343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aslı napalım 3 kişi buluşalım mı yada cumartesi 4 ten sonra buluşsak sen gelirmisin gülçin geç mi olur

ben tek başıma yaşıyorum. sabah eve gelsem neden bu saatte geldin diyenim yok sevgilim olsa aah ah
size en uygun gün saat neyse ona uyarım.
cumartesi olursa tabi geçmişken daha rahat olur benim için. ama siz bilirsiniz :)

az kaldı bebek siz askerden gelince tanıştıracaksınız dimi aileleri

evet canım gelsin tanıştıracağız ben onun ailesiyle tanıştım en azından ilk etapta ben onu ailemle tanıştıracağım ablamın düğünden sonra aileleri tanıştıracağız:))
ablamın düğün 30 haziran da :))

gülçin hiç bir türlü gelemiyor. aslı ya 3.müz buluşcaz yada hiç toplanmıcaz karar verin

Ayy kızlar ne güzel buluşun tanışın :) ben cumartesi günleri pastacılık kursundayım pazarda sözüm var bi arkadaşıma ama biz gelmeyenler içinde fal baktırın

gülçin hiç bir türlü gelemiyor. aslı ya 3.müz buluşcaz yada hiç toplanmıcaz karar verin

buluşalım kaynaşalım derseniz buluşalım. hazır ben de o taraftayken. ama hep beraber tek gün belirleyelim derseniz ist.da olduğum sürece uyarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…