Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gün daha gecti yuppi
Kızlar esım aradı 13 Ocak dedi yemin töreni için
canım eşim gelibolu/çanakkaledehaklısın ama şuan elimde değil böyle takip etmek gözüm taklıyor hep, Askerin nerde? kesin teslim olmuşlardır değil mi ?
Tutuyorum tutuyorum kendimi başka işlerle uğraşıp sanki olmamış gibi davranıyorum kendime sonra bir telefon çalıyor. Birisi Allah kavustursun! Üzülme.. diyor Dünyam başıma yıkılıyor. Ben iyiyim diyorum.. Ama derken kelimeler boğazıma diziliyor. Bana sabır bile dilenmiyor... Sizinle konuşup paylaşmak iyi geliyor. Ama birinin yüzüme veya telefonda konuyu açmasına dayanamıyorum.. Sabıırrr sabıırrr
aaaaaaaaaaaaa? nerede asker canım eşin? bir de uzun dönemmi?
ya yılbaşında gelsinler
benimki aramadı(((
kızlar bu topic altında sürekli edindiğimiz bilgileri paylaşalım birbirimizle , gün falan sayalım ,olur mu?
2 saat önce eşim aradı teslim olmuş yemek yemiş
burası çok güzel dedi beni hiç merak etme dedi
merkeze gitmişti o orda acemi birliği yokmuş birazdan bizi alıp ilçeye götürecekler dedi
10 dakika falan konuştuk hiç beklediğim gibi değil dedi çok rahata benziyor dedi
çok sevindim çokkkkkkkkk
aaaaaaaaaaaaa? nerede asker canım eşin? bir de uzun dönemmi?
ya yılbaşında gelsinler
benimki aramadı(((
Arar ins cnm fırsat bulamamistir ilk fırsatta arar.bnmkide islerini bitirememis ki arada derede aradı yani.
Kısa donem cnm askerim Antalya da acemilik
Belki kulaktan düymadir tam kesin bı Kaç güne netlesirbence.
Ayrıca araması çok iyi geliyo ama sesi iyi degildi çok kötüydü zorla konuşuyor gibiydi ona taktım şimdide acaba niye öyle diye canını sıkan bisey mı oldu acaaba of
Acaba acemiliğinde cep sokan var mıdır bı soksalar rahat rahat konuşsak mesajlar atsak çok mü sanki
Dün gece yolcu ettik askerimi... Dayanamadım malesef evdeyken başladım ben ağlamaya.. Gördü...
Sevgiliyken onun mesajlarını yazdığım bir nor defteri vardı ona birşeyler yazmışş söz verr ben dönene kadar
ağlamazsan seni tatile götürücem yazmış...
Offfffffffffff.....
İlk gecemde onun o gün giydiği eşofman üstünü giydim... Yastığını kokladım sarıldımm...
Tavandaki parmak izlerine baktım..( Avizeyi takarken yapmıştı..) :26:
Çekildiğimiz son resimlerimize baktım.. küçük not defterimize birşeyler yazdım...
O giderken yatak odamız nasılsa nasıl dağınıksa hala öyle inanın... son kullandıkları o nasıl bıraktıysa öylece duruyor..
İçtiği çayın fincanı bile duruyor.. Canım benimm yarım bırakmış içememiş.. son çayıydı...
Yorganı çektim üzerime onun kokusunu çeke çeke ağladımm kalbimm acıyor aşkımm kalbim acıyor diyee diye ağladım...
şu anda bile akıyor durduramıyorumm.. dayanamıyorummmm
Sabaha karşı dalmışımm saatimi kurmuştum allahtan
sabah 7 gibi ankaraya ineceğini biliyordum kahvaltı edecek birliğe teslim olmadan önce arayacaktı..
Saat 8 de aradı bitanem... Konuştuk soğukmuşş ama bu daha bişey değil dedi... giderkende hastaydı zaten bronşiti var...:18:
Sonra kayınvalidemle kahvaltı ettik ve ben 10 doğru tekrar yattım uyuyamadım kii yatağın içindee öğlene kadar ağladımm durdum...
Böyle giderse depresyona gireceksin kızım kalk silkelen dedim.. Kalktımm biraz odayı toplayayım dedim ama elim hiçbirşeye gitmedii..
Kaldırmayınca sankii hala buralardaymış dışarı çıkmış işe gitmiş gibi hissediyorum kaldırırsam gelmicek sankii..
oooffffffffff Çok zormuş kızlar gerçekten çok zormuş.... nasıl dayanıcammm öyle çok zor ki ayrı kalmak öyle dayanılmaz kiiiiiiiiiiii
Canım aşkımm dünyaamm herşeyimm evimm erimm teslim olduktan sonra tam 2 kez aradı ikinciyi beklemiyordum şaşırdım...
Kızlarr o benim dünyamm onuu çokk seviyorumm çooooooooookkkkkkkkkkkk
Askerlerimizin Allah yardımcıları olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah..
Sanırım çook uzattım ama yazmak iyi geldii iyiki kk varr..
İçimdee kopan fırtınalarıı sizden iyi bilecek kimse yokk şu sıralar etrafımda..
Ve bu durumdayken günlük rutin işlerini yapmak zorunda olmak ne kadar iğrenç ne kadar berbatt bir durumdur yaaaaaaaaaa...
Yatağa gömülüp o gelene kadarda çıkmayasım var... Telefonlarr çalmasınn....
Beni benimle bırakın....
canım okurken gözlerim doldu. seni çok iyi anlıyorum.
ilk günler katlanılmaz geçiyorr. ben de uyuyordum sürekli. dışarı çıkmak istemiyordum. ama toparlanıcaksın sende zamanla. biraz kendi halinde kal ama çok ta kalma.
bir de rahatlaman için sana asker günlüğü tutmanı önerebilirim. biz yapıyoruz kızlarla iyi geliyorr. rahatlatıyor biraz. gelince ya ona veririm yada beraber okuruz.
iyi olucaksınn emin ol ama zamanı varr canımm.
Sağol canımm bu yollardan sizlerde geçtiniz... nasıl geçtiniz nasıl bir sabırmış buu...??
Offfffff...
Dediğim not defterine dün yazmaya başladım her gün yazıcamm.. Yazmak iyi geliyor..
Zamanı var demek peki o zaman ne zaman gelecek..?![]()
Canım yaaa yazdıklarını okurken kendimi zor tuttum inan..
Tam 4 ay öncesi geldi aklıma askerimi birliğine teslim edişimiz ve sonra ruh gibi ortada gezinmem uyuyamamam vs..
Bunlar yaşanıyor malesef ama zaman, zaman diyoruz ya hep işte gerçekten bu acıyı hafifleten tek şey zaman..
Tabiki onların yokluğundaki acı geçmiyo ama hafifliyo zaman geçtikçe, sonra bi bakıyosun ki sona yaklaşmışsın.
Biz de bunları yaşadık aynen ama bi süre sonra alışmaya başlıyosun emin ol.. ve kendini bırakma sakın yoksa askerin gelene kadar çok kötü bir halde olursun ve şu anda ona senin moral vermen lazım bunun için kendini güçlü hissetmen laızmOnların orda tek dayanağı bizleriz bunu unutma lütfen ve öyle davranmaya çalış tamam mı. Çünkü zaman bu geçmeye mahkum. Sonunda kavuşacağız elbet onlara. Allah kalıcı ayrılıklardan korusun diyerek her halimize şükretmemiz gerek.
Burda bizlerle paylaş sıkıntılarını ama askerine olabildiğince yansıtmamaya çalış onlar orda çok üzülüyolar böyle şeylere ve en kötüsü de ellerinden bi şey gelmeden çaresizce beklemeleri..
Güçlü olmak zorundayız bu askerlik bizi yıldıramaz..Bak bize zamanın geçtiğinin en iyi kanıtı. Bizim topice gir ilk sayfaları oku bak nasıl kötüydük hepimiz ağlıyoduk her gün ama şimdi bitiyo diye seviniyoruz. Sen de sevineceksin sayılı gün sonra ama lütfen kendini bırakma...![]()
Sevinicem dimii bende sevinicemm sizin gibii bende mi teselli vericem 345 asker yarenlerinee...
Allahıımm o günlerr hemen gelsinn hemennn..............
Biliyorumm birazz böyle devam eder bırakmam kendimii onun için geleceği gün için..
Çokk sağolun kızlarr gecenin bu vaktii bizlerde uyku yokkk askerlerimiz uyuyorr sabah 5 de kalkacaklar..
Binbir telaş içinde hazırlanacaklarr
Giyinip tıraş olacaklarr ayy yaa bakkk aklımaa geldii bot bağlamayıı öğrenmişmidir acaba burda beceremezdi çoğu zaman ben bağlar ben çözerdim.. Bebeğim di o beniiimmm yaaaaaaaaaaa![]()
Sevinicem dimii bende sevinicemm sizin gibii bende mi teselli vericem 345 asker yarenlerinee...
Allahıımm o günlerr hemen gelsinn hemennn..............
Biliyorumm birazz böyle devam eder bırakmam kendimii onun için geleceği gün için..
Çokk sağolun kızlarr gecenin bu vaktii bizlerde uyku yokkk askerlerimiz uyuyorr sabah 5 de kalkacaklar..
Binbir telaş içinde hazırlanacaklarr
Giyinip tıraş olacaklarr ayy yaa bakkk aklımaa geldii bot bağlamayıı öğrenmişmidir acaba burda beceremezdi çoğu zaman ben bağlar ben çözerdim.. Bebeğim di o beniiimmm yaaaaaaaaaaa![]()