343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki izmir bornovada evci çıkıcak 2 gün ama izmirde bi adres istiyorlar oranın faturasını istiyorlar

damardan giriyorsun vallahi, ben gidene kadar hiç düşünmemeye çalıştım. çünkü öteki türlü psikoloji hepten gidecekti

son gece yazdım zaten

kopmuştum ağlıyodum havaya girmemek elde mi kızlar her baktığımda o havadaydım zaten

bizde konuşuyoruzz hata dün akşam o ankesörlü telefondan aradı sonra kapattı ben aradım konuştuk bol boll :)) çok mutlu oluyo insan yaa böyle bi garip oluyo...

ya ben ankesörlüleri arayamıyorum dışarıdan aramaya kapalı sanırım garip sesler çıkıyor o yüzden kısa kesiyoruz

uçak biletlerini araştırdım fiyatları uygun ama .. evdekilre ne dicem yaaa gitmek için ve ben onu asker kıyafetleri ile görmeyi çok ama çok istiyorum...............

bizim yemin töreni büyük ihtimal 6 ocak olacakmış
ama biz kayınvalidemler ve annemlerle gidicez eğer tek gittmiş olsaydım
bi otelde kalmayı planlıyordukşimdi sadece kısıtlı bi saat görüp gelicep
ama bunada çok şükür göreyimde başka bişi istemiyorum

Kesinlikle bizim için yazılmış canım..
Düşününce uzaklarda olduğunu öylee uzuyor kii zaman.....:18::18::18:

Nasıl tutuyorsun kendini canım bana küçücük bişey yetiyor.. ama bazen öyle donuklaşıyorum kii yaş akmıyor gözümden ben bile şaşırıyorum öylece sabit bir yere bakıp kalıyorum...

Offff bugün dee aramadııı 2 gündürr sesini duyamıyorummmm çıldırıcamm meraktann...:18::18::18::18:

ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim

ben,m evde internet yok işyerinde facebook açılmıyor. bende burdaki arkadaşlarla görüşmek isterim özellikle istanbul ve çevresinde oturanlarla buluşup dertleşmek hoş olabilir

benim de iş yerimde facebooka girmem yasak o yüzden benim için çok verimli olmaz maalesef

Canım burdakiilermii 343 lermi gurup kurduu face de neden benim haberim yokk yaaaaaaa.....
Hadii kur gurubu sen benide ekle ben mesaj atarım özelden sana... çok iyi bir fikir buu facede burdan takip ediyorum
343.Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları (Aralık 2011)
Doğummu yaptınn? gerçektenmii??? askerin gittikten sontamı yaptın doğumu..?? ayy canım benim yaaaaaaa hayırlıı olsun..

benimkide ankarada sincan cezaevinde jandarma olarak yapıyor askerliğini yemin töreni 23 aralıkta dedi ama bi 15 gün daha kalıcaklarmış törenden sonra dağıtım olacakmış usta birliği için..bugün öğle yemeğinden sonra aradı konuştuk akşama yine ararım dedi ŞAFAK 153 kızlar ((

evet canım yaa ama olsun napalım bizde birbirimize destek oluruz

Kızlarr olurmu yaaa burası bırakılırmı hiçç buranın yeri bammaşkaa... İmkanı olan face de girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…