343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

343. kısa dönemde erkek arkadaşım. izmir-narlıdere acemi birliği. benim memleketimde askerlik. ben o burda diye çalışmak için buraya gelmiştim. tabi ki şimdi bi tarafım yalnız. ama lütfen bir daha hiç gelmeyecekmiş gibi mesaj yazmayın,içim daha da kötü oluyor. dün çok zor geçmişti,bugün biraz daha iyi... böyle böyle alışıcaz sanırım.
dün sadece 1 dakika konuşabildik. saat 2 de işlemlere başlamasına rağmen 9da işlemleri bitmiş. yatmaya gidiyorum dedi.
bugün daha hiç haber alamadım. gerçi aldığım zaman da diğer arkadaşlarım gibi ağlamaklı oluyoru. en iyisi telefonu erken kapatmak galiba :)
eğer izmir-narlıderede acemilik yapan yada yapmış birisi yardım ederse.. yemek yedi mi,yemekleri güzel mi.. çok yorulmuş mudur..

Kızlar sizin kyfiniz nasıl normal hayata donebildiniz mı. Ben dün esim kahvaltı yapsın diye iki lokma ona eşlik etmiştim sabah o vakitten beri ağzıma birsey girmedi yemek namına dün bı mandalina bügünde sadece bı tas aşûre yedim
Hiç iyi etmediğimi bbiliyirum ama boğazım dan birsey gecmiyo çok istahsizim onun sevdiği seyleri o gelene kadar sokmam yeralar ağzıma

izmir ama bornova

ben gider kızlar mesai bitti görüişürüz

Benimki usta birligi de yine ankarada. Ankardan disari cikamayacakmi simdi yani yemin toreninden sonra?

Ankara polatlida simdi. Usta birligi de simdiki yerine bi 10 km falan uzaklikta yanlis hatirlamiyorsam.
Ben istanbuldayim.
Neyse napalim alip getiremezsek , ben her halukarda ailesiyle gidicem orada kaliriz hep beraber Artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…