eşim aradı şimdi çok şükür
telefonlar arızalıymış orda komutanları telefon vermiş eşlerinizi arayın merak etmesinler diye
allah o komutandan bin kere razı olsun nasıl mutlu oldum
oranın numarasını verdi 5 ten sonra arayabilirsin dedi bide öğlen 12-1 arası
çok şükür allahımsesini duydumya içim ferahladı
Canıımm ne güzell sevindimm senin adınaa ama benimki hala aramadıı inşaallah bize de böyle iyi komutanlar düşerr...
Senin eşin neredeydii...?
İyide ben şimdii senin sevincinee neden ağlıyorum kiiiiiiiiiiii????canlarıııııım bitanem aradı oy kurban olayım ben onun sesine nefesine
çok iyi geliyordu sesi bugün ancak vermişler askeri kıyafetleri baya uzun konuştuk 3 günlük biriktirdiklerimin hepsini anlatabildim :)
gülüyordu neşeliydi
özledinmi beni dedim özlememmi bebeğim dedi oooy kıyamam okadar içten söylediki icim sızladı çok iyiyim kızlar çok iyiyim üzgn falan değilim çok iyiyim kocamın seside iyi geldikten sonra dahada iyi oluyorum
Allah razı olsun.... Birbirimizin dualarına ihtiyacımız var...balıkesir ivrindide canım
inşallah seninkide arar inşallah dua edicem senin için,
canlarıııııım bitanem aradı oy kurban olayım ben onun sesine nefesine
çok iyi geliyordu sesi bugün ancak vermişler askeri kıyafetleri baya uzun konuştuk 3 günlük biriktirdiklerimin hepsini anlatabildim :)
gülüyordu neşeliydi
özledinmi beni dedim özlememmi bebeğim dedi oooy kıyamam okadar içten söylediki icim sızladı çok iyiyim kızlar çok iyiyim üzgn falan değilim çok iyiyim kocamın seside iyi geldikten sonra dahada iyi oluyorum
İyide ben şimdii senin sevincinee neden ağlıyorum kiiiiiiiiiiii????
Allah razı olsun.... Birbirimizin dualarına ihtiyacımız var...
ayyyyyyy çok sevindim ya hep böyle mutlu ol gamzecim
bende konuştum uçan havalardayım valla öyle mutluyumki
eşimle konuşurken askerlerin sesi geliyordu eğitimdeydiler
eşimide manga başı yamışlar
şimdi aradım eşimi telefona çıkan asker hala eğitimde onlar dedi
birazdan yine arayacağım
off 2 gündür hiçç konuşmadık. siz aradı dedikçe başına bişey mi geldi diyorum off.
canım merak etme arar benim eşim ilk gün aramıştı bugün dedimki ilk gn aradığında sesin çok kötü geliyordu üzüldüm dedim kocişimde zor aradım dedi yakalanmadan hemen ara gel demişler zor şartlarda aramış yani inan o da arayamıyordur arayabildiği an o fırsatı yakaladığında arar gönlün ferah tut üzülme lütfen
off 2 gündür hiçç konuşmadık. Siz aradı dedikçe başına bişey mi geldi diyorum off.
off 2 gündür hiçç konuşmadık. siz aradı dedikçe başına bişey mi geldi diyorum off.
cnm merak etme ilk günler eğitimler çok yoğun oluyormuş
aklına kötü şeyler getirme lütfen
inşallah akşam arar inşallah
Aynen...
Şuanda karnıma feci şekilde kramplar giriyor...:18::18::18:
:) Söylerim.
Antalya'da kalsaymış keşke ama Afyon'da iyi. Zaten zaman su gibi geçip gidiyor.
sesini duyabildiğinize çok sevindim. umuyorum bu akşam arıycak.
Aynen...
Şuanda karnıma feci şekilde kramplar giriyor...:18::18::18:
canım ben ve tuğba arkadasım konustuk eşlerimizle nolur gönlünüzü ferah tutun rahat olsunda varsın aramasın ama elbetki arayacaklar sesini duyduğunuzda bu üzüntünüzü unutup gideceksinizBugün konuşan arkadaşlar var mı? Ben konuşamadım yaa
çıkacağı yer belli olmadan 1 ay önce arkadaşım demişti ki, mutlu,güzel enerji yolla evrene,en mutlu olacağın yer çıkacaktır diye.(ki böyle şeylere çok inanmıyordum!!!)
ben o günden sonra hep izmir dedim.malum memleketim :)
ve izmir çıktı acemi ve usta.
bunu anlatıyorum,şimdi ikimiz de onları düşünelim, onların içine doğsun ve sıra bile olsa bizi arasınlaar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?