Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu aralar çalışmakta pek bi koyuyor ya :S
sizde de var mı aynı durum, zor konsantre oluyorum ,
arkadaşlar bu aralar çalışmakta pek bi koyuyor ya :S
sizde de var mı aynı durum, zor konsantre oluyorum ,
bende varım bende varım, face yasak işyerinde zaten bende facebook kullanmıyorum
o yüzden yanınızdayım
ben de tam tersi kendime işe motive etmeye çalışyorum. gerçi pek olmuyor ama...
facebook iş yeri için zor olabiliyor. ben de burdan yazmaya devam edicem.
arada bir burdakileri okumak iyi geliyor. destek olan herkese çok teşekkürler...
bu arada yazdıklarınızın altında gün ve kalan ayı yazıyor. onu nasıl yapıyorsunuz?
evet canım aynen konsantrasyon sıfır. Nişanlım geldiğinde kovulduğumu duyarsa hiç şaşırmasın şimdiden buraya yazıyorum![]()
evet canım aynen konsantrasyon sıfır. Nişanlım geldiğinde kovulduğumu duyarsa hiç şaşırmasın şimdiden buraya yazıyorum![]()
bende merak ediyorum onu deneyimli forum kullanıcıları bize anlatabilir
ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim
kızlar burayı bırakalım demiyorum tabikide burası ilk göz ağrımız daha çok şey paylaşabilmek daha hızlı konuşabilmek için dedim.tecrübeyle sabit ağustos anneleri grubuz var işte çok zevkli oluyo isteyen mail adresini yazsın çoğalalım:))
facede grup kuruldumu bende katılmak istiyorum
hızlı yazışmak ii ama biz çalışıyoruz ve işyerlerimiz facebooka izin vermiyor yasaklı site girilmiyor yani
merhaba kızlar nasılsınız
benim için zaman hızlı geçiyor valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
okul staj dersler yoğun geçiyor kesinlikle kendinize meşgale edinin ve kendinizi meşgul edebildiğiniz kadar edin zaman hızlı geçiyor