bana soruyorsan benim ki izmir ben istanbuldayım keşke benim ki istanbulda olaydı
Keske bnmki de istanbulda olaydı esım Antalya'da bölükten arkadaşları varmış usta birlik İst olan hem evleri de İst daymış duyunca sınır oluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana soruyorsan benim ki izmir ben istanbuldayım keşke benim ki istanbulda olaydı
Keske bnmki de istanbulda olaydı esım Antalya'da bölükten arkadaşları varmış usta birlik İst olan hem evleri de İst daymış duyunca sınır oluyorum![]()
bizde öyle konuşmuştuk izin kullanmayacak erken gelebilmek için ama nasıl dayanacağım bilmiyorum benmde sürekli gözlerim doluyo(
Bı çarşı izninde denk getirisin sen gidersin cnm
Yok cnm Küçükyalı acemi birliği , usta eminönü ben gelmeyi çok istiyorum ...
yerinde olmayı öyle çokkk isterdim ki eminönü benim işyerime 10 dakika uzaklıkta
Bı çarşı izninde denk getirisin sen gidersin cnm
İstanbul'a nasıl gelirim bilmem ama , kaybolurum ben orda, :) onu üniformalı görmeyi çoooooooook istiyorum.... Eminönüne geçsin gelirim belki İstanbul'a ,
343. kısa dönemde erkek arkadaşım. izmir-narlıdere acemi birliği. benim memleketimde askerlik. ben o burda diye çalışmak için buraya gelmiştim. tabi ki şimdi bi tarafım yalnız. ama lütfen bir daha hiç gelmeyecekmiş gibi mesaj yazmayın,içim daha da kötü oluyor. dün çok zor geçmişti,bugün biraz daha iyi... böyle böyle alışıcaz sanırım.
dün sadece 1 dakika konuşabildik. saat 2 de işlemlere başlamasına rağmen 9da işlemleri bitmiş. yatmaya gidiyorum dedi.
bugün daha hiç haber alamadım. gerçi aldığım zaman da diğer arkadaşlarım gibi ağlamaklı oluyoru. en iyisi telefonu erken kapatmak galiba :)
eğer izmir-narlıderede acemilik yapan yada yapmış birisi yardım ederse.. yemek yedi mi,yemekleri güzel mi.. çok yorulmuş mudur..
İstanbul'a nasıl gelirim bilmem ama , kaybolurum ben orda, :) onu üniformalı görmeyi çoooooooook istiyorum.... Eminönüne geçsin gelirim belki İstanbul'a ,
Canimm ya o kadar isterim ki senin yerinde olmayı iki yeri de çok güzel ve bize cok yakın
Canimm ya o kadar isterim ki senin yerinde olmayı iki yeri de çok güzel ve bize cok yakın
gel sen biz seni götürürüz kaybolmazsın
izmir ama bornova
ben gider kızlar mesai bitti görüişürüz
yerinde olmayı öyle çokkk isterdim ki eminönü benim işyerime 10 dakika uzaklıkta
Küçükyalı ve Eminönü nasıl yerler
Nasıl aramış sabah ne güzel bugun ne yaptı çok merak ediyorum iyi mi ? akşam olsa arasa sesini duysam 1 dk bile yeter bana ....
Acaba bizim ne zaman olacak yemin töreni gelebilecek mi ? yemin töreninden sonra buraya çok özledim ben
Daha öncede ayrı kalmıştık ama bu kadar koymamışstı ayrı şehirlerde okuduk biz , okumaya göndermeye benzemiyormuşş.... çok pis koydu....
valla tam 8 de aradı çok sevindim 232 yi görünce telefonumda
ben çok bilgi aldım bu askerlikle ilgili müdürlükteki beylerden
yemin töreninden sonra 2 gün izin oluyomuş eğer başka ile gidicekse zaten alıp götürüyormuşsun
eğer aynı yerde kalacaksa garnizon sınırlarından çıkmamıyormuşsun zaten askerlerimiz öğrenir bizi bilgilendirir.
Benimki usta birligi de yine ankarada. Ankardan disari cikamayacakmi simdi yani yemin toreninden sonra?
Senin askerin İst da mı ohh ne güzel sen nerdesin ins yakinsindir
Bende Ank.dayım...sizin mesafe ne kadar... İst. askerlik yapmak çok zormuş ama
![]()
Ben de tam tersi ben istanbuldayim, o ankarada :)
Gel biz senle yer değiştirelimAnkaranın neresinde
Küçükyalı ve Eminönü nasıl yerler
Super super cook sanslisin massallah.
Benimki usta birligi de yine ankarada. Ankardan disari cikamayacakmi simdi yani yemin toreninden sonra?
Ankaranın neresinde , sen nerdesın , benim işyerimdekiler öyle diyor ama inş. öyle birşey yoktur ....
Super super cook sanslisin massallah.
Sağol cnm , Hekres pek ballısın dedi , İnş. iyidirr... Çok zor geçmez hiçbir askerimizin askerliği , onlarda zamanın nasıl geçtiğini anlamasın bizde anlamayalım kızlar....
Gel biz senle yer değiştirelimAnkaranın neresinde
Ankara polatlida canim nasildir sence?