tam askerlik suresi 6ay. aralik 1den mayis 31ine kadar.
aralik basinda 12 gun gec gittiler. her ay icin de 2 gun izinleri varmis. onu kullanmazsa 12 gun de o dusuyor. bir de yol izni var tahmini 1-2 gun oda. ortalama 17ile 19mayis arasinda donucekler.
tam askerlik suresi 6ay. aralik 1den mayis 31ine kadar.
aralik basinda 12 gun gec gittiler. her ay icin de 2 gun izinleri varmis. onu kullanmazsa 12 gun de o dusuyor. bir de yol izni var tahmini 1-2 gun oda. ortalama 17ile 19mayis arasinda donucekler.
harıkasın canım aynen ole ısde tam tarıf ettıgın gbı :)
en uzununa hazırlamışım ben kendimi :) ayy bu arada 9 gibi yine aradı uzuunn uzun konuştuk :) usta birliğinin nimetlerini görmeye başladık sonunda bizde :)
günaydınn güzelller :)::):) bugün çok iyiyim akşam biraz ağladım kendi kendime ama en azından askerimle çok uzun konuştuk arkadaşının telefonundan süperdi :)
nasılsınız bakalım
gunaydın sekerrrr askerının aradıgına cok sevındımmm sende aglama uzme kendını :)
günaydınn günaydınn ama fatmacım ağlama artık...
en uzununa hazırlamışım ben kendimi :) ayy bu arada 9 gibi yine aradı uzuunn uzun konuştuk :) usta birliğinin nimetlerini görmeye başladık sonunda bizde :)
günaydınn güzelller :)::):) bugün çok iyiyim akşam biraz ağladım kendi kendime ama en azından askerimle çok uzun konuştuk arkadaşının telefonundan süperdi :)
nasılsınız bakalım
fatmacım seni en iyi ben anlıyorum. ben evden ayrıldığımda evin neşesi gitti diyordu annemler aynı şey şimdi askerim için geçerli. suratımı asık görünce ben napar eder güldürür diyorum. ama çok depresyona bağlamadım tabi :))
sabah ben de bi şarkıyla dağıldım. badem-sen ağlama. offffff :/
evet canım önce bıraktığım yerden yazılanları okuyorum sonra cevap vere vere bugüne geliyorum :)
Haftaya 1/5 'i bitmis olacakkk :)
Haftaya 1/5 'i bitmis olacakkk :)
tubiş işe al beni o zaman madem ihracat departmanından sorumluymuşsun
Dusunsenize ilk gunlerimiz gecmiyodu bakin simdi aydan bahsediyoruz :)
Boyle boyle gececek isteee :))
Bu arada biz haziranda sozlenicez sanirim kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?