343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

allahım çok şükür aradı şimdi eşim
özür diledi seni anlayamadım dedi bende özür diledim
15 dakka falan konuştuk çok iyiyim dedi beni merak etme dedi
cumartesi sabah usta birliğine geçicekmiş
belki internetten konuşuruz dedi ayyy Allahım inş. görüşebiliriz inş. çok özledim ben onu

bu arada kızlar burda sevincimizde üzüntümüzde bir bence
ben sizin askerleiniz aradıkça çok mutlu oluyorum
sakın aramayanlar üzülüyor diye düşünmeyin sakın

çoook çook sevindim canım benm valla dünyalar benm oldu bu habere bak gördün mü endişelenecek bişey yokmuş:)))

bende çok sevindim benimkide arasa da bizde çözsek sorunumuzu böyle küs gibi olunca içim hiç rahat olmuyor

Bende çooooook sevindim canım ikimizinkide cumartesi sabah gidicek usta birliğine öğlen 2 ye kadar da dağıtım yerleri belli olucakmış büyük ihtimal eşin de öyle olur hadi hayırlısı bakalım yüzün nası gülüyodur şimdi senin ohh miss miss :))

:)) ben söylemeyi unuttum. mektuba yazdım. o mektupları da gelince okucak artık :)
ahaha kaynatıcaz tabii. bide fal baktıralım yada bakan varsa şahane olurr oh :)
ay benimki sıkıntıdan gene aradı beni. üst rütbeli biri vefat ettiğinde cenazeye katılıyolarmış ordaki yürüyüşleri öğretmişler :)

fal bakan varmı kızlarr ben bilmem ama iyi baktıran bulunca kaçırmam :)

teşekkürler gülçincim dualarınızla pozitif enerji gönderin bize :)

Fatmacm buarada senin perde işi aklımda 3 gündür çok yoğunuz 2012 devir işlemleri yapılıyo işler bu hafta hafifler sonra seni mutlaka kahveye bekliyorum :)

Fatmacm buarada senin perde işi aklımda 3 gündür çok yoğunuz 2012 devir işlemleri yapılıyo işler bu hafta hafifler sonra seni mutlaka kahveye bekliyorum :)

bende yaprağını yarın yada cuma getireceğim canım kayınvalidemle bir görüşemedim

bende yaprağını yarın yada cuma getireceğim canım kayınvalidemle bir görüşemedim

zeynepçim tadı nasıl olur beğenirler mi falan diye düşünrsen cumartesiden sarıp pazar bize tattırabilirsin. tamamen tatmak için yani başka hiçbi özelliği yok

günaydınnn kızlarr
beni pazartesi sabah aradı daha ses yok telefona yapışık yaşıyorum resmen , süreki dua ediyorum arasın diye
nolur kızlar sizde dua edin arasın artık

güzelim biz genelde sabahçıyız. dün o saatlerde ben yatmıştım bile. evimi topladım. daha askerim gittiğinden ber idoğru düzgün temizlik bile yapmadım ev savaş alanı gibiydi :)

heeheh bi ara benimde hiç bişey yapamsım yoktu temziliği de yalandan yapıyodum ama alıştım sanırım ufaktan daha iyiyim artık bide yanına gitseydim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…