343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok şükür iyiki meşgulüz

kızlar,bayanlar kendimizi bırakmak bu konuda yok! işten çıkarsak askerimize nasıl yardımcı olacağız hem maddi hem manevi?nasıl yanına gideceğiz?
evde oturursak zaman yerinde durur...
bir de bizim şafak kaç acaba? hiç hesaplayan var mı?

bence şafak saymayalım kızlar yoksa hiç geçmez günler inanın bana arada sırada takvime bakıp kaç gün kalmış diye bakmak daha çok mutluluk bana sorarsanız

canım bende saymıyorum öyle ama içime sayaç kaçmış sanki sorana direk söylüyorum kaç gün kaldığını

ben de yapmaya çalıştım umarım olmuştur :)

kızlar bişey sorcam dönüş tarihi ne zaman askerlerimizin? daha az önce şafak saymayalım diyodum şimdi tarih soruyorum halime bak iyice dengesizleştim :)

kızlar bişey sorcam dönüş tarihi ne zaman askerlerimizin? daha az önce şafak saymayalım diyodum şimdi tarih soruyorum halime bak iyice dengesizleştim :)

Canım hiç izin kullanmazlarsa 18 mayıs da dönüyürlar Allahın izni ile..

cnm yol süresine göre yani 15-16-17 mayısta gelmiş oluyorlar allah izin verirse

arkadaşlar ben 341. dönemden hesaplayan bir arkadaştan hesaplamaya çalıştım. hemen anlatıyım mühendis olarak :))
normalde aralık-mayıs dönemi 184gün imiş. fakat ay hesabına göre olduğundan ve bu sene şubat 29 çekeceğinden o 184 gün oluyor.
bundan gitmeden önceki 12gününü çıkar, 172gün.
her ay için 2 gün izin hakkı var. eğer kullanmazsa o da 12 ediyor. 160 gün kalır. tam olarak askerlik yapacakları gün bu kadar.
bunu da hafta olarak hesapladım. 13mayıs 22.hafta,154 gün oluyor.
yol izini uzaklığa göre 3-2-1 gün ise en yakındaki 18mayısta çıkıcak.
hesabım böyle. eğer hatam varsa düzeltiniz

Tuğkann seninde Ankara etimesgutmuş yaaa ne güzel denk geldii
Muhakkak haberleşelimm bağlantıyı kesmeyelim...
Vee başka etimesgut yolu gözleyenler varsa yazsın lütfen kızlarr..
Destek olalım birbirimize kafayı yemek üzereyimm bugün de aramadı...

eşim aradı şimdi çok şükür
telefonlar arızalıymış orda komutanları telefon vermiş eşlerinizi arayın merak etmesinler diye
allah o komutandan bin kere razı olsun nasıl mutlu oldum
oranın numarasını verdi 5 ten sonra arayabilirsin dedi bide öğlen 12-1 arası
çok şükür allahım sesini duydumya içim ferahladı

Canım iyi hoş hesap yapmışsın daa en doğru bilgiyi www.yedeksubay.tk alabiliriz kanımcaaaaaaaaa:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…