• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aslı napalım 3 kişi buluşalım mı yada cumartesi 4 ten sonra buluşsak sen gelirmisin gülçin geç mi olur

ben tek başıma yaşıyorum. sabah eve gelsem neden bu saatte geldin diyenim yok :( sevgilim olsa aah ah :p
size en uygun gün saat neyse ona uyarım.
cumartesi olursa tabi geçmişken daha rahat olur benim için. ama siz bilirsiniz :)

az kaldı bebek siz askerden gelince tanıştıracaksınız dimi aileleri

evet canım gelsin tanıştıracağız ben onun ailesiyle tanıştım en azından ilk etapta ben onu ailemle tanıştıracağım ablamın düğünden sonra aileleri tanıştıracağız:))
ablamın düğün 30 haziran da :))

ben tek başıma yaşıyorum. sabah eve gelsem neden bu saatte geldin diyenim yok :( sevgilim olsa aah ah :p
size en uygun gün saat neyse ona uyarım.
cumartesi olursa tabi geçmişken daha rahat olur benim için. ama siz bilirsiniz :)

gülçin hiç bir türlü gelemiyor. aslı ya 3.müz buluşcaz yada hiç toplanmıcaz karar verin

Ayy kızlar ne güzel buluşun tanışın :) ben cumartesi günleri pastacılık kursundayım pazarda sözüm var bi arkadaşıma ama biz gelmeyenler içinde fal baktırın ;)

Back
X