Evet canım kısa dönem Bilecik'te. Sevindim ben de gazino çıkmasına rahat oluyormuş ayrı yer veriyorlarmış kalmak için inşallah rahat eder bundan sonra gittği günden beri hasta çünkü iğne yiyip duruyor iyileşemedi bir türlü.
günaydın kızlar ben geldim dükkanın kapısını açtım hadi gelin bekliyorum
nasılsınız bakalım ben kötüyüm akşam askerle kavga ettim moralim bozuk
günaydınnn canım hayırdır inşallah neden kavga ettiniz ki(
günaydın kızlar
eşimle en son pazartesi akşamı konuştum ondan sonra hiç aramadı ilk defa bu kadar uzun aramadı
o kadar merak ediyorum ki gece hiç uyumadım hep aramasını bekledim ama aramadı
kafayı yicem ya dua edin inş. arar inş.
günaydın canım usta birliğine geçti ya belki henüz tam bir düzen sağlanmamıştır. inş arar canım benim
aradı şimdi ama ağlamaktan konuşamadım
iyiymiş akşam eğitim varmış sonrada yatın demişler arayamamış
bana kızdı bide niye merak ediyormuşum Allaım ya ben onun için sabaha kadar gözümü kırpmadım onun yaptığına bak offffff
gelinlik yüzünden ailesi bişey dicek diye ödü kopuyor açık olmasın şöyle olmasın böyle olmasınsurat astım ben bi kere gelin olucam dedim sonrada telefonu kapatmak zorunda kaldı konuşamadık. sonra pişman oldum. o asker diye kıyamıyorum ama gelinlik konusunda da çok üstüme geliyo dik durmazsam boyun eğerim kafam allak bullak oldu
nerdesiniz kızlar yaaaa
Günaydın kızlar.. Herkes kötü bir güne başlamış.. Bende gece çok kötü rüyalar gördüm sabah bir uyandım dudağımda uçuk çıkmışFatmacm gelinlik konusunda haklısın ama askerler orda gergin biliyosun bence gelince konuşuruz sen hayırlısıyla bitir askerliğini de kapat konuyu gelince yüzyüze anlatırsın istediğini çözersiniz canım benim.. Tuğbacm sende üzülme dediği gibi merak etme üzülme diye öyle demiştir bazen nasıl cümle kuracaklarını bilemiyo bu erkekler senin için üzülmüştür o da arayamadığı için ondandır bu tepkisi..
aradı şimdi ama ağlamaktan konuşamadım
iyiymiş akşam eğitim varmış sonrada yatın demişler arayamamış
bana kızdı bide niye merak ediyormuşum Allaım ya ben onun için sabaha kadar gözümü kırpmadım onun yaptığına bak offffff
Günaydın kızlar.. Herkes kötü bir güne başlamış.. Bende gece çok kötü rüyalar gördüm sabah bir uyandım dudağımda uçuk çıkmışFatmacm gelinlik konusunda haklısın ama askerler orda gergin biliyosun bence gelince konuşuruz sen hayırlısıyla bitir askerliğini de kapat konuyu gelince yüzyüze anlatırsın istediğini çözersiniz canım benim.. Tuğbacm sende üzülme dediği gibi merak etme üzülme diye öyle demiştir bazen nasıl cümle kuracaklarını bilemiyo bu erkekler senin için üzülmüştür o da arayamadığı için ondandır bu tepkisi..
gözün aydın canım en azından sağsalim olduğunu öğrenmiş oldun. onlar biz üzülmeyelim diye öyle diyorlar sen kızma ona
saol cnm bende biraz sakinleşince kendime kızdım ben ağlayınca o çok kötü oldu zaten
keşke bu kadar ağlayıp üzmeseydim aşkımı offf ya inş. bi daha arar
geçmiş olsunben aslında güzel başladım.
askerim bişdi boşta. nerdeyse hiçbişey yapmıyor sadece etrafı tanıyor. o yüzden beni rahat rahat arıyor. bu sabah gene o uyandırdı :)
öğlen ve akşam da arıyor işi olmazsa ki daha olmuyo.
askerliğin en güzel dönemi bu 10 gün sanırım
günaydın fatmacım.. üzüldüm kavga ettiğinize. ama seninde hayatında tek özel günün olacak o da düğünün. hayal ettiğin gibi bişey olmucaksa gelinlik giymenin anlamı kalmaz bence. erkekler bazen düşününce mantıklı geliyor o da düşünsün eminim orta yol bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?