• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)

barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim

sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)

fatmacımm çok sevindim gözün aydın:))

tam karar veriyim paylaşırım :)

daha evet bende ona eşek kafa derim

asıl şifremiz kuzu :) ve bulursak kuzulu nikah şekeri yaptırcaz

başka zaman mutlaka beklerim

ahaha biz de hiç romantik bi çift olamadık.beni çok güldürdüğünde salak diyorum ben :) onun da bana hitabı kıız şeklinde ahahah :D
telefonu açıyorum naber kıız diyo iyiyim diyorum kahveye dedikoduya mı geliyosun :)

ahaha biz de hiç romantik bi çift olamadık.beni çok güldürdüğünde salak diyorum ben :) onun da bana hitabı kıız şeklinde ahahah :D
telefonu açıyorum naber kıız diyo iyiyim diyorum kahveye dedikoduya mı geliyosun :)

valla benimkide pek romantik diil dana diyo düşünsene :):) kıvırcıkım ben bide kuzu kafa diyor bana :)

ayy bana da tırtıl diyo yaa ne alaksı varsa:)) bende diyorum ki tırtılın sonu kelebek kelebeğin 1 günlük ömrü var ondan sonra gelsin kızlar gitsin kızlar diyorum gülmekten ölüyoruz:)))

çoook sevindim gözün aydın.
o kadar yoruluyolar ki onlar da haklı. artık düzene girecek nöbetleri,görevleri. :)

hemde nasıl yoruluyorlar sabah 5te kalkıp 10da 11de anca yatabiliyorlarmış :(

ırmakcımmm çooook sevindim gözün aydınn:)))

sağol canım benim :)

benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)

barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim

sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)

ohh ne mutlu bizee fatmacımm :) darısı aramayanların başına :) ayy bizde o günleri görücez mi acaba :) tek derdimizz gelinlik nası olsun tartışması olur inşallah :)

canımmm. cok sevındım senın adına ınsallah bızımkılerde arar ınan cok sevındımmm. ınsallah safaklar su gıbı seller gıbı gecer bıter en kısa zamanda canım allah kavustursunn.

inşallah canım senin askerinde arar hem ona moral hem sana :)

nakliyecilerle toplantım vardı şimdi bitti
bana çok güzel bi fincan bide üstünde adım yazan kalem getirmişler çok mutlu oldum:36::36::36::36::36:
her zaman beklerim dedim:52::52::52:

nakliyecilerle toplantım vardı şimdi bitti
bana çok güzel bi fincan bide üstünde adım yazan kalem getirmişler çok mutlu oldum:36::36::36::36::36:
her zaman beklerim dedim:52::52::52:

güle güle kullan canım çook sevindim:)))

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz öptüm sizi hoşçakalınnn

Back
X