evet evet o benim arkadaş olarak ekliyim seni kendime de :)
ben gülçinde ekliyim tatlım bak istersen askerli bi profil fotom var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet o benim arkadaş olarak ekliyim seni kendime de :)
tamam canım ekle:))
kızlarr aslımız çok güzel bir hanım:)))
yaa cumartesi gelebilirmisin o zaman cumartesi öğleden sonra olsa
utandım çok :/ teşekkür ederim gülçincimm sen de çook güzelsin! :)
ben gülçinde ekliyim tatlım bak istersen askerli bi profil fotom var
fatma s...?
ekledim bilee kıyamam sizee ne güzel resim öyle o :) :) askerli askerli :)
fatma s...?
ekledim bilee kıyamam sizee ne güzel resim öyle o :) :) askerli askerli :)
ayy canım yaa bu kahrolası işte cumartesi 4 e kadar çalışıyorum ben(
aslı napalım 3 kişi buluşalım mı yada cumartesi 4 ten sonra buluşsak sen gelirmisin gülçin geç mi olur
evet tatlım soyadlarımız benziyor ben internet bulunca kabul edicem en kısa zamanda :)
bende böyle askerimle foto çektirip tüüüüm dünyaya askımı ilan etmek istiyorummmmm:)))
aslı napalım 3 kişi buluşalım mı yada cumartesi 4 ten sonra buluşsak sen gelirmisin gülçin geç mi olur
canımmm geç olur yaa ben taksim e gelene kadar saat 6 olur birde onun dönüşü var benm babam iyidir hoşturda kuralcıdır:))
az kaldı bebek siz askerden gelince tanıştıracaksınız dimi aileleri
ben tek başıma yaşıyorum. sabah eve gelsem neden bu saatte geldin diyenim yoksevgilim olsa aah ah
size en uygun gün saat neyse ona uyarım.
cumartesi olursa tabi geçmişken daha rahat olur benim için. ama siz bilirsiniz :)
evet canım gelsin tanıştıracağız ben onun ailesiyle tanıştım en azından ilk etapta ben onu ailemle tanıştıracağım ablamın düğünden sonra aileleri tanıştıracağız:))
ablamın düğün 30 haziran da :))
aman ablanla aynı gün evlencez :):)
Ayy kızlar ne güzel buluşun tanışın :) ben cumartesi günleri pastacılık kursundayım pazarda sözüm var bi arkadaşıma ama biz gelmeyenler içinde fal baktırın![]()
gülçin hiç bir türlü gelemiyor. aslı ya 3.müz buluşcaz yada hiç toplanmıcaz karar verin