• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar şu hassas dönemde kimsenin söylediğini kafanıza takıpta moralinizi bozmayın lütfen (bunu bende başaramıyordumda )
biz aşlarımıza odaklanalım ben eşim gelmeden iki gün önce falan evi süslemeyi planlaıyorum heryere hoşgeldin askerim yazıcam güzel bi masa hazırlayacam Allah izin verirse süpriz yapmak istiyorum
daha şimdiden bunun planlarına başladım

Ahh bu erkek aileleri !! Ben ne fedakarlıklarla gittim size yanlış gelmiş olabilir ama bak özel gününü kaçırmadım sen işten mi izin alamıyosuna getirmiş canım.. Boşver gerçekten boşver ne demek istedi diye düşünmek anlamaya çalışmak sadece seni yorar yıpratır.. Elde olmasa bile umursamamaya çalış.. karşımdaki incinir mi üzülür mü diye düşünce yok.. Kendisi de gidemeseydi o zaman sen haklı olurdun ona göre inan bana. Dediğin gibi daha çok özel günleriniz olucak birlikte. Ben gidebilecekken ailesi gidiyo diye gidemedim. Benim ki çaresizlik senin ki prensip meselesi ablasının ki insanları zor durumda bırakma hatta biraz vicdansızlık.. Bunların arasında ki farkı göremeyenler için hiç sıkma tatlı canını..

yok tatlım aslında hiç kafama bile takmıyorum. sinir oldum,geçti. fatmacım da kafasıan takmasın diye söylüyorum. lafın nereye gideceğini bilir bilmez konuşuyo.
haftasonu sevgilime bahsettim kıyamam o da ben üzülmeyim diye sürekli beni arıyor.
kızlar bide mektuplarımı yollamıştım anneleriyle.okuyamamıştı. dün akşam dinlenirken 2 tanesini okudum çok kötü oldum dedi.
ben artık götürmiycem sanırım. aslında o kadar negatif de yazmamıştım güzel şeylerden bahsetmeye çalışmıştım hep ama gene de kötü oluyor demek ki :((

beni de ablası üzdü çok geçen hafta. yazmadım onu size.
bana yemin törenine niye gelemiyosun diye sordu. dedim böyle böyle işten zaten 2 gün izin almıştım önceden. yemin töreni cuma olsa alırdım ama perşembe olunca 2gün daha çekinirim ona dedim. bana ne dese beğenirsiniz sevgilimin başka hiç özel günü olmucakmışş ben de bunu kaçırıyomuşum! çünkü biz evlenmicez nişanımız olmucak,son özel günüymüş.
bunu söylemesinin sebebi de şu: şu andaki eşi 3yıl önce acemilikte izmir seferihisarra düştü. yemin törenine gelebilmesi için sevgilimi de sürükledi. sevgilim 40 derece ateşle otobüste halusilasyonlar görerek izmire geldi sırf yemin töreni için zorla.
bi de gitti 1 akşam habersiz orda kaldılar. ben hem sevgilime baktım bütün gece ateşi düşmedi. hem de eve yalan söyledik 2 gün yanımızda diye. sanırım kendini haklı çıkarmak için benim canımı yakmaya çalıştı anlamadım.

sıkma canını gerçekten çok gereksiz konuşuyorlar bazen hele görümceler çok acımasız oluyorlar. allahtan bende ondan yok ama eltim konusunda inş çok sıkıntı yaşamam

kızlar şu hassas dönemde kimsenin söylediğini kafanıza takıpta moralinizi bozmayın lütfen (bunu bende başaramıyordumda )
biz aşlarımıza odaklanalım ben eşim gelmeden iki gün önce falan evi süslemeyi planlaıyorum heryere hoşgeldin askerim yazıcam güzel bi masa hazırlayacam Allah izin verirse süpriz yapmak istiyorum

kıyamam tuğbaa daha ona var biraz sankii :D :D son bikaç ayda düşünürüm heralde ben yoksa vakit geçmezz :S

yok tatlım aslında hiç kafama bile takmıyorum. sinir oldum,geçti. fatmacım da kafasıan takmasın diye söylüyorum. lafın nereye gideceğini bilir bilmez konuşuyo.
haftasonu sevgilime bahsettim kıyamam o da ben üzülmeyim diye sürekli beni arıyor.
kızlar bide mektuplarımı yollamıştım anneleriyle.okuyamamıştı. dün akşam dinlenirken 2 tanesini okudum çok kötü oldum dedi.
ben artık götürmiycem sanırım. aslında o kadar negatif de yazmamıştım güzel şeylerden bahsetmeye çalışmıştım hep ama gene de kötü oluyor demek ki :((

ben daha önce bahsetmiştim ya askerime yaz yaz diye ısrar ediyodum o da kötü oluorum demişti. sanırım iyi şeyler düşünmek bile onları duygusal olarak kötü etkiliyor

:)) bitanem ona daha erken değil mi ayy günler çabucak geçsinde bir an önce yap süprizini askerine:))

kıyamam tuğbaa daha ona var biraz sankii :D :D son bikaç ayda düşünürüm heralde ben yoksa vakit geçmezz :S

yaaa çok erken ama kendimi oyalamam gerek yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorum
bebek battaniyesi örmeye başladım akşam
doğmamış çocuğa don biçmek benmkisi ama ne yapim
kafayı birşeylerle meşgul etmem gerekiyo
hiç iyi değilim kızlar :((((

ben daha önce bahsetmiştim ya askerime yaz yaz diye ısrar ediyodum o da kötü oluorum demişti. sanırım iyi şeyler düşünmek bile onları duygusal olarak kötü etkiliyor

Benimki de not defteri aldım her akşam yatmadan ona bişeyler yazıyorum geldiğinde okursun ama sen mektup yazma çok kötü olurum dün bir arkadaşa mektup geldi sevgilisinden çocuk bir köşeye çekildi okurken nasıl hıçkırıyo anlatamam aşkım zor sakinleştirdik dedi.. Bunu duydum ya yazmıyorum bende :((

Kaynana dili = kaktüs :) Görüşmesen bu sefer akife sen askerdeyken ne aradı ne sordu ne görüştük derler yani genel olarak böyle. Sen saygını koru canım en iyisini yapıyosun.. 133 gün sabredicez sonra hepimizin öyle yada böyle hayatı bir yola giricek..

off off kızlar varya ben çok kaptırıyorum kendimi sanırım çok hayal kuruyorum evliliğime dair bu yüzden çok korkuyorum nazar değecek kötü bişi olacak diye. sabah saçımı kuruturken bile evimde saçımı hangi banyoda kuruturum nasıl yaparım diye hayal kurarken yakaladım kendimi ::):) yoksa bu evde kalmış kız bunalımı mı :):):)

Benimki de not defteri aldım her akşam yatmadan ona bişeyler yazıyorum geldiğinde okursun ama sen mektup yazma çok kötü olurum dün bir arkadaşa mektup geldi sevgilisinden çocuk bir köşeye çekildi okurken nasıl hıçkırıyo anlatamam aşkım zor sakinleştirdik dedi.. Bunu duydum ya yazmıyorum bende :((

evde yazıyorum evde biriktiriyorum ben. gelince gülerek okucaz çocuklarımıza anımız kalsın diye yazıyorum :)

biz sana özetleriz anlamadığın yerlerii :D napalım vakit geçiriyoruz.
gezin için allah içine sindirsin. beğendin mi nerelere gittin??
bu arada ismin neydi biz birbirimizin adını ezberlemeye başladık :D

Elçin ismim senin ki ne canım? Viyana,romaya ve parise gittim kardeşimle şehirler güzeldi de aklım hep Türkiye de kaldı valla her gittiğim yerde keşke buraya onunla gelmiş olsaydım diye diye gezdim :43: neyseki telefonda görüşmemiz kolay oldu. Bu arada 133 gün kaldı kızlar valla nerdeyse bir ayı gitti biraz zor gitti ama sonuç olarak geçirdik işte. Acaba bir ay bir ay saysam daha mı hızlı geçer :1:

evde yazıyorum evde biriktiriyorum ben. gelince gülerek okucaz çocuklarımıza anımız kalsın diye yazıyorum :)

evi o açıdan düşünmen çok güzel. yerleştirirken zorluk çekmezsin. ama sürekli evlilik ve çocuk düşünürsen nazar değebilir. sonuçta bu kader meselesi. istersin olmaz,istemezsin olur.
o yüzden herşeyi biraz akışına bırakmak en güzeli ;)

Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığımla koyun koyunayım.
Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üst üste duruyor...
Eziliyorum bir yanım eksik...
Dayanmak...
Mesafelerin anlamı yok, yüreğimde katediyorum yavaş yavaş her bir kilometreyi.
Ve biliyorum sevgilim, hayat her bir kilometreyi mutluluğa her bir saniyeyi de kavuşmaya çevirecek.
Kafamın içinde dolaşan ayrılık sancılarına mutsuzluklara inat yeneceğim sayılı zamanları...
Alışmak zor hasretine.
Gücümün her damlasını hasretinle başa çıkmak için harcayacağım.
Ve ben seni rüyamda bile bekliyor olacağım...
Seni beklemeye yeminliyim Askerim...
Mutlulukların en uçsuz bucaksız olanını yaşamak seninle başladı...
Sevginin en bitmek tükenmez hali seninle doldu yüreğime...
Seninle anlam buldu mutluluk, özlemek, beklemek, sevmek...
Özlemeyi sevdirenimsin sen benim, mesafelere yenilmemeyi öğretenim...
İyiki yüreğimin sahibisin...
Yanımda olduğun o anı hatırlıyorum...
Geçirdiğimiz o son günü...Sabret diyorum...Sabret...
Yine gelecek, özlemlerini dindirecek, sevgisini hissettirecek...
Bekleyeceğim bitanesi sabırla, ümitle, özlemle, sevgiyle bekleyeceğim...
Çok özletmeden kendini gel ömrüm...
Yüreğimi yüreğine bağlayan sevgimle seviyorum seni...
İsterse asırlar gibi uzasın geceler dönüşünü beklemek varya işte o yeter...

Elçin ismim senin ki ne canım? Viyana,romaya ve parise gittim kardeşimle şehirler güzeldi de aklım hep Türkiye de kaldı valla her gittiğim yerde keşke buraya onunla gelmiş olsaydım diye diye gezdim :43: neyseki telefonda görüşmemiz kolay oldu. Bu arada 133 gün kaldı kızlar valla nerdeyse bir ayı gitti biraz zor gitti ama sonuç olarak geçirdik işte. Acaba bir ay bir ay saysam daha mı hızlı geçer :1:

ben de Aslı :) memnun oldum. askerin nerdeydi şimdi onu da yaz tekrar unuttum ben :)
allah içine sindirsin. sevgilinle de balayına gidersin oralara ;) sen gezdirirsin onu ;)
telefonla görüşebilmenize sevindim. biz acemilikte aynı ülkeden görüşemedik :D :D
öyle düşününce çok geliyo bana. ben şimdi 341.dönemlerin gelişini sayıyorum. 14 gün falan var.
sonra 100 ü sayıcam. sonra plakalara inmeyi. plakalarda hızlı geçer işallah :D :)

gel bize katıl bizim ilk hedefimiz 130lu günleri geçirmek sonra 120li günler :)

benim adımda fatma elçimcim bu arada

evi o açıdan düşünmen çok güzel. yerleştirirken zorluk çekmezsin. ama sürekli evlilik ve çocuk düşünürsen nazar değebilir. sonuçta bu kader meselesi. istersin olmaz,istemezsin olur.
o yüzden herşeyi biraz akışına bırakmak en güzeli ;)

ya benim için önemli olan askerimle birlikte olmak ilk planda. doğru diyosun birşeyin üstüne çok düşmemek gerekir :)

evi sürekli ölçüyoruz zaten eşyaları ona göre alıcaz

ya benim için önemli olan askerimle birlikte olmak ilk planda. doğru diyosun birşeyin üstüne çok düşmemek gerekir :)

evi sürekli ölçüyoruz zaten eşyaları ona göre alıcaz

cnm şuan senin oturduğun evdemi oturacaksınız evlendikten sonra

gel bize katıl bizim ilk hedefimiz 130lu günleri geçirmek sonra 120li günler :)

benim adımda fatma elçimcim bu arada

:) Memnun oldum canım yaa ben zaten burdaydım da araya benim tatil girdi aslında ordan nete girdim her akşam ama foruma giremedim ne zaman denesem sistemde bakım var yazdı :43: uzak kaldım burdan o yüzden :(

ben de Aslı :) memnun oldum. askerin nerdeydi şimdi onu da yaz tekrar unuttum ben :)
allah içine sindirsin. sevgilinle de balayına gidersin oralara ;) sen gezdirirsin onu ;)
telefonla görüşebilmenize sevindim. biz acemilikte aynı ülkeden görüşemedik :D :D
öyle düşününce çok geliyo bana. ben şimdi 341.dönemlerin gelişini sayıyorum. 14 gün falan var.
sonra 100 ü sayıcam. sonra plakalara inmeyi. plakalarda hızlı geçer işallah :D :)

İzmir Gaziemirde canım şimdi usta birliğinde de orda gösteri ve tatbikat birliğine almışlar çok temiz burası çok rahatım diyo az önce aradı yine :97: Seninki nerdeydi canım?
Bu arada plaka ne şeker? Düşündüm düşündüm bilemedim :)

ayy pek geri kaldım konuşmalardan sizz bayaa ilerletmişsiniz muhabbeti kızlar :) işim olmadığı bi zaman da oturup tek tek okuyacağım yazdıklarınızı :)

Back
X