ben iyiyim tatlım sen nasılsın biraz hasta gibiyim bitki çaylarına verdim kendimi :)
Haklısın canım belki ondan net cevaplar alamamaktan korkuyorum ama kafamı kuma gömerek saklanamam.. Telefonda gerçekten istiyor gibi konuşuyo birikte çıkıcaz karşılarına diyo ama emin olamıyorum. Yüzyüze mimiklerinden gözlerinden ne kadar samimi olduğunu daha iyi anlarım.. Aslııı bu hafta hemen bitebilir mi lütfen :)
Selam kızlar döndüm Türkiye'ye ve bizimkinin yemin töreni 29 da oldu ve malesef gidemedimüstelik perşembeden itibaren pazar öğleden sonraya kadar da evci çıkardı babası şimdi bekliyorum tekrar ne zaman evci çıkabilirse gidicem yanına Baya da ilerlemiş sayfalar ben yokken konuların çok gerisindeyim :)
Çok geçmis olsun tatlm... Bende hasta gibiyim canım burnum tıkanmıs gece limonlu cay iciyorum :)
günaydın kızlarr nasılsınızz
günaydın gülçin hoşgeldin biz hastayız sen nasılsın :)
aslıcan sen nasılsın nasıl gidiyor
evet sanırım askerlerin hepsi hasta.
usta birliğini sevdim ben. şimdi görev vermedikleri için dün 3 kere telefonla konuşabildik. hatta çaldırıyor, ben arıyorum.
dün akşam 7buçuk gibi yattı. burnu çıkalı boğazı şiş öksürüyor.
bu sabah konuştuğumuzda burnu daha da felaketti. kıyamam benle konuşsun diye soğukta dikiliyo(
doktora dün gitmiş yarın gel demiş. bugün ilgilnir umarım...
dün akşam sevgilimin telefonunu vermek için annelerine gittim. yemek yedik hep beraber. insan o yokken ne kadar garipsiyo evi. odasına gittim, çok garip...
gittikleri günü düşünsene tam 22 gün geçti 1 hafta ne ki :)))
ay tatlımm ben nasıl uykusuzdum. dün akşam ölü gibi yattım yatağa. sabah sevgilim uyandırdı :))
saçımı kestirdim cumartesi günü 4-5 parmak. çok uzundu. dün akşam 5 dakikada kuruttum hala çok garip geliyo saçımın kuruması ehuehue
çünkü uzunken sabah kalktığımda hala ıslak oluyodu
akşamda kayınvalidem geldi beni çok sinirlendirdi beni ama biz aile günü yapıyoruz gelecek gün ayın 21inde küçük oğluda trabzonda okuyor. dediki 21i olması ii oldu dedi hiç eksiğimiz kalmıcak dedi ben buruldum akif yok nasıl tamamız moralim çok bozuldu ama belli etmedim
akşamda kayınvalidem geldi beni çok sinirlendirdi beni ama biz aile günü yapıyoruz gelecek gün ayın 21inde küçük oğluda trabzonda okuyor. dediki 21i olması ii oldu dedi hiç eksiğimiz kalmıcak dedi ben buruldum akif yok nasıl tamamız moralim çok bozuldu ama belli etmedim
Tatlımm bozma moralini düşünmeden söylemiştir.. Hem eksik değiller allah korusun allah eksikliklerini göstermesin hiçbirimize sadece uzaktalar ve vatani görevlerini yapıyolar özlüyoruz görmek istiyoruz ama allaha çok şükür hergün az da olsa seslerini duyuyoruz. Kayınvaliden de böyle düşünmüştür canım benim..
beni de ablası üzdü çok geçen hafta. yazmadım onu size.
bana yemin törenine niye gelemiyosun diye sordu. dedim böyle böyle işten zaten 2 gün izin almıştım önceden. yemin töreni cuma olsa alırdım ama perşembe olunca 2gün daha çekinirim ona dedim. bana ne dese beğenirsiniz sevgilimin başka hiç özel günü olmucakmışş ben de bunu kaçırıyomuşum! çünkü biz evlenmicez nişanımız olmucak,son özel günüymüş.
bunu söylemesinin sebebi de şu: şu andaki eşi 3yıl önce acemilikte izmir seferihisarra düştü. yemin törenine gelebilmesi için sevgilimi de sürükledi. sevgilim 40 derece ateşle otobüste halusilasyonlar görerek izmire geldi sırf yemin töreni için zorla.
bi de gitti 1 akşam habersiz orda kaldılar. ben hem sevgilime baktım bütün gece ateşi düşmedi. hem de eve yalan söyledik 2 gün yanımızda diye. sanırım kendini haklı çıkarmak için benim canımı yakmaya çalıştı anlamadım.
ya eksik değiller ama ben nişanlı bi kızım istesem onlarla görüşmem bile nişanlım yokken. ben tutmuşum gün yapıyorum onlarla saygımı koruyorum. neyse çok hassasım sanırım
bide lafı söyleyen kaynana olunca insan kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?