:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdıuzak kaldım burdan o yüzden
İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)
hafızam iyidir öhöhö öhöh :):) sen çalışıosun dimi elçin
Irmak benim ismim :)
:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdıuzak kaldım burdan o yüzden
İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)
memnun oldum canım fatma ben :) evet çoğumuz istanbulluyuz. elçin diil sadece
Irmak benim ismim :)
plakayı da üstteki yazıya ekledim. 81den saycaz geriye her gün :)
Bende memnun oldum canım senin plaka iyiymiş kız 3 sen sayamaya başlayınca o biter zatenİzmir 35 olduğuna göre ben baya plaka sayıcam
Ben giresun 28 den başlıcam o zamaan :) ya ben her güne bişey bulup sayarım kızlaar KABLO
TV ARIZA 126. ÇAĞRI 133, ANKESÖR ARIZA 121, ARIZA TAKİP 101... gider bölee
Ben giresun 28 den başlıcam o zamaan :) ya ben her güne bişey bulup sayarım kızlaar KABLO
ahaha zeynepp bombasınn bide moralim bozuk diyoo
155 polis imdat tam imdat şeklinde geçti ne moralimiz bozuktu. şükür bugüne!!!
kızlar askerim aradı ben bu usta birliğini çooooook sevdim:)))
bir de evli olanlar yada evlenme hazılığı yapanlar çeyiz konuşuyolar. ben ve benim gibi daha niyeti olmayanlar da ondan ne neymiş onu öğreniyo :))
fatmanın çeyizine alması gereken perde için zeynep ona yardım edecek. zeynep de hafta sevgilisine gideceğinden yaprak dolması yapması için fatma ona yaprak götürecek. son halimiz şu şekilde. ama biz bi organizasyon yapmadık henüz. ben kadıköyde oturuyorum. kızlar karşıda. tuğba pendikte. en iyi taksim olur yakamıza kırmızı karanfil takarız ahahahaha
kızlar askerim aradı ben bu usta birliğini çooooook sevdim:)))
Ne güzel yaa çok sevindim.. Benim ki cumartesi geçicek usta birliğine bugün daha konuşamadık inşallah gidince senin gibi daha sık konuşuruz.. Gözlerim telefonda bekliyorum :))
ehuehu ben dee. hazır nöbet te tutmuyoken arıyor şimdi bol bol. ben de çok sevdim bu durumu! :))
bir de evli olanlar yada evlenme hazılığı yapanlar çeyiz konuşuyolar. ben ve benim gibi daha niyeti olmayanlar da ondan ne neymiş onu öğreniyo :))
fatmanın çeyizine alması gereken perde için zeynep ona yardım edecek. zeynep de hafta sevgilisine gideceğinden yaprak dolması yapması için fatma ona yaprak götürecek. son halimiz şu şekilde. ama biz bi organizasyon yapmadık henüz. ben kadıköyde oturuyorum. kızlar karşıda. tuğba pendikte. en iyi taksim olur yakamıza kırmızı karanfil takarız ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?