• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdı :43: uzak kaldım burdan o yüzden :(

İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)

benimki de izmir narlıderedeydi şimdi izmir bucada. benimki pek rahat değil. az kısa dönemlermiş. uzun dönemlerin hepsi arıza diyo. bide acayip hırsızlık varmış. o yüzden nasıl geççek bu kadar zaman bilmiyorum!terliği gitmiş bile.
şimdi aradı alışmaya başladım diyo. biraz daha morali iyi. doktor da ilgilenmiş ilaçlar vermiş.iyi oldu muylu oluyom çok konuşunca :D :D

$L%20PL~1.webp

:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdı :43: uzak kaldım burdan o yüzden :(

İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)

plakayı da üstteki yazıya ekledim. 81den saycaz geriye her gün :)

plakayı da üstteki yazıya ekledim. 81den saycaz geriye her gün :)

81den geriye sayacağımız günlere gelsek keşke. Hiç bişeyin tadı olmuyo ama sanırım alıştım artık ben ilk günler çok zordu gerçekten ama bugünde bişey yapıcam 1 Kadın 1 Erkek dizisini çok severiz biz hatta hem izler hemde bilgisayarada biriktirir ara ara izleriz hep birbirmize tıpkı sen diye diye izleriz o beni zeynebe benzetir bende onu ozana onu izleyemiyodum gittiğinden beri bilgisayarımda yeni bölümler birikti bugün otrurup izlicem :)

Bende memnun oldum canım senin plaka iyiymiş kız 3 sen sayamaya başlayınca o biter zaten :9: İzmir 35 olduğuna göre ben baya plaka sayıcam :37:

Ben giresun 28 den başlıcam o zamaan :) ya ben her güne bişey bulup sayarım kızlaar KABLO
TV ARIZA 126. ÇAĞRI 133, ANKESÖR ARIZA 121, ARIZA TAKİP 101... gider bölee :D :D :D

Ben giresun 28 den başlıcam o zamaan :) ya ben her güne bişey bulup sayarım kızlaar KABLO
TV ARIZA 126. ÇAĞRI 133, ANKESÖR ARIZA 121, ARIZA TAKİP 101... gider bölee :D :D :D

ahaha zeynepp bombasınn bide moralim bozuk diyoo :D
155 polis imdat tam imdat şeklinde geçti ne moralimiz bozuktu. şükür bugüne!!!

bir de evli olanlar yada evlenme hazılığı yapanlar çeyiz konuşuyolar. ben ve benim gibi daha niyeti olmayanlar da ondan ne neymiş onu öğreniyo :))
fatmanın çeyizine alması gereken perde için zeynep ona yardım edecek. zeynep de hafta sevgilisine gideceğinden yaprak dolması yapması için fatma ona yaprak götürecek. son halimiz şu şekilde. ama biz bi organizasyon yapmadık henüz. ben kadıköyde oturuyorum. kızlar karşıda. tuğba pendikte. en iyi taksim olur yakamıza kırmızı karanfil takarız ahahahaha

ahaha zeynepp bombasınn bide moralim bozuk diyoo :D
155 polis imdat tam imdat şeklinde geçti ne moralimiz bozuktu. şükür bugüne!!!

Hahaha süpersin yaa tam 155 imdat gibi geçtiii cidden :))

Bugün çağrı 133.. Kırklareli beni çağırıyooo :))

bir de evli olanlar yada evlenme hazılığı yapanlar çeyiz konuşuyolar. ben ve benim gibi daha niyeti olmayanlar da ondan ne neymiş onu öğreniyo :))
fatmanın çeyizine alması gereken perde için zeynep ona yardım edecek. zeynep de hafta sevgilisine gideceğinden yaprak dolması yapması için fatma ona yaprak götürecek. son halimiz şu şekilde. ama biz bi organizasyon yapmadık henüz. ben kadıköyde oturuyorum. kızlar karşıda. tuğba pendikte. en iyi taksim olur yakamıza kırmızı karanfil takarız ahahahaha

ama canımcımm pendik te oturan benm gülçinnn:))) bana her yer uyar ben gelmeye çalışırım:)))

Kırmızı karanfilden önce birbirimizin yüzüne baksak anlarız bencee " aa aynı benim yüzümdeki ifade kesin asker yareni " :)) arkadaşlar gerçekten herkesin müsait olduğu bigün ayarlasak kafamız dağılır biraz hem 1 günü de birlikte yemiş oluruz :)

Back
X