bir de bana ben müsaitim hayatım sen müsaitsen konuşalım diyo:)))
ahahah biz ki seslerini duymak için o kadar zaman bekledik. hiç müsait olmaz mıyız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de bana ben müsaitim hayatım sen müsaitsen konuşalım diyo:)))
ahahah biz ki seslerini duymak için o kadar zaman bekledik. hiç müsait olmaz mıyız:)
Kırmızı karanfilden önce birbirimizin yüzüne baksak anlarız bencee " aa aynı benim yüzümdeki ifade kesin asker yareni " :)) arkadaşlar gerçekten herkesin müsait olduğu bigün ayarlasak kafamız dağılır biraz hem 1 günü de birlikte yemiş oluruz :)
Kızlaaar askerim aradıı 15dk konuştuk.. Çok yoğunmuş yazıcı yaptılar beni bugün 3 çavuşun yanında 450 kişinin usta birliği kağıdını yazıyorum öğle yemeğinden çıktım aradım hemen bir daha zaman bulamam diye dedi.. Birde çok özledim seni şafak atarsa 11 diyorum senin geleceğin gün dedi.. Kıyamam ya çok özledim tatil planları yapıyo mehmet diye bir çocukla yakın arkadaş olduk antalyada yaşıyomuş askerden sonra yengeyi al gel dedi bana bir bitsin gezip tozsak seninle antalya'ya gitsek mehmeti de ziyaret ederiz dedi.. O hayal kurdukça ben o kadar mutlu oluyorum ki.. Allahım nolur sen hepsinin gerçekleşmesini nasip eyle(
Kırmızı karanfilden önce birbirimizin yüzüne baksak anlarız bencee " aa aynı benim yüzümdeki ifade kesin asker yareni " :)) arkadaşlar gerçekten herkesin müsait olduğu bigün ayarlasak kafamız dağılır biraz hem 1 günü de birlikte yemiş oluruz :)
ben bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim çok zor onsuzluğa alışmakkkkkkkkkkkkkkkk yapamıyorummmmmmmmmmm
bende çok memnun oldum fatma'cım :) o zaman ayarlayıp buluşalım toplu seans yapıp ağlayalım![]()
![]()
![]()
deme ya anlarız bence de. masum tiplerr..
ben cumartesi çalışmıyorum. pazar da tabi :) haftasonu benim için uygun olur. ama tabi buluşma yeri gitmeyi bildiğim biyer olursa çok sevinirim. çok yer bilmiyorum hala :) :)
ayyyy cnm nasıl çikolata istiyor ya offfff netcem ben![]()
taksim iidir kızlar bence herkes taksime nasıl gideceği bilir :)
ehuehu evet taksimin yolunu biliyorumm :) :)
facebook grubuna nasıl giriyo göriyim sizi merak ettim çok.
ben kendi face imden girmiycem ama. listemde akrabalarım falan var. sevgilimin oyunlarıma hediye yollamadk için açtığı çakma profilden giricem.
davet mi yolluyosunuz? adı zaz kaju profilin :) profil resmi de vj bülent :)
onu eklerseniz kabul ederim,resim de koyarım siz beni tanıyın diye :)
off çikolata mıı :S
ben bazen yiyemiyom gerçi. o içerde ya bulamazsa yiyemezse diye boğazıma diziliyo.
1buçuk kilo vermişim bile.
evde net yok ama en kısa zamanda eklerim ben seni yalnız gruba ben ekleyemiyorum onu yapan bi arkadaş var onun eklemesi lazım o da kk ya pek girmiyor
face den görürseniz iletebilir misiniz herhangi biriniz?
off ya bende 1 kilo verdim ama daha çok çalışmam lazım :)
düğün stresiyle eve çeyiz yerleştirmeyle sen hepsini verirsin. takma kafanı![]()
gelinliğe kadar versem çok iyi olacak :)