• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tuğbacım fırsatları oldu mu hemen arıyorlar gerçekten. hele senin eşin. benimki dedi bana evli olanlar 5 dakika bile verseler klubeye gidiyor ama ben bazen salla uyurum diyorum gitmiyorum diyo. o yüzden içini ferah tut. elinde olduğu her an arıyordur.

ewet cnm 5 dakkalık molada bile arıyordu sağolsun
ama işte uykusuzluğun da verdiği sinirle hem ağladım hemde biraz sert çıktım
oda çok üzüldü ben seni keşke böyle hergün aramaya alıştırmasaydım dedi
bende arama o zaman dedim çok bozuldu
offff keşke demeseydim öyle ya inş. bi daha ararda sağlıklı konuşabilirim inş.

geçmiş olsun :( ben aslında güzel başladım.
askerim bişdi boşta. nerdeyse hiçbişey yapmıyor sadece etrafı tanıyor. o yüzden beni rahat rahat arıyor. bu sabah gene o uyandırdı :)
öğlen ve akşam da arıyor işi olmazsa ki daha olmuyo.
askerliğin en güzel dönemi bu 10 gün sanırım :D :D

Teşekkür ederm cnm askerimin yanına gidene kadar geçer inşallh :) Ayy çok sevindim senin için ne güzel ya ben sabahları günaydın demesine hasret kaldım.. Güne onun sesiyle başlamak süper dimiiiii :))

geçmiş olsun :( ben aslında güzel başladım.
askerim bişdi boşta. nerdeyse hiçbişey yapmıyor sadece etrafı tanıyor. o yüzden beni rahat rahat arıyor. bu sabah gene o uyandırdı :)
öğlen ve akşam da arıyor işi olmazsa ki daha olmuyo.
askerliğin en güzel dönemi bu 10 gün sanırım :D :D

bende senin gibiyim aslıcım sabah konuşa konuşa geldim işe ama kızlar üzülünce insan kendine sevinemyo:((

kızlar ırmak size telefonunu verdimi vermediyse ırmağa sesleniyorum telini özelden yaz tatlım pazar günü için

valla ya ben bazen bu benmiyim diyorum kendimi tanıyamıyorum

Canım mutlaka arıcaktır o zaman konuşursun sıkma canını.. Geriliyoruz tutamıyoruz kendimizi tartışıyoruz telefonu kapatınca keşke demeseydim niye öyle söyledim askerde o ya diye iyice kötü hissediyoruz kendimizi.. Aradığında sakin konuşursun sıkma canını kocan gelicek seninn kocan bak bana kim gelicek belli değil hadi gül biraz :))

Teşekkür ederm cnm askerimin yanına gidene kadar geçer inşallh :) Ayy çok sevindim senin için ne güzel ya ben sabahları günaydın demesine hasret kaldım.. Güne onun sesiyle başlamak süper dimiiiii :))

ne diyosun...
gripli ya dün ilaç içmeye başladı. bugün daha iyi kalkmış. sesi de daha canlı geliyodu. şaka yapıyo bide bana çok uykucusun ben 6da uyandım diye :) benim daha tek gözüm açılmamış :))
öğlen yemekten sonra arıyor bide akşam arıyor yatacağı yere gitmeden.
yazıcı yapıcaklarmış galiba onu. normalde telefonla konuşurken çok sıkılır ama şimdi susmuyo hep bişey anlatıyo :D :D

Fatmacm sen askeri ziyarete gidebilcekmisin bu aralar yada 1 ay içinde? O zaman yüzyüze konuşursunuz daha iyi olur gibi geliyo bana.. Telefon çok kısıtlı oluyo

valla ya ben bazen bu benmiyim diyorum kendimi tanıyamıyorum

fatmacım geçecek bugünler senin işin daha zor askerinin fikrini soramadan kararlar vermek zorunda kalıyosun ama geçecek bu günler ve dönüp baktığınızda ne günlerde diyeceksiniz
gelinlik konusunda bende senin durumundayım aslında benm hayalim straplez gelinlikti askım ailelere ayıp olur rahat edemezsin çok aşağı iner falan dedi çoook tartıştık bu konuda sonra orta yolu şöyle bulduk tek askılı bir gelinlik olcak bende kabul ettim hem onun dediği hem benm dediğim napalım sendeüzme kendini tatlı dille ikna oluyo erkekler takma kafana tatlı dille hayallerinde bahsedince anlıyolar eminim senin askerinde anlayacaktır

bende senin gibiyim aslıcım sabah konuşa konuşa geldim işe ama kızlar üzülünce insan kendine sevinemyo:((

kızların sevgilileri de ustalığa geçince böyle olucak. şimdi az konuşsalar da sonra rahatlayacaklar. onun için anlatıyordum ben aslında. üzülüyosanız anlatmam kızlar söyleyinn

ne diyosun...
gripli ya dün ilaç içmeye başladı. bugün daha iyi kalkmış. sesi de daha canlı geliyodu. şaka yapıyo bide bana çok uykucusun ben 6da uyandım diye :) benim daha tek gözüm açılmamış :))
öğlen yemekten sonra arıyor bide akşam arıyor yatacağı yere gitmeden.
yazıcı yapıcaklarmış galiba onu. normalde telefonla konuşurken çok sıkılır ama şimdi susmuyo hep bişey anlatıyo :D :D

Sana da ilaç gibi geliyo tabi bu konuşmalar :)) Benimki bi öğle yemeğeinden sonra arıyo bir de yatacağı yere gitmeden akşam arıyo daha 11den önce aradığını göremedim :)) yazıcı yaparlarsa çok rahat eder başında çavuş beklediği için çok rahat hareket edemez ama eğitime katılmıyo soğuk havada dışarda olması gerekmiyo sürekli bilgisayar başında oluyolar çavuş başından ayrılırsa nete bile girebilir :))

kızların sevgilileri de ustalığa geçince böyle olucak. şimdi az konuşsalar da sonra rahatlayacaklar. onun için anlatıyordum ben aslında. üzülüyosanız anlatmam kızlar söyleyinn

Kızlar üzülüyo mu bilmiyorum kıyamam onlara.. ama benim için sorun yok hatta seviniyorum ohh kızların yüzü gülüyo diye siz mutlu olunca ben somurtamıyorumm :))

kızların üzüldüğünü düşünmüyorum ben canım ben kızlar başka problemler yaşıyo ve mutsuz oluyo ya o yüzden insan kendi sevincini yaşayamıyo demek istedim
usta birliğince geçince bende eminim ki askerler rahat oluyo bnm askerim çok rahat çok şükür diğerleri de öyle olacaktır eminim

Fatmacm sen askeri ziyarete gidebilcekmisin bu aralar yada 1 ay içinde? O zaman yüzyüze konuşursunuz daha iyi olur gibi geliyo bana.. Telefon çok kısıtlı oluyo

gidicem heralde sanırım ocağın sonunda gidicem bencede yüzyüze iyi olur

Sana da ilaç gibi geliyo tabi bu konuşmalar :)) Benimki bi öğle yemeğeinden sonra arıyo bir de yatacağı yere gitmeden akşam arıyo daha 11den önce aradığını göremedim :)) yazıcı yaparlarsa çok rahat eder başında çavuş beklediği için çok rahat hareket edemez ama eğitime katılmıyo soğuk havada dışarda olması gerekmiyo sürekli bilgisayar başında oluyolar çavuş başından ayrılırsa nete bile girebilir :))

o da öyle dedi. komutanlar çavuşlar girip çıkıyomuş sürekli selam vercem dedi.ama dediğin gibi en azından binanın içinde olucak,sıcak yerde durucak.
yazıcılar kahvaltı yapıp gidiyomuş yerine. spora falan katılmıyormuş. yazıcı olan uzun dönemle de aynı yerde kalıyoruz iyi çocuk dedi. daha ne olsun.
burada 12 saat görev sonra gece de 2 saat nöbet var. biraz yorucu geçecek.

canım biz birbirimizin dertlerinide sevinçlerinide paylaşıyoruz
sizin mutluluğunuzu kıskanmıyoruz aksine ben çok mutlu oluyorum güzel haberlere kafam dağılıyor

ben akşam kavga etmeden önce askerime anlattım kızlar pazar günkü buluşmayı :) ilk sözü içmek yok dedi :)

o da öyle dedi. komutanlar çavuşlar girip çıkıyomuş sürekli selam vercem dedi.ama dediğin gibi en azından binanın içinde olucak,sıcak yerde durucak.
yazıcılar kahvaltı yapıp gidiyomuş yerine. spora falan katılmıyormuş. yazıcı olan uzun dönemle de aynı yerde kalıyoruz iyi çocuk dedi. daha ne olsun.
burada 12 saat görev sonra gece de 2 saat nöbet var. biraz yorucu geçecek.

Olsun dışarda soğuk yağmur altında kalıp hasta olmasın da askerlik sonuçta olur o kadar yorgunluk.. Senin için gerçekten çok sevindim. İnşallah benimki ve usta birliği daha belli olmayan diğer kızların askeri de böyle rahat olur iyi yerlerde yaparlar.

Back
X