye boğazımdan geçmiyo. fırsattan istifade iyice azalttım yemeği. hayatımın başka hiçbi döneminde bu kadar az şey yememiştim.. diyet gelişmelerini yazarız arada :)

evet evet yazalım diyet gelişmelerini biz ofis olarak başladık bakalım neler olacak :)

kızlar ne tuhaf bizim herşeyimiz benziyo birbirine bende zayıflamaya çalışıyorum askım gelene kadar 5 kilo vermem lazım:))

bugün hiç aramadı çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerimde kimse bilmiyo bir sevgilim olduğunu ve askerde olduğunu kimseyle konuşamıyorum doğal olarak zırlayamıyorum da hep içime akıyo:( bende size yazıyorum rahatlıyorum buraya girince

kızlar ne tuhaf bizim herşeyimiz benziyo birbirine bende zayıflamaya çalışıyorum askım gelene kadar 5 kilo vermem lazım:))

bugün hiç aramadı çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerimde kimse bilmiyo bir sevgilim olduğunu ve askerde olduğunu kimseyle konuşamıyorum doğal olarak zırlayamıyorum da hep içime akıyo:( bende size yazıyorum rahatlıyorum buraya girince

benimkide aramadakı bügn ağlama ama yoğundur eğitimleri

iyiyiz canım senden naber

diyete başladım bugün aşkım gelene kadar zayıflamam gerekiyor :)

aaaa :) bende platese başladım , yap yap diye başımın etini yemişti ben gelene kadar hafta 2 kez yapcaksın diyordu aklıma o geldi :):33::33:
bende iyim ne olsun zaman geçiyor.. şafak kaldı :152 , 22 hafta :)

iş, kpss, aöf derken ben zamanı anlamıyorum sanırım

Kızlarr dün hiç haber alamadım ben :( manisa da,doğu değil çok şükür
eğitimlerinden dolayıdır değil mi?Bazı arkadaşlar akşamları da dahil konuşuyoruz diyor
yerine göre farkediyor sanırımm telefonu yanımdan ayırmıyorumm arar diye :(

eğitimlerinden dolayıdır değil mi?Bazı arkadaşlar akşamları da dahil konuşuyoruz diyor

öyle deme çook üzülüyorum :( benim askerim usta birliğinde Tunceliye gidecek içim acıyor :(

Evet evet sıkma canını eğitimleriden dolayıdır, yemin törenleri erken olanların eğitimlerini sıkı tutuyorlarmı diye duydum,
Bizde rahat konuşuyoruz çok şükür , ama çok yğoun ve çok yorucu diyor . belki çok çabuk yorulup hali kalmıyordur aklına kötü şeyler getirme ....
günler geçiyor bak şafak 152 , 22 hafta

yerine komutanına göre değişir tabiki siz içinizi ferah tutun kızlar allah tüm askerlerimizi korusun hem batıdakileri hem doğudakileri

bu işin doğusu batısı yok allah askerlerimize uzun ömür versin

arkadaşlar şimdi aradı askım:) yemin töreni öne çekilmiş yılbaşından önce bitirmek istiyolarmış
hafta sonu çıkmayacaklarmış acemi birliklerinde hafta sonu izin olmuyo dedi eğitimler çok yoğun oluyomuş
şu an hayallerim suya düştü en azından hafta sonu görüşürüz diye ümit etmiştim.

neyse iyi olsunlarda önemli olan bu

Back