343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok güzel bu şiir benm askım bana mesafelere yenilmemeyi öyle bir öğretti ki sabrediyorum allahım kaldıramayacağımız yükü vermesin

evet ben şu aşamada ay ay olarak saymayı düşünüyorum. en azından 100'e kadar. gün sayınca daha fena oluyo. sanırım 100 e 30 falan kaldı

Çok kötü oldum ya çok özledimmmmmmmmm... Bi ara toplanıp moral seansı yapalım bencee :)

evet ben şu aşamada ay ay olarak saymayı düşünüyorum. en azından 100'e kadar. gün sayınca daha fena oluyo. sanırım 100 e 30 falan kaldı

Kesinlikle daha mantıklı ben bazen uzun dönemlerin günlerini düşünüyorum az kaldı yaaaa diyorum kendime :) Son 30 u saymaya başlarız inşallah hemen :97:

canım öncelikle ben gülçin tanıştığımıza memnun oldum plaka hani 81 il varya her ilin plaka kodu var mesela istanbul 34
şafak 34 olduğunda o gün istanbul:)) ben afyon luyum safak 3 olduğunda afyon olacak inşallah:)))

Bende memnun oldum canım senin plaka iyiymiş kız 3 sen sayamaya başlayınca o biter zaten İzmir 35 olduğuna göre ben baya plaka sayıcam

evettt neresinden yakalıyım kızları bilemedim :) önümüzdeki ay bende gitmeyi düşünüyorum paris'te durumlar nasıl türk olduğunu anlayınca ne gibi tepkiler verdiler ? Tırstım açıkcası gitmesem mi diye düşünmeye başladım :)

Valla canım kimseyle ben Türküm sen Fransızmısın muhabbeti geçmedi genel olarak fransızlar çok sıcak insanlardı sonuçta halkla alakalı değil siyasal şeyler hep ingilizce anlaştık (fransızca bilmiyorum) ve kendi dillerinden başkasını konuşmazlar falan derler ya hepside konuştu :) ama şahsen ben tatil organizasyonumu bir buçuk ay öncesinden yapmış olmasaydım bu olaylardan sonra gidipte orda para harcamazdım ama iptal edemedim biletlerim falan hep geri iadesizdi rezervasyonlarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…