evet canım 1.30 olsun pazar kalkıp gelmemiz anca olur ben taaa başakşehirden gelicem :)
evet canım 1.30 olsun pazar kalkıp gelmemiz anca olur ben taaa başakşehirden gelicem :)
ben de uzağıımm dimii? :))))
ayy çok uzak orası yaa , dayım oturuyor orada gitt gittt bitmek bilmiyor
10 dakika sonra mesaj atabiliyomuşum birazdan atıcam zeynepcim
Tamam canım pazar gününüde hepbirlikte yiyelimm sonra 9 ocak olucak benim kavuşmama 5 gün kalıcak :))
sorma ya biz evlenince de burda oturcaz eskiden beşiktaşta otururdum süperdi orası birde fatih te oturdum orasıda çok merkeziydi
dün beni aradığı numaradan aradım bi asker açtı not aldı , taş çatlasın yarım saate bulur arattırıırım abla dedihahahahh ayy heyecandan yazamadım bile bişey
dün beni aradığı numaradan aradım bi asker açtı not aldı , taş çatlasın yarım saate bulur arattırıırım abla dedihahahahh ayy heyecandan yazamadım bile bişey
bi sorum olacak benım asker kıbrısta su anda carsı ızınlerı nasıl bı bılgınız varmı acaba ?
Süpermişş :)) Hadi konuşta haberlerini bekliyoruz :)))
ay işallah iyi biri olsun,sevgilini bulsun :))
bekliyorum hala ses seda yokannesiyle konuştum onu da aramamış bugün , ama onbaşı olmuş onu öğrendim
beelkide.. sende şafak sayıyomusun :)
bekliyorum hala ses seda yokannesiyle konuştum onu da aramamış bugün , ama onbaşı olmuş onu öğrendim
daha 130 kusurlardayız. şafak pek saymıyoruz o yüzden. azaldıkça sayıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?