343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnn kızlarr
beni pazartesi sabah aradı daha ses yok telefona yapışık yaşıyorum resmen , süreki dua ediyorum arasın diye
nolur kızlar sizde dua edin arasın artık

ay aramadı mı gene? ben aramıştır dedim ama. acaba revire mi yatırdılar toplansın diye?

aslı haklı küsmemiştir fatmacım merak etme arar ilk fırsatta pozitif olalım lütfen:))
ırmak sende kötü düşünme arar askerin inşallah ben eminim...

acemilikteyken 3 gün sesini duymadığım oluyodu benimde. burda kendi içim içimi yiyodu. arada twitter ına yazıyodum. ordan hissediyomuş gibi 2-3 saat sonra arıyodu.
hiz hepimiz onlara enerji yollayalımm arasınlar artıkk sizii! hissetsinler!

atamıyorum ki canım msj 100 olması gerekiyomuş siteye yazdığım msjlar facebook kullanıyorsan onun linkini yollıyım sana oradan haberleşelim :)

canım biz facebooku açamıyoruz sen en iyisi aslıya mesaj at facebooktan yada dur ben sana özel mesaj atıyım sen bana telefondan bi mesaj at

Noldu ki tatlım ben olayın gerisinde kalmışım neden küssün sana?

gelinlik yüzünden ailesi bişey dicek diye ödü kopuyor açık olmasın şöyle olmasın böyle olmasın surat astım ben bi kere gelin olucam dedim sonrada telefonu kapatmak zorunda kaldı konuşamadık. sonra pişman oldum. o asker diye kıyamıyorum ama gelinlik konusunda da çok üstüme geliyo dik durmazsam boyun eğerim kafam allak bullak oldu

sabah böyle yazmıştım kızlara

Aslında sen haklısın canım ama dediğin gibi onlar asker oldukları için bazen biz haklı bile olsak hep pişman oluruz onlarla tartıştık diye ama sana küsmemiştir bence o sırada kapatmak zorunda olduğundan kapatmıştır sonra da fırsat bulup arayamamıştır. Bu sebepten sana küseceğini zannetmiyorum ben.

bende yaprağını yarın yada cuma getireceğim canım kayınvalidemle bir görüşemedim

Yorulma bence bidaha tatlım senin için zor olmazsa pazar buluşunca da alabilirim.. pazartesi yada salı da kahveye bekliyorum bu hafta devirden dolayı yoğun geçiyo hatta o zaman bile getirebilirsin sıkıştırma hiç kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…