• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben ismimi yazmistim ama bayaga oldu unutulmus olabilir.

Mine ben de cok memnun oldum :)

Bir donsun cok guzel olacak her sey insallah :) 6 yildir beraberiz biz :)

bende memnun oldum minecim

çok sevindim sözlenecek olmanıza aileleriniz biliyor mu canım baya uzun süredir görüşüyormuşsunuz

ya doğru diyosun fıstık bende anlamadım aktı yaşlar işte neyse genel olarak iyiyim de arada oluyor öyle :)

sen nasılsın canım

iyiyim askerime mektup yazdım bugün bizim yıldönümümüz iki yılı bitirdik nihayet bende bu akşam hemen postaya vereceğim geç kaldım çünkü beyimiz adresini daha bu sabah verdi:))
sen nasılsın canımcım

iyiyim askerime mektup yazdım bugün bizim yıldönümümüz iki yılı bitirdik nihayet bende bu akşam hemen postaya vereceğim geç kaldım çünkü beyimiz adresini daha bu sabah verdi:))
sen nasılsın canımcım

maşallah allah uzun uzun yıllar birlikte olmanızı nasip etsin bizimde 2 ay sonra 2 yıl bitecek :)

benimki mektup istemiyor gelince okucak

ben iyiyim işte fena diilim çalışmaya devam

maşallah allah uzun uzun yıllar birlikte olmanızı nasip etsin bizimde 2 ay sonra 2 yıl bitecek :)

benimki mektup istemiyor gelince okucak

ben iyiyim işte fena diilim çalışmaya devam

bizimkide okuyacaklar diye istemiyodu ama sanane ben yazacağım dedim bişey diyemedi:)))
günlük yazıyorum zaten buraya geldiğinde öğrendim ki o da yazıyo çoook mutlu oldum ama okutmadı pislik:))

bizimkide okuyacaklar diye istemiyodu ama sanane ben yazacağım dedim bişey diyemedi:)))
günlük yazıyorum zaten buraya geldiğinde öğrendim ki o da yazıyo çoook mutlu oldum ama okutmadı pislik:))

benim pislik yazmıyor yazamıyormuş duygulanıyormuş felan feşmekan :):)

ouyy kızlar siz taze aşıklarmışsınız daha :) biz 6seneyi devirdik. artık ay saymıyorum ben de :))

evet ya kime sorsam 6 yıldan kapı açıyor :) biz size göre taze sayılırız 2 yıl flört dönemi bile bana uızun geliyor evlenelim istiyorum artık :)

doğrudur herkes farklı farklı benmki de bana benziyo içindekini dışa vuramazsa fena olur... ikimizde başak burcuyuz nasıl aşığız bilemedim:)))

benimki asla dışa vurmaz seni seviyorumu bile zorla söyler koç burcu ben balık iki ayrı ucuz o aşırı mantık ben aşırı duygu

ouyy kızlar siz taze aşıklarmışsınız daha :) biz 6seneyi devirdik. artık ay saymıyorum ben de :))

evet biz baya tazeyiz ama çok güzel geçti 2 yıl inşallah siz daha çok çok 6 yıllar bizde 2 yıllar geçiririz:))) yani kısaca uzun yıllar birbikte bizlerin olsun:)))

benimki asla dışa vurmaz seni seviyorumu bile zorla söyler koç burcu ben balık iki ayrı ucuz o aşırı mantık ben aşırı duygu

bizim herşey dilimizde sevgide kızgınlıkta bizim tek sorunumuzda titizlik ikimizde titiziz allah çevremizdekilere sabır versin:))
körler sağırlar misali birbirimizi idare ediyoruz biz:))

günaydınnnnn
eşim aradı uzunca konuştuk moralim bozuktu ama şükür şimdi daha iyim
kim var kim yok bakalım kaynatmışsınız yine

ahah kızlaar çok komik bişey olduu
dün akşam sevgilimin arkadaşlarıyla buluştum. o sırada sevgilim aradı. bi arkadaşıyla konuşurken ben de dedikodusunu yapıyodum. bazen aynı şeyleri anlatıyo falan diye :)) meğersem duymuşş benimkii diyo ben neyi hep anlatıyommm :D :D
hemen çevirdim tabi biz başkasından söz ediyoduk diyee :) :) :)

dün akşam sevgilimin arkadaşlarıyla buluştum. o sırada sevgilim aradı. bi arkadaşıyla konuşurken ben de dedikodusunu yapıyodum. bazen aynı şeyleri anlatıyo falan diye :)) meğersem duymuşş benimkii diyo ben neyi hep anlatıyommm :D :D

:))) çok komik olmuş :)))

heheh kötü yakalanmışsınız :)

asıl biz dün komutana yakalanıyoduk cep telefonu ile konuşurken. bizimki arkadaşının telini almış beni aradı yatağın içinden uyur gibi yapıyomuş komutan gelmiş bizimkinin arkası dönük tabi görmemiş komutanın geldiğini komutan eğilmiş yüzüne bakmaya çalışmış ama allahtan uyuyor sanmış gitmiş ilk kez böyle bişi yaptık onda da enseleniyorduk :)

Back
X