canım senin de ankaradaydı dimi?
bu sabah benimki de aradığında öyle dedi.
yemin töreni daha tam net değil dedi. belki yılbaşına da denk getirebilrler çünkü bazı özel günlere göre ayarlamalar yapıyolar dedi. ama şuanda 13 ocak gibi görünüyo. ama değişebilir 2-3 hafta sonra da olabilir dedi.
aynı yerde kalacağından ankara dışına çıkamayacakmış bu arada. orda evci çıkabiliyo.
damardan giriyorsun vallahi, ben gidene kadar hiç düşünmemeye çalıştım. çünkü öteki türlü psikoloji hepten gidecekti
bizde konuşuyoruzz hata dün akşam o ankesörlü telefondan aradı sonra kapattı ben aradım konuştuk bol boll :)) çok mutlu oluyo insan yaa böyle bi garip oluyo...
merhaba, bende Antalya'da oturuyorum. Eşin nerde yapıyor askerliği
uçak biletlerini araştırdım fiyatları uygun ama .. evdekilre ne dicem yaaa gitmek için ve ben onu asker kıyafetleri ile görmeyi çok ama çok istiyorum...............
Merhaba cnm 3.piyade egitim tugayı topçularda cnm..askerime slm söyle benden
Kesinlikle bizim için yazılmış canım..Düşününce uzaklarda olduğunu
öyle uzuyor ki zaman...
Bugün ne?
Hafta bitti bile.
Bana sorarsan daha günler var.
Ne acı
günlerle ölçülüyor ayrılıklar.
Duyunca uzaklarda olduğunu
öyle duruyor ki zaman...
Saat kaç?
Gün bitti bile.
Bana sorarsan daha saatler var.
Ne tuhaf
saatlerle ölçülüyor ayrılıklar.
Bilince uzaklarda olduğunu
öyle ağırlaşıyor ki zaman...
Güneş doğdu mu?
Sabah bitti bile.
Bana sorarsan birkaç dakika var.
Ne korkunç
dakikalarla ölçülüyor ayrılıklar...
galiba bu şiir bizim için yazılmış
Nasıl tutuyorsun kendini canım bana küçücük bişey yetiyor.. ama bazen öyle donuklaşıyorum kii yaş akmıyor gözümden ben bile şaşırıyorum öylece sabit bir yere bakıp kalıyorum...kızlar sabahtan beri burnumda tütüyor çok özledim askerimi canım o benim canım ya herşeyim. Ağlamıcam diyorum ağlamıyorumda ama nasıl geçecek bu günler onsuz herşey çok zor ve gözümde çok büyüyor. Allahım sen askerimi ve bütün askerleri koru. Çook kötüyüm çook.
ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim
ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim
canım senin de ankaradaydı dimi?
bu sabah benimki de aradığında öyle dedi.
yemin töreni daha tam net değil dedi. belki yılbaşına da denk getirebilrler çünkü bazı özel günlere göre ayarlamalar yapıyolar dedi. ama şuanda 13 ocak gibi görünüyo. ama değişebilir 2-3 hafta sonra da olabilir dedi.
aynı yerde kalacağından ankara dışına çıkamayacakmış bu arada. orda evci çıkabiliyo.
benim de iş yerimde facebooka girmem yasak o yüzden benim için çok verimli olmaz maalesef
nefarkeder canım millet facebooka giderse ikimiz kalırız artık burada
nefarkeder canım millet facebooka giderse ikimiz kalırız artık burada
evet canım yaa ama olsun napalım bizde birbirimize destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?