343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben gelemem kızlar bu pazar kahvaltıya misafirlerim var
ama sizin planınızı bozmak istemem siz buluşun eğer hepiiz müsaitseniz

canım benmde face te çok akrabam var ve askerimden haberleri yok ama grup gizli olduğu için kimse göremiyo yorumları paylaşılanları sorun olmuyo yani bende ona güvenerek üye oldum gruba ben ekleyeyim seni:))

:) yaşasın fal! :)
pazara olabilir bence de.
haftasonu genel olarak boşum. sadece 1 gün temizlik yapmam gerekiyor.

cumartesi yap tatlım sen temizliğini bence pazarımızı birbirimize ayıralım

tuğba sen cumartesiye al olmaz mı ki kahvaltıyı

ne yazık ki bende gelemeyebilirim 2 haftadır dışardayım bu pazar evde olsm iyi olacak ve liseden can arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum akşama doğru
nişanlısından ayrıldı çok kötü bir durumda psikiyatriste falan gidiyo desteğe ihtiyacı var((

3 kişi mi kaldık kızlar

hadi tuğba ve gülçin sizde biraz zorlayın sınırları çok eğlenceli olabilir

fatmacım ben kesinlikle gelmek istiyorum ama dediğim gibi pazar günü evde olmalıyım eğer evden 1 2 saatliğine kaçabilirsem arkadaşıma uğrayacağım
2 haftadır sokaklardayım bu pazar evde olmam lazım arkadaşıma gidebilmemde kesin değil(

benimde sonra ki hafta izmit haftam ailemin yanına gidicem
aslı zeynep siz ne diyosunuz

cumartesi yap tatlım sen temizliğini bence pazarımızı birbirimize ayıralım

tuğba sen cumartesiye al olmaz mı ki kahvaltıyı

cnm ben cumartesi çalışıyorum zaten şimdide kaynanam aradı offf sinir oldum
sen misafirleri erteleyebilirmisin diyo
eltimler onları davet etmiş yemeğe tuğbayıda getirin demişler
sanki telefonum yok beni aramaya tenezzül etmiyorlar
erteleyemem söz verdim dedim bozuldu oda

canım benmde face te çok akrabam var ve askerimden haberleri yok ama grup gizli olduğu için kimse göremiyo yorumları paylaşılanları sorun olmuyo yani bende ona güvenerek üye oldum gruba ben ekleyeyim seni:))

gülçincim sen zaz kajuyu eklersen sevinirim. yada bulabilceğim başka bir yol varsa ben bulayım. sonra kendi profilimi de eklerim.

boşver sende ertelememişsin iyi olmuş o zaman bence biz ön buluşma yapalım 3 kız sonra yine bi gün ayarlar hep beraber buluşuruz

yaşasın :)) ben de resmimi koyucam şimdi ana sayfaya :)
aramızdan bir güzeli görmüş bulunmaktayımm...
gruba ekleyebiliyo musun peki?

yok canım ekleyemiyorum profilime bak grupla alakalı tek şey göremezsin yorum resim hiç bişey benm askerimi bilmiyor ailem ve grup gizli olduğundan hiç bir sakınca olmuyo:))
ekle hemen resmine bakayım canım aslı sönmez misin yoksa:))

evet evet o benim arkadaş olarak ekliyim seni kendime de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…