benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)
barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim
sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)
fatmacımm çok sevindim gözün aydın:))
tam karar veriyim paylaşırım :)
daha evet bende ona eşek kafa derim
asıl şifremiz kuzu :) ve bulursak kuzulu nikah şekeri yaptırcaz
başka zaman mutlaka beklerim
ahaha biz de hiç romantik bi çift olamadık.beni çok güldürdüğünde salak diyorum ben :) onun da bana hitabı kıız şeklinde ahahah
telefonu açıyorum naber kıız diyo iyiyim diyorum kahveye dedikoduya mı geliyosun :)
ayy bana da tırtıl diyo yaa ne alaksı varsa:)) bende diyorum ki tırtılın sonu kelebek kelebeğin 1 günlük ömrü var ondan sonra gelsin kızlar gitsin kızlar diyorum gülmekten ölüyoruz:)))
ayy bana da tırtıl diyo yaa ne alaksı varsa:)) bende diyorum ki tırtılın sonu kelebek kelebeğin 1 günlük ömrü var ondan sonra gelsin kızlar gitsin kızlar diyorum gülmekten ölüyoruz:)))
yaratıcı en azından. benimki r li şeylere pek yanaşmıyo r özürlü sevgilimm
kendi adını söylerken zorlanıyordur o zaman dimi :):)
kendi adını söylerken zorlanıyordur o zaman dimi :):)
eeeee ben aşkımı özledim şimdi bana tuğbişim demesini özledim offfff:2::2::2::2:
çoook sevindim gözün aydın.
o kadar yoruluyolar ki onlar da haklı. artık düzene girecek nöbetleri,görevleri. :)
ırmakcımmm çooook sevindim gözün aydınn:)))
benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)
barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim
sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)
canımmm. cok sevındım senın adına ınsallah bızımkılerde arar ınan cok sevındımmm. ınsallah safaklar su gıbı seller gıbı gecer bıter en kısa zamanda canım allah kavustursunn.
:)) adı ne ki???
keem diyo :) aradan yumuşak g belli oluyo olmuyo. beyaz gibi üstüne bastırmıyo çok ama free ve birbirbiribirilerine favorilerim. :)
kerem diilmiydi aslının ki :)
nakliyecilerle toplantım vardı şimdi bitti
bana çok güzel bi fincan bide üstünde adım yazan kalem getirmişler çok mutlu oldum
her zaman beklerim dedim
nakliyecilerle toplantım vardı şimdi bitti
bana çok güzel bi fincan bide üstünde adım yazan kalem getirmişler çok mutlu oldum
her zaman beklerim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?