• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar bu aralar çalışmakta pek bi koyuyor ya :S

sizde de var mı aynı durum, zor konsantre oluyorum ,

ben de tam tersi kendime işe motive etmeye çalışyorum. gerçi pek olmuyor ama...
facebook iş yeri için zor olabiliyor. ben de burdan yazmaya devam edicem.
arada bir burdakileri okumak iyi geliyor. destek olan herkese çok teşekkürler...

bu arada yazdıklarınızın altında gün ve kalan ayı yazıyor. onu nasıl yapıyorsunuz?

bende varım bende varım, face yasak işyerinde zaten bende facebook kullanmıyorum

o yüzden yanınızdayım

çığ gibi büyüyoruz kızlar facebooka karşı kk bu aslında özelde sohbet etmek isterim sizlerle yaşınız işiniz felanlar falanlar :)

ben de tam tersi kendime işe motive etmeye çalışyorum. gerçi pek olmuyor ama...
facebook iş yeri için zor olabiliyor. ben de burdan yazmaya devam edicem.
arada bir burdakileri okumak iyi geliyor. destek olan herkese çok teşekkürler...

bu arada yazdıklarınızın altında gün ve kalan ayı yazıyor. onu nasıl yapıyorsunuz?

bende merak ediyorum onu deneyimli forum kullanıcıları bize anlatabilir

evet canım aynen konsantrasyon sıfır. Nişanlım geldiğinde kovulduğumu duyarsa hiç şaşırmasın şimdiden buraya yazıyorum :1:

:) hakkaten ya , ben de yaziyim buraya da sonradan şaşırmasın sen naptın diye :) sanki okuyabilecek de

bana bu işin bi artısı da güzel saçmalamak oldu :S

evet canım aynen konsantrasyon sıfır. Nişanlım geldiğinde kovulduğumu duyarsa hiç şaşırmasın şimdiden buraya yazıyorum :1:

ben pazartesi izinliydim

2 gündür de eh işte verilen işi yapıyorum

arada nişanlımın ofisine gidiorum onun masası öyle boş arkadaşları ile sohbet edip dönüyorum

ben haftaya cumada izin alıcam tam sözleşme dönemi kovulmak mı allah korusun yani beyaz eşya taksidim var :)

Kızlar formunuzda yararlı linkler kısmına tıklayın profil düzenle deyin çizelge kısmında link yeri var Tickerfactory.com adersine girip ordan istediğinizi seçin zaten sizi yönlendiriyor.. sonraa seçtiğiniz çizelgenin linkini bu anlattığım yere kopyalıyorsunuz.. Kafamm bukadar yerindee umarım yardımcı olabilmişimdir bi deneyin..:40:

merhaba kızlar nasılsınız
benim için zaman hızlı geçiyor valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
okul staj dersler yoğun geçiyor kesinlikle kendinize meşgale edinin ve kendinizi meşgul edebildiğiniz kadar edin zaman hızlı geçiyor

kızlar burayı bırakalım demiyorum tabikide burası ilk göz ağrımız daha çok şey paylaşabilmek daha hızlı konuşabilmek için dedim.tecrübeyle sabit ağustos anneleri grubuz var işte çok zevkli oluyo isteyen mail adresini yazsın çoğalalım:))

buranın atmosferi hiç bir yerde yok yaaa keşke burada da sohbet bölümü açsalar

ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim

facede grup kuruldumu bende katılmak istiyorum

kızlar burayı bırakalım demiyorum tabikide burası ilk göz ağrımız daha çok şey paylaşabilmek daha hızlı konuşabilmek için dedim.tecrübeyle sabit ağustos anneleri grubuz var işte çok zevkli oluyo isteyen mail adresini yazsın çoğalalım:))

hızlı yazışmak ii ama biz çalışıyoruz ve işyerlerimiz facebooka izin vermiyor yasaklı site girilmiyor yani

merhaba kızlar nasılsınız
benim için zaman hızlı geçiyor valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
okul staj dersler yoğun geçiyor kesinlikle kendinize meşgale edinin ve kendinizi meşgul edebildiğiniz kadar edin zaman hızlı geçiyor

Benim içinde zaman hızlı geçiyor bende böyle olacagını tahmin etmiyordum , çalıştıgımız için geçiyor zaman bence ,, gündüz işteyim akşam kpss ce aöf çalşıyorum....
haftasonu dershanem var..... hızlı ve yoğun geçiyor zaman

Back