ayy canımmmm sağolll :) nasılsınn iyi misn :)
ii diilim kavgalıyız askerimle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canımmmm sağolll :) nasılsınn iyi misn :)
günaydınnn kızlarr
beni pazartesi sabah aradı daha ses yoktelefona yapışık yaşıyorum resmen , süreki dua ediyorum arasın diye
nolur kızlar sizde dua edin arasın artık![]()
ii diilim kavgalıyız askerimleküsüz arasa diye bekliyorum
![]()
ırmakcım sen bana telefonunu yazsana özel mesajtan pazar günü için
aslı haklı küsmemiştir fatmacım merak etme arar ilk fırsatta pozitif olalım lütfen:))
ırmak sende kötü düşünme arar askerin inşallah ben eminim...
küsmemiştir o sana. olabilir arada böyle şeyler. bugün ilk fırsatta arar tuğbanın eşi gibi. merak etmee
aslı haklı küsmemiştir fatmacım merak etme arar ilk fırsatta pozitif olalım lütfen:))
ırmak sende kötü düşünme arar askerin inşallah ben eminim...
ay aramadı mı gene? ben aramıştır dedim ama. acaba revire mi yatırdılar toplansın diye?
atamıyorum ki canım msj 100 olması gerekiyomuş siteye yazdığım msjlar facebook kullanıyorsan onun linkini yollıyım sana oradan haberleşelim :)
inş küsmemiştir arasa moralim düzelecek![]()
atamıyorum ki canım msj 100 olması gerekiyomuş siteye yazdığım msjlar facebook kullanıyorsan onun linkini yollıyım sana oradan haberleşelim :)
Noldu ki tatlım ben olayın gerisinde kalmışım neden küssün sana?
kızlar ben öğle tatilinde pazara gidiyorum görüşürüz :)
gelinlik yüzünden ailesi bişey dicek diye ödü kopuyor açık olmasın şöyle olmasın böyle olmasınsurat astım ben bi kere gelin olucam dedim sonrada telefonu kapatmak zorunda kaldı konuşamadık. sonra pişman oldum. o asker diye kıyamıyorum ama gelinlik konusunda da çok üstüme geliyo dik durmazsam boyun eğerim kafam allak bullak oldu
sabah böyle yazmıştım kızlara
ben facebook tan yolladım sana numaralarımı. ordan cvp yazabilirsin bana.
bende yaprağını yarın yada cuma getireceğim canım kayınvalidemle bir görüşemedim
zeynepçim tadı nasıl olur beğenirler mi falan diye düşünrsen cumartesiden sarıp pazar bize tattırabilirsin. tamamen tatmak için yani başka hiçbi özelliği yok![]()
![]()