• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim çok zor onsuzluğa alışmakkkkkkkkkkkkkkkk yapamıyorummmmmmmmmmm

Kızlaaar askerim aradıı 15dk konuştuk.. Çok yoğunmuş yazıcı yaptılar beni bugün 3 çavuşun yanında 450 kişinin usta birliği kağıdını yazıyorum öğle yemeğinden çıktım aradım hemen bir daha zaman bulamam diye dedi.. Birde çok özledim seni şafak atarsa 11 diyorum senin geleceğin gün dedi.. Kıyamam ya çok özledim tatil planları yapıyo mehmet diye bir çocukla yakın arkadaş olduk antalyada yaşıyomuş askerden sonra yengeyi al gel dedi bana bir bitsin gezip tozsak seninle antalya'ya gitsek mehmeti de ziyaret ederiz dedi.. O hayal kurdukça ben o kadar mutlu oluyorum ki.. Allahım nolur sen hepsinin gerçekleşmesini nasip eyle :((

Kırmızı karanfilden önce birbirimizin yüzüne baksak anlarız bencee " aa aynı benim yüzümdeki ifade kesin asker yareni " :)) arkadaşlar gerçekten herkesin müsait olduğu bigün ayarlasak kafamız dağılır biraz hem 1 günü de birlikte yemiş oluruz :)

ben gülçini tuğbayı facebooktan azçok biliyorum zeynebide görücem zaten :)
bence taksim çok iyi olur kızlar ertelemesek heemn buluşsak bence iyi olur belki bu pazar bile olur

Kızlaaar askerim aradıı 15dk konuştuk.. Çok yoğunmuş yazıcı yaptılar beni bugün 3 çavuşun yanında 450 kişinin usta birliği kağıdını yazıyorum öğle yemeğinden çıktım aradım hemen bir daha zaman bulamam diye dedi.. Birde çok özledim seni şafak atarsa 11 diyorum senin geleceğin gün dedi.. Kıyamam ya çok özledim tatil planları yapıyo mehmet diye bir çocukla yakın arkadaş olduk antalyada yaşıyomuş askerden sonra yengeyi al gel dedi bana bir bitsin gezip tozsak seninle antalya'ya gitsek mehmeti de ziyaret ederiz dedi.. O hayal kurdukça ben o kadar mutlu oluyorum ki.. Allahım nolur sen hepsinin gerçekleşmesini nasip eyle :((

aminnnn zeynebim aminnnn

benimki daha aramadı acaba bugünkü macerası ne :)

Kırmızı karanfilden önce birbirimizin yüzüne baksak anlarız bencee " aa aynı benim yüzümdeki ifade kesin asker yareni " :)) arkadaşlar gerçekten herkesin müsait olduğu bigün ayarlasak kafamız dağılır biraz hem 1 günü de birlikte yemiş oluruz :)

:D :D
deme ya anlarız bence de. masum tiplerr..
ben cumartesi çalışmıyorum. pazar da tabi :) haftasonu benim için uygun olur. ama tabi buluşma yeri gitmeyi bildiğim biyer olursa çok sevinirim. çok yer bilmiyorum hala :) :)

:D :D
deme ya anlarız bence de. masum tiplerr..
ben cumartesi çalışmıyorum. pazar da tabi :) haftasonu benim için uygun olur. ama tabi buluşma yeri gitmeyi bildiğim biyer olursa çok sevinirim. çok yer bilmiyorum hala :) :)

taksim iidir kızlar bence herkes taksime nasıl gideceği bilir :)

taksim iidir kızlar bence herkes taksime nasıl gideceği bilir :)

ehuehu evet taksimin yolunu biliyorumm :) :)
facebook grubuna nasıl giriyo göriyim sizi merak ettim çok.
ben kendi face imden girmiycem ama. listemde akrabalarım falan var. sevgilimin oyunlarıma hediye yollamadk için açtığı çakma profilden giricem.
davet mi yolluyosunuz? adı zaz kaju profilin :) profil resmi de vj bülent :)
onu eklerseniz kabul ederim,resim de koyarım siz beni tanıyın diye :)

ehuehu evet taksimin yolunu biliyorumm :) :)
facebook grubuna nasıl giriyo göriyim sizi merak ettim çok.
ben kendi face imden girmiycem ama. listemde akrabalarım falan var. sevgilimin oyunlarıma hediye yollamadk için açtığı çakma profilden giricem.
davet mi yolluyosunuz? adı zaz kaju profilin :) profil resmi de vj bülent :)
onu eklerseniz kabul ederim,resim de koyarım siz beni tanıyın diye :)

evde net yok ama en kısa zamanda eklerim ben seni yalnız gruba ben ekleyemiyorum onu yapan bi arkadaş var onun eklemesi lazım o da kk ya pek girmiyor

Back
X