canım böyle dakika saat sayarsak geçmez hatta gün bile sayma bence arada bir aklına gelsin takvime bakmak yoksa ızdıraptan öte birşey olmazBende inanınırmısınız yeni idrak ediyorum gittiğini akşam olunca koydu galiba... dn iyiydim . onlar şimdi birliklerindeler... nasıllar iyilermi ?yemek yediler mi ? offff
155 GÜN 15 SAAT 37 DAKİKA KALDI.
Kimse doldurmuyor yerlerini malesef
canım böyle dakika saat sayarsak geçmez hatta gün bile sayma bence arada bir aklına gelsin takvime bakmak yoksa ızdıraptan öte birşey olmaz
iyilerdir ben inanıyorum yabancılamışlardır ama iyilerdir en azından nerde olduklarını bilmek bile güven veriyor insana arayacağını bilip kulağının telefonda olması bile güzel
çok şükür sağ ve sağlığı yerinde Rabbim bundan geri koymasın
Bende inanınırmısınız yeni idrak ediyorum gittiğini akşam olunca koydu galiba... dn iyiydim . onlar şimdi birliklerindeler... nasıllar iyilermi ?yemek yediler mi ? offff
155 GÜN 15 SAAT 37 DAKİKA KALDI.
İyilerdir cnm merak etme yeni ortam yeni arkadaslar cevreyi keşfetme adapte olma derken biz akıllarına gelip de bizi bı ararlarsa öpüp basımıza koyalım :s cnm 155 gün mü ben 156 diye biliyorum yanlış biliyorum gerekse ohh ohh bı gün daha eksildi desene
haklısın ama şuan elimde değil böyle takip etmek gözüm taklıyor hep, Askerin nerde? kesin teslim olmuşlardır değil mi ?
2 saat önce eşim aradı teslim olmuş yemek yemiş
burası çok güzel dedi beni hiç merak etme dedi
merkeze gitmişti o orda acemi birliği yokmuş birazdan bizi alıp ilçeye götürecekler dedi
10 dakika falan konuştuk hiç beklediğim gibi değil dedi çok rahata benziyor dedi
çok sevindim çokkkkkkkkk
benim de eşim dün gece bindi iskenderun denizci olarak biz birkaç kez kjonuştuk
herkesin ki aynı tarihte mi bilmiyorum ama eşimin orda yemin töreni 30 aralıkta olacakmış
Kızlar yemin törenin de buluşacağımız anları hayal edip kendimi avutuyorum o yüzden şafak 26 su an yarın bu saatler 25 olacak bunu düşündüyse rahatliyorum
Slm yoldaşlar son bı gün kaldı ama dayanacak güç kalmadı artık gözüm de yas kalmadı askerimi de çok uzuyorum farkındayım kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum dayanamıyorum konuşurken bile damla damla akıyo. Dayanamayacağım galiba ölüden gibi hissediyorum kendimi boğazım duyulmalıdır nefes alamıyorum boguyo hersey herkes beni. Nasıl geçecek bu günler allahım yardım et ne olur .. Cook sormuş kızlar Cook evli ve çocuklu olunca daha da bı zor oğluma baktikca üzülüyorum en güzel anlarında babası yanında olamiyacak..of off konuşup da sizin canınızı da sıkmayayım. Son gecemiz(
Biz de hayatımla bugün görüştük askere gitmeden son olarak tam da 41. ayımızı bitirdik 3,5 sene sonunda ilk kez bu kadar süre ayrı kalıcaz ama nedense içim çok rahat üzülüyorum ama önümüzde büyük bir engel kalkacağı için de sevinçliyim. 28 gün diye biliyorum ben de yemin törenini inşallah babam izin verir de gidebilirim ya şu an aklıma takılan en çok bu açıkası o da gelmemi çok istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?