Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığımla koyun koyunayım.
Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üst üste duruyor...
Eziliyorum bir yanım eksik...
Dayanmak...
Mesafelerin anlamı yok, yüreğimde katediyorum yavaş yavaş her bir kilometreyi.
Ve biliyorum sevgilim, hayat her bir kilometreyi mutluluğa her bir saniyeyi de kavuşmaya çevirecek.
Kafamın içinde dolaşan ayrılık sancılarına mutsuzluklara inat yeneceğim sayılı zamanları...
Alışmak zor hasretine.
Gücümün her damlasını hasretinle başa çıkmak için harcayacağım.
Ve ben seni rüyamda bile bekliyor olacağım...
Seni beklemeye yeminliyim Askerim...
Mutlulukların en uçsuz bucaksız olanını yaşamak seninle başladı...
Sevginin en bitmek tükenmez hali seninle doldu yüreğime...
Seninle anlam buldu mutluluk, özlemek, beklemek, sevmek...
Özlemeyi sevdirenimsin sen benim, mesafelere yenilmemeyi öğretenim...
İyiki yüreğimin sahibisin...
Yanımda olduğun o anı hatırlıyorum...
Geçirdiğimiz o son günü...Sabret diyorum...Sabret...
Yine gelecek, özlemlerini dindirecek, sevgisini hissettirecek...
Bekleyeceğim bitanesi sabırla, ümitle, özlemle, sevgiyle bekleyeceğim...
Çok özletmeden kendini gel ömrüm...
Yüreğimi yüreğine bağlayan sevgimle seviyorum seni...
İsterse asırlar gibi uzasın geceler dönüşünü beklemek varya işte o yeter...
Elçin ismim senin ki ne canım? Viyana,romaya ve parise gittim kardeşimle şehirler güzeldi de aklım hep Türkiye de kaldı valla her gittiğim yerde keşke buraya onunla gelmiş olsaydım diye diye gezdimneyseki telefonda görüşmemiz kolay oldu. Bu arada 133 gün kaldı kızlar valla nerdeyse bir ayı gitti biraz zor gitti ama sonuç olarak geçirdik işte. Acaba bir ay bir ay saysam daha mı hızlı geçer
Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığımla koyun koyunayım.
Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üst üste duruyor...
Eziliyorum bir yanım eksik...
Dayanmak...
Mesafelerin anlamı yok, yüreğimde katediyorum yavaş yavaş her bir kilometreyi.
Ve biliyorum sevgilim, hayat her bir kilometreyi mutluluğa her bir saniyeyi de kavuşmaya çevirecek.
Kafamın içinde dolaşan ayrılık sancılarına mutsuzluklara inat yeneceğim sayılı zamanları...
Alışmak zor hasretine.
Gücümün her damlasını hasretinle başa çıkmak için harcayacağım.
Ve ben seni rüyamda bile bekliyor olacağım...
Seni beklemeye yeminliyim Askerim...
Mutlulukların en uçsuz bucaksız olanını yaşamak seninle başladı...
Sevginin en bitmek tükenmez hali seninle doldu yüreğime...
Seninle anlam buldu mutluluk, özlemek, beklemek, sevmek...
Özlemeyi sevdirenimsin sen benim, mesafelere yenilmemeyi öğretenim...
İyiki yüreğimin sahibisin...
Yanımda olduğun o anı hatırlıyorum...
Geçirdiğimiz o son günü...Sabret diyorum...Sabret...
Yine gelecek, özlemlerini dindirecek, sevgisini hissettirecek...
Bekleyeceğim bitanesi sabırla, ümitle, özlemle, sevgiyle bekleyeceğim...
Çok özletmeden kendini gel ömrüm...
Yüreğimi yüreğine bağlayan sevgimle seviyorum seni...
İsterse asırlar gibi uzasın geceler dönüşünü beklemek varya işte o yeter...
evet ben şu aşamada ay ay olarak saymayı düşünüyorum. en azından 100'e kadar. gün sayınca daha fena oluyo. sanırım 100 e 30 falan kaldı
cnm şuan senin oturduğun evdemi oturacaksınız evlendikten sonra
:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdıuzak kaldım burdan o yüzden
İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)
canım öncelikle ben gülçin tanıştığımıza memnun oldum plaka hani 81 il varya her ilin plaka kodu var mesela istanbul 34
şafak 34 olduğunda o gün istanbul:)) ben afyon luyum safak 3 olduğunda afyon olacak inşallah:)))
:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdıuzak kaldım burdan o yüzden
biliyorum tatlım ben senin burada olduğunu hatırlıyorum yurtdışına gideceğini nişanlı olduğunu gelinlik diktirdiğini filan doğru değil mi :)
biz geçen hafta kalan kızlar ben aslı gülçin tuğba ve zeynep baya konuştuk kimseler yokken ama sizde katılırsınız kaldığınız yerden ailemiz genişlemiş olur
biliyorum tatlım ben senin burada olduğunu hatırlıyorum yurtdışına gideceğini nişanlı olduğunu gelinlik diktirdiğini filan doğru değil mi :)
biz geçen hafta kalan kızlar ben aslı gülçin tuğba ve zeynep baya konuştuk kimseler yokken ama sizde katılırsınız kaldığınız yerden ailemiz genişlemiş olur
fatma ya katılıyorum kesinlikle kocaman bir aile oluyoruz böylece:))
Çok kötü oldum ya çok özledimmmmmmmmm... Bi ara toplanıp moral seansı yapalım bencee :)
evettt neresinden yakalıyım kızları bilemedim :) önümüzdeki ay bende gitmeyi düşünüyorum paris'te durumlar nasıl türk olduğunu anlayınca ne gibi tepkiler verdiler ? Tırstım açıkcası gitmesem mi diye düşünmeye başladım :)
Yaşasın hatırlanıyoruuuumgeldim zaten tekrar yerime inşallah sevgilimi evci çıkarmaya gidince tekr ederim bide sizi
kötü olmayı yasakladım kızlar
zeynepcim ben hafta içi uğrucam zaten sana diğer kızlarla da toplanalım bencede :)
Ne zaman tanıştınız kız siz :)
Yaşasın hatırlanıyoruuuumgeldim zaten tekrar yerime inşallah sevgilimi evci çıkarmaya gidince tekr ederim bide sizi
kesinlikle yapmalıyız bunu :)
bi hafta sonu istanbulda olanlarla görüşme yapalım ya kaynaşırız
riverusk canım senin adın ne tatlım tanışalım kaynaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?