343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende inanınırmısınız yeni idrak ediyorum gittiğini akşam olunca koydu galiba... dn iyiydim . onlar şimdi birliklerindeler... nasıllar iyilermi ?yemek yediler mi ? offff

155 GÜN 15 SAAT 37 DAKİKA KALDI.
canım böyle dakika saat sayarsak geçmez hatta gün bile sayma bence arada bir aklına gelsin takvime bakmak yoksa ızdıraptan öte birşey olmaz
iyilerdir ben inanıyorum yabancılamışlardır ama iyilerdir en azından nerde olduklarını bilmek bile güven veriyor insana arayacağını bilip kulağının telefonda olması bile güzel
çok şükür sağ ve sağlığı yerinde Rabbim bundan geri koymasın

haklısın ama şuan elimde değil böyle takip etmek gözüm taklıyor hep, Askerin nerde? kesin teslim olmuşlardır değil mi ?

Bende inanınırmısınız yeni idrak ediyorum gittiğini akşam olunca koydu galiba... dn iyiydim . onlar şimdi birliklerindeler... nasıllar iyilermi ?yemek yediler mi ? offff

155 GÜN 15 SAAT 37 DAKİKA KALDI.

İyilerdir cnm merak etme yeni ortam yeni arkadaslar cevreyi keşfetme adapte olma derken biz akıllarına gelip de bizi bı ararlarsa öpüp basımıza koyalım :s cnm 155 gün mü ben 156 diye biliyorum yanlış biliyorum gerekse ohh ohh bı gün daha eksildi desene

Tatlım ben burdan takip ediyorum gün saat dakika veriyor...

İnş. iyidir aşı olacaklarmış , benimki aşıdan çok korkuyordu, :) nasıl oldu mu acaba canı acıdı mı ? ben çok özledim ... İnş. Akşam arar Sizce bu akşam arayabilirler mi ?
Askerin nerde ?

2 saat önce eşim aradı teslim olmuş yemek yemiş
burası çok güzel dedi beni hiç merak etme dedi
merkeze gitmişti o orda acemi birliği yokmuş birazdan bizi alıp ilçeye götürecekler dedi
10 dakika falan konuştuk hiç beklediğim gibi değil dedi çok rahata benziyor dedi
çok sevindim çokkkkkkkkk

haklısın ama şuan elimde değil böyle takip etmek gözüm taklıyor hep, Askerin nerde? kesin teslim olmuşlardır değil mi ?

Bnmki Antalya da cnm acemiliği orda usta birliği de Afyon da.. Bnmki teslim olunca aradı teslim olacağım dedi Allah'a emanet ol dedi...askeriye ye girince ısı bitince arayacaktı 4 gözle bekliyorum telefonunu

Ohh ne kadar şanslısı cnm aramış iyi olduğunu belirtmiş sana ahh bı bnmki de arasa keske

Tutuyorum tutuyorum kendimi başka işlerle uğraşıp sanki olmamış gibi davranıyorum kendime sonra bir telefon çalıyor. Birisi Allah kavustursun! Üzülme.. diyor Dünyam başıma yıkılıyor. Ben iyiyim diyorum.. Ama derken kelimeler boğazıma diziliyor. Bana sabır bile dilenmiyor... Sizinle konuşup paylaşmak iyi geliyor. Ama birinin yüzüme veya telefonda konuyu açmasına dayanamıyorum.. Sabıırrr sabıırrr

iyi akşamlar kızlar ben de hayatımla en son öğleden sonra 3 gibi görüştüm teslim olmadan önce sesi iyi geliyordu ben de iyi hissettm kendimi daha sonra telefonunu annesine ve babasına vermiş sanırsam teslim olmadan önce anca ankesörlü telefondan arayacak en kısa zamanda. Yemin töreni 21 gün sonra mı yoksa 28 gün sonra mı acaba? inşallah gidebilirim.

Canlarım yazılarınızı okudum. sizi çok iyi anlıyorum. hatta ben gene o günlerime gittim.
ben de ilk gittiğinde çok kötü olmuştum. nefes alamıyordum. sakinleştirici olsa evde içicektim ama annem izin vermemişti.
zaman çabuk geçsin diye sürekli uyuyordum. uyanmak istemiyordum. o teslim olduğunda sürekli merak ediyordum. ne yedi ne içti?
iyimi? birsürü soru geliyordu aklıma. beni her aradığında ağlıyordum telefonda. yemek görmek istemiyordum.
bu berbat durumum 2 hafta kadar sürdü. sonra gözyaşlarım azalmaya başladı o iyiyim dedikçe.
1 ay sonra alışmaya başladım. çünkü alışmaktan başka çare yoktu. genede onsuz bir yere çıkmak istemedim ki hala da istemiyorum.
36 günümüz kaldıı. alıştım ama özlüyorumm. zaman zaman sabrımız tükeniyor. ama mecbur toparlıyoruz kendimizi. zamanın geçtiğine inanmaya başladım.
ilk günler nasıll geççek diye sorardım askerime. geçmiyoo derdim. gördümki öyle de böyle de geçmiş.
sizinde geçicekk. ve alışıcaksınız. biraz dişimizi sıkıcazz. ve asker yareni olarak onları gururla bekliycezç yemin törenine de gitmeye çalışın. çok güzel bir duygu. ordada çok gurur duyucaksınız askerlerinizle.Allah hepinize sabır versin. biz 341. dönem yarenleri olarak yanınızdayız herzaman.

benim de eşim dün gece bindi iskenderun denizci olarak biz birkaç kez kjonuştuk

herkesin ki aynı tarihte mi bilmiyorum ama eşimin orda yemin töreni 30 aralıkta olacakmış

Ben yemin töreni 6 Ocak'ta olacak diye biliyorum 26 gün sonra oluyormuş öyle dedi giden arkadaşları esime..ama asıl onlardan öğreniriz biraz zaman geçsin

benim de eşim dün gece bindi iskenderun denizci olarak biz birkaç kez kjonuştuk

herkesin ki aynı tarihte mi bilmiyorum ama eşimin orda yemin töreni 30 aralıkta olacakmış

benım askerımde denızcı olrk 341.kısa dnm acemılıgı ıskendrun hataya gtmstı cnm gttgnde aradı ve acemılık suresnce 5dk6 dken fzla 10 ar dk knstgmzu blrm orada tel cok ıcın rht etsn tel skntsı cekmıolr usta brlıgı ıstanbul pendıke dustu

Kızlar yemin törenin de buluşacağımız anları hayal edip kendimi avutuyorum o yüzden şafak 26 su an yarın bu saatler 25 olacak bunu düşündüyse rahatliyorum

ya keşke şu yemin töreni yılbaşına denk gelseeee (
olabilir mi acaba öyle bişiy? bayrama denk geldi diye öyle yapıyolarsa yılbaşı için de olabilir benceee

canım sayılı gün çabuk geçecek inşallah Allah sağlık versin, çaresi olmayan hastalık, dert vermesin öyle düşün.

28 gün 8 ocak pazara denk geliyo. nasıl olcak şimdi?off şu biran önce belli olsa. 16ocakta işe başlıyorum onun için sıkıntılıyım o tarihe denk gelirse almaya gidemeyeceğim onu

Sizde arayinca sorun olur mü hep beraber dua edelim yılbaşında n önce yemin edip yeni yıla sevdiklerimizin kollarında girelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…