343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende toplantıdaydım canlar şimdi bitti off başım kazan gibi şu gün bitse de eve gitsem

fıstıklar ben şimdiden veda ediyim 15 dakika sonra benim mesai biter yarın sabah görüşürüz askerlerinizle bol sohbetli akşamlar dilerim :):)

kocaman öpüldünüz

fıstıklar ben şimdiden veda ediyim 15 dakika sonra benim mesai biter yarın sabah görüşürüz askerlerinizle bol sohbetli akşamlar dilerim :):)

kocaman öpüldünüz

görüşürüz canım :) benimki sıkıldıkça arıyor. bugün hiçbişey yapmamışlar sadece oturmuşlar 4. kez aradı bakalım daha kaç kez arar

[sıze=2]depüklenecekler listesi
[/sıze]

:123:zemzemm= 132 :123:

:123:almira = 13 2:123:

:123:zizag = 13 2:123:

:123:waiting= 13 2:123:

:123:delirious_mu = 13 2:123:

:123:askz = 13 2:123:

:123:riverusk = 13 2:123:

:123:mellypnar= 13 2:123:

:123:tugkan = 132:123:

:123:zeynep_merve= 137:123:

:123:bitanemxx= 132:123:

:123:çoközledim= 132:123:

:123kip= 132:123:

:123erilous= 132:123:

:98: 04.01.2012 :98:

YANLIŞLIK OLAN VARSA BANA YAZSIN DÜZELYETİM

Son düzenleme:
benide aradı askım smdı :) nobet tutyomus daha gorev yokmuss kıyamam ya 1 dk konustuk ama hıc keyfı yerınde degıldı zor gecıo galıba askerlık

:) güzel olmuş eline sağlık. ama bizim şafak hangi tarihe göre? ben 18mayısta çıkacaklar diye biliyorum. ona göre şafak 134 oluyor. bilmiyoruz ki hiç :/

kızlar merhaba beni de alır mısınız aranıza :))) ben de asker yolu bekliyorum... acemiliğini izmir narlıderede yaptı 5 gün izin kullandı perşembe günü teslim olacak usta birliğine ISPARTA ASAL BÖLGE BŞK K.LIĞI :) acaba aranızda askerini buraya gönderen var mı :)):7http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif2:

hosgeldınnnn :)))) kısa donem galıbaa :) allah kavustursun canmm :)

hani bi kart vermişler ya onun üzerinde 31.05 yazıyodu :S acaba o tarihe kadar mı geçerli o kart :S şafak kaç ben bilmiyorum bile ararsa yarın sorarım nor alıcam artık bi kenara artık şunu sorucam bunu sorucam diyorum arayınca kitlenip kalıyorum

hoşbuldum canım :) evet kısa dönem :)) yarın benim yanıma gelecek ankaraya burdan da ıspartaya (( inşallah bir an önce kavuşuruz sağsalim hepimiz

ınsallah canım benım en kısa zamanda gecer bıter hepımızın tek dılegı bu. ılk zmanlar arayamassa sakın canını sıkma bende 2 gunu atlattım benımde kıbrısta askerım 2 ocakta gıttı şafak 132 bıtsın dıye beklıyorum :)

daha gitmeden sıkıntı yaptım ben her yerim sivilce oldu stresten :))) yarın nasıl vedalaşıcam bilmem otogarda :/

daha gitmeden sıkıntı yaptım ben her yerim sivilce oldu stresten :))) yarın nasıl vedalaşıcam bilmem otogarda :/

canım acemı bırlıgı kolay gecıoda usta bırlıgı bıraz daha zaman uzun oldugu ıcın sıkıntılı oluyo. ama sen sıkma canını bol bol moral ver askerıne. bız aılesıyle bırlık olduk o uzulse onu gulduruoruz. gıdene kadar uzgun oldugunu bellı etme zamanınn kolay gececegını bellı et ona

hosgeldin ne demek aliriz tabi ki :)
burda 4. narlidere gazisisin. biz gazi diyoruz cunku cok az gorustuk ordayken. cok kalabaliklardi.
benimki bucada izmirde simdi.
isparta dan birisini bilmiyorum hic ..

tam askerlik suresi 6ay. aralik 1den mayis 31ine kadar.
aralik basinda 12 gun gec gittiler. her ay icin de 2 gun izinleri varmis. onu kullanmazsa 12 gun de o dusuyor. bir de yol izni var tahmini 1-2 gun oda. ortalama 17ile 19mayis arasinda donucekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…