Benim içinde zaman hızlı geçiyor bende böyle olacagını tahmin etmiyordum , çalıştıgımız için geçiyor zaman bence ,, gündüz işteyim akşam kpss ce aöf çalşıyorum....
haftasonu dershanem var..... hızlı ve yoğun geçiyor zaman
canım çok şükür iyiki meşgulüz
153 canım 153 gün kaldı
almira özel msj gönderemiyorum tugkancelik_2@hotmail.com ekle canım ben de seni gruba ekliim grubun adı 343.dönem asker yarenleri şafak çizelgesi var bende bide dakika dakika şafak sayan bi yer onlarıda ordan paylaşırız
ben de tam tersi kendime işe motive etmeye çalışyorum. gerçi pek olmuyor ama...
facebook iş yeri için zor olabiliyor. ben de burdan yazmaya devam edicem.
arada bir burdakileri okumak iyi geliyor. destek olan herkese çok teşekkürler...
bu arada yazdıklarınızın altında gün ve kalan ayı yazıyor. onu nasıl yapıyorsunuz?
Ahhhh keşkeeeeeeeeeeeeeee, Ankaranın neresinde:2:
Ankara polatlıda canımm
olmamışşşşşşşşş
kızlar bişey sorcam dönüş tarihi ne zaman askerlerimizin? Daha az önce şafak saymayalım diyodum şimdi tarih soruyorum halime bak iyice dengesizleştim :)
kızlar bişey sorcam dönüş tarihi ne zaman askerlerimizin? daha az önce şafak saymayalım diyodum şimdi tarih soruyorum halime bak iyice dengesizleştim :)
cnm yol süresine göre yani 15-16-17 mayısta gelmiş oluyorlar allah izin verirse
arkadaşlar ben 341. dönemden hesaplayan bir arkadaştan hesaplamaya çalıştım. hemen anlatıyım mühendis olarak :))
normalde aralık-mayıs dönemi 184gün imiş. fakat ay hesabına göre olduğundan ve bu sene şubat 29 çekeceğinden o 184 gün oluyor.
bundan gitmeden önceki 12gününü çıkar, 172gün.
her ay için 2 gün izin hakkı var. eğer kullanmazsa o da 12 ediyor. 160 gün kalır. tam olarak askerlik yapacakları gün bu kadar.
bunu da hafta olarak hesapladım. 13mayıs 22.hafta,154 gün oluyor.
yol izini uzaklığa göre 3-2-1 gün ise en yakındaki 18mayısta çıkıcak.
hesabım böyle. eğer hatam varsa düzeltiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?