Ben ismimi yazmistim ama bayaga oldu unutulmus olabilir.
Mine ben de cok memnun oldum :)
Bir donsun cok guzel olacak her sey insallah :) 6 yildir beraberiz biz :)
ya doğru diyosun fıstık bende anlamadım aktı yaşlar işte neyse genel olarak iyiyim de arada oluyor öyle :)
sen nasılsın canım
iyiyim askerime mektup yazdım bugün bizim yıldönümümüz iki yılı bitirdik nihayet bende bu akşam hemen postaya vereceğim geç kaldım çünkü beyimiz adresini daha bu sabah verdi:))
sen nasılsın canımcım
maşallah allah uzun uzun yıllar birlikte olmanızı nasip etsin bizimde 2 ay sonra 2 yıl bitecek :)
benimki mektup istemiyor gelince okucak
ben iyiyim işte fena diilim çalışmaya devam
bizimkide okuyacaklar diye istemiyodu ama sanane ben yazacağım dedim bişey diyemedi:)))
günlük yazıyorum zaten buraya geldiğinde öğrendim ki o da yazıyo çoook mutlu oldum ama okutmadı pislik:))
benim pislik yazmıyor yazamıyormuş duygulanıyormuş felan feşmekan :):)
ouyy kızlar siz taze aşıklarmışsınız daha :) biz 6seneyi devirdik. artık ay saymıyorum ben de :))
doğrudur herkes farklı farklı benmki de bana benziyo içindekini dışa vuramazsa fena olur... ikimizde başak burcuyuz nasıl aşığız bilemedim:)))
ouyy kızlar siz taze aşıklarmışsınız daha :) biz 6seneyi devirdik. artık ay saymıyorum ben de :))
benimki asla dışa vurmaz seni seviyorumu bile zorla söyler koç burcu ben balık iki ayrı ucuz o aşırı mantık ben aşırı duygu
bizim herşey dilimizde sevgide kızgınlıkta bizim tek sorunumuzda titizlik ikimizde titiziz allah çevremizdekilere sabır versin:))
körler sağırlar misali birbirimizi idare ediyoruz biz:))
günaydınnnnn
eşim aradı uzunca konuştuk moralim bozuktu ama şükür şimdi daha iyim
kim var kim yok bakalım kaynatmışsınız yine
günaydınnnnn
eşim aradı uzunca konuştuk moralim bozuktu ama şükür şimdi daha iyim
kim var kim yok bakalım kaynatmışsınız yine
ahah kızlaar çok komik bişey olduu
dün akşam sevgilimin arkadaşlarıyla buluştum. o sırada sevgilim aradı. bi arkadaşıyla konuşurken ben de dedikodusunu yapıyodum. bazen aynı şeyleri anlatıyo falan diye :)) meğersem duymuşş benimkii diyo ben neyi hep anlatıyommm
hemen çevirdim tabi biz başkasından söz ediyoduk diyee :) :) :)
ahah kızlaar çok komik bişey olduu
dün akşam sevgilimin arkadaşlarıyla buluştum. o sırada sevgilim aradı. bi arkadaşıyla konuşurken ben de dedikodusunu yapıyodum. bazen aynı şeyleri anlatıyo falan diye :)) meğersem duymuşş benimkii diyo ben neyi hep anlatıyommm
hemen çevirdim tabi biz başkasından söz ediyoduk diyee :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?