sende haklısın azalır merak etme buna sukur kısa donem cabuk gecer. senınde kısa mı ?
evet 343. dönemde yedek subay olmayı seçenler dışında herkes kısa dönem sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende haklısın azalır merak etme buna sukur kısa donem cabuk gecer. senınde kısa mı ?
kesin bi iş verdiler onunla uğraşıyordur. eğer bir yerde görevi varsa bitene kadar yemeğe gitmek bile yokmuş. bugün öyle söyledi bana.
o yüzden uzun süren bi işse onunla uğraşıyodur hala.
ayy işi olsun uğraşsın revir de fln olsa direk söylerlerdi herhalde , kötüydü çünkü teslim olmaya giderken gittiği gece de ateşi 40mış hepalışmış el bebek gül bebek bakılmaya tabi :)
:) hepsi öyle ama. benimki de düzelemeden geri girdi. sabah baya kötüydü,öğlene daha iyi geldi sesi. şimdi boş vakitleri bol diye rahat konuşabiliyoruz.
Kızlar bugün iki kez konuştuk kısa kısa ama olsunbelki bi kez daha arar diye bekliyorum
onbaşı pırpırını takamamış hala benim sevgilim
o olunca daha rahat olacakmış. Usta birliğine geçince daha rahatladılar sanki gerçi daha bi gün oldu ama
![]()
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
askerın nerede ? ayrıca haber alman cok sevındırıcı benımkı kıbrısta ama hıc arayamadı![]()
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bizim topicte pek kimse yoktu ben de size misafirliğe geldim![]()
hosgeldınnnn o zaman :)
Hoşbulduukk :)) Nasıl gidiyo beklemek?
ıyı gıbı hala askerden haber beklıorum hala aramadısen nasılsın
İyiyim ben de canım. Askerimle knouştum bugün cuma günü usta birliğine geçicek aynı yerde gerçi alaydan tugaya geçiyor gazino çıkmış garson olcakmış komutanların gazinosunda.
nasl gıtsn 133 kaldı dun gıttı kıbrısaa ama daha haber alamadm merak edıorum senın nası gecıo beklemek ayrıca askerrın nerde
Anladım canım Allah tez vakitte kavuştursun. Benim de askerim yalovada. 2 haftamız kaldı bizim de. Bekliyoruz iştee![]()
ne guzel canım cok sevındım benıs adece sabah aradı 1 dk konustuk bırdaha arayamadı. benımkı kıbrısta ama daha gorevı bellı olmadı senınkı nerde bıde kısa donemmı _?
ooo cok az kalmıs darısı basıma :)