343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

harıkasın canım aynen ole ısde tam tarıf ettıgın gbı :)

harıkasın canım aynen ole ısde tam tarıf ettıgın gbı :)

en uzununa hazırlamışım ben kendimi :) ayy bu arada 9 gibi yine aradı uzuunn uzun konuştuk :) usta birliğinin nimetlerini görmeye başladık sonunda bizde :)

en uzununa hazırlamışım ben kendimi :) ayy bu arada 9 gibi yine aradı uzuunn uzun konuştuk :) usta birliğinin nimetlerini görmeye başladık sonunda bizde :)

ya bızımkının bıraz zor gecıo o yuzden canım cok sıkkın cok bunalmıs ve cok sıkıymıs ne olucak bılmıyorum sımdıden cok ozledım.. bugun 6 da aradı sadece 44 sanıye konustuk nedır bu allahım ya..

Kardeşim acemilikte Narlıderedeydi. ustalık birliği Erzurum fakat dağıtım yapıldı Ardahan'a gidecek. Sanırım tek sorun soğuk

günaydınn güzelller :)::):) bugün çok iyiyim akşam biraz ağladım kendi kendime ama en azından askerimle çok uzun konuştuk arkadaşının telefonundan süperdi :)

nasılsınız bakalım

günaydınn güzelller :)::):) bugün çok iyiyim akşam biraz ağladım kendi kendime ama en azından askerimle çok uzun konuştuk arkadaşının telefonundan süperdi :)

nasılsınız bakalım

gunaydın sekerrrr askerının aradıgına cok sevındımmm sende aglama uzme kendını :)

as kadro geldi bi tek tuğba yok şu an aslı zeynep gülçin ve ben online durumdayız :)

nasılsınız bakalım

fatmacım seni en iyi ben anlıyorum. ben evden ayrıldığımda evin neşesi gitti diyordu annemler aynı şey şimdi askerim için geçerli. suratımı asık görünce ben napar eder güldürür diyorum. ama çok depresyona bağlamadım tabi :))
sabah ben de bi şarkıyla dağıldım. badem-sen ağlama. offffff :/

evet canım önce bıraktığım yerden yazılanları okuyorum sonra cevap vere vere bugüne geliyorum :)

ya varya bende normal normal takılıyorum sonra evin içinde bişi görüyorum yada bişey yaparken askerimin olduğu günler geliyo aklıma o zaman gidiyor kopuyorum. dün onun evine gittim kara kaplı bi kutusu var giderken özel eşyalarını koymuştu onu açtım saatlerini kokladım ben balık burcuyum bide ağlak ve zırlakım

ağlamayalım gülelim bugün bebişler

Dusunsenize ilk gunlerimiz gecmiyodu bakin simdi aydan bahsediyoruz :)

Boyle boyle gececek isteee :))

Bu arada biz haziranda sozlenicez sanirim kizlar :)

Dusunsenize ilk gunlerimiz gecmiyodu bakin simdi aydan bahsediyoruz :)

Boyle boyle gececek isteee :))

Bu arada biz haziranda sozlenicez sanirim kizlar :)

hadi yasüper bir haber bu tatlım :)
senle ismen tanışmışmıydık canımcım fatma ben

Ben ismimi yazmistim ama bayaga oldu unutulmus olabilir.

Mine ben de cok memnun oldum :)

Bir donsun cok guzel olacak her sey insallah :) 6 yildir beraberiz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…