Ayy çok geçmiş olsun askere, sevgilinde iyi macera yaşamış neyse hastane revir derken zaman geçmiştir ona bugün belki :)
Ne güzel ya erken bitiyo mesain benim 7de bitiyo daha 2.5 saat var bitsede eve gitsem çok uykusuzum uyusam hemen salı olsa(
Ayy çok geçmiş olsun askere, sevgilinde iyi macera yaşamış neyse hastane revir derken zaman geçmiştir ona bugün belki :)
Ne güzel ya erken bitiyo mesain benim 7de bitiyo daha 2.5 saat var bitsede eve gitsem çok uykusuzum uyusam hemen salı olsa(
üf kızlaar.. benimki aradı şimdi. çok iyi biyer değil burası diyo. günde 12 saat görev yapıp üzerine 3 saat nöbet tutabilirim diyo. daha önceki kısa dönemler uykusuzluktan yorgunluktan şikayetçiymiş..
bölükteki uzun dönemlerin hepsi arıza diyo. ilk günden gelip bize karışmayın demişler. hepsi mahkemelikmiş askeriyeyle. pis don-atletlerini bile çalıyorlarmış :S benimkinin terliği gitmiş şimdiden..
babana söle sana bi kıyak geçsin
ayyy cnm ya Allah yardımcıları olsun ordaki kısa dönemlerin
seninkine söyle bulaşmasın aman o arızalar yüzünden askerliği uzamasın
offf ya benimki cuma geçiyo usta birliğine bakalım bizimkinin yeri nasıl olcak:18::18::18::18::18:
ayyy cnm ya Allah yardımcıları olsun ordaki kısa dönemlerin
seninkine söyle bulaşmasın aman o arızalar yüzünden askerliği uzamasın
offf ya benimki cuma geçiyo usta birliğine bakalım bizimkinin yeri nasıl olcak:18::18::18::18::18:
zaten kısa dönemleri sevmiyorlar. düşünsene 2katından fazla askerlik yapıyolar. ama gece 12ye kadar kendi aralarında kavga edip uyutmamışlar, terlik gitmiş. yarın bigün neleri gitçek kim bilir... kim pis çamaşıra tenezzül eder düşünsene...
allahım sen koru!
Allah yardımcıları olsun inşallah ya.. kimseye bulaşmasın görevini yapsın allah korusun bulaşırsa askerliği yanar yada uzar heryerde var bu arıza tipler(
Tuğbacım benimkide cumartesi geçicek usta birliğine orda kura çekiceklermiş kimileri merkezde kalıcakmış kimileri köylere karakola dağıtılıcakmışBenimkini kuzen orda ya merkezde kaldırtmaya çalışıcaz iş çokmuş ama problem tipler yokmuş rahatmış birde merkezde olduğu için ben 2 saatte yanına gidebilicem bakalım hepsi iyi yerlere düşerler inşallah..
allahım ne psikopatlar var ya allah yardımcıalrı olsun ne diyim
ayyy ciddimi ya benim babam olsa ne yapardı aceba kesin benimkide göndermezdi
aynen zeynepcim benimkide merkezde olacakmış ama merkeze bağlı köylere falan gidebilirmiş
inşallah iyi bir yer çıkar inş.
Tuğbacım aslı'yada sormuştum alttaki yazıyı yazmıştım.. Senin fikrin nedir tatlım ?
Doğru söylüyosun aslıcım bu konuda sürekli kafamı kurcalıyo.. Hayırlısı olsun diye geçiştirmeye çalışıyorum ama kalbim öyle diyemiyo korkuyo acı yaşamak istemiyo.. Bazen yanına gittiğimde güzel eğlenceli bir gün geçirelim açmayalım konuları birlikte olmanın tadını çıkaralım askerdeyken bana "zaten düzelicek herşey ben bi geliyim" dicek bende dönmeden bilemicem o yüzden zehir etmiyim günü o da beni öyle görürse belki rahatlar bak zeynep olursa olur olmazsa olmaz havasında diye düşünüp değer anlar diye düşünüyorum bazen de gitmişken konuş döndükten sonra keşke konuşsaydım keşke belirsizlik biraz yok olurdu belki diye pişman olmaktan korkuyorum.. Ama allah kısmet ederse ocak sonu yada şubat başı yine gidicem bi böyle deniyim olmazsa 2.gittiğimde konuşurum diye düşünüyorum.. kararsızım canım(
benim fikrimi sorarsan bu konuda sana açıklama yapması ve düzelticekse nasıl yapacağını anlatması gerekiyor. evet asker ve normal bir durumda değil. ama düşünmek için normal hayattan çok daha fazla zamanı var. elbet kafasında bi düşüncesi olması gerekiyor,eğer gerçekten istiyosa...
bence kırmadan üzmeden bu konuyu aç. durumunu bildiğini ama senin de bunları öğrenmen gerektiğini söyle mesela. daha önceki gibi açıklama yaparsa bunu psikolojisine bağlayabilirsin. ama sağlam durmayı öğreneceğini düşünüyosan her hafta sonu gidersin :)
çünkü ayrıl-barış ayrıl-barış bir süre sonra sen de yorulacaksın. geldikten sonra ayrılırsa gene bu sefer ipler kopar sonuçta.
dediğim gibi bu benim fikrim tabi..
benim fikrimi sorarsan bu konuda sana açıklama yapması ve düzelticekse nasıl yapacağını anlatması gerekiyor. evet asker ve normal bir durumda değil. ama düşünmek için normal hayattan çok daha fazla zamanı var. elbet kafasında bi düşüncesi olması gerekiyor,eğer gerçekten istiyosa...
bence kırmadan üzmeden bu konuyu aç. durumunu bildiğini ama senin de bunları öğrenmen gerektiğini söyle mesela. daha önceki gibi açıklama yaparsa bunu psikolojisine bağlayabilirsin. ama sağlam durmayı öğreneceğini düşünüyosan her hafta sonu gidersin :)
çünkü ayrıl-barış ayrıl-barış bir süre sonra sen de yorulacaksın. geldikten sonra ayrılırsa gene bu sefer ipler kopar sonuçta.
dediğim gibi bu benim fikrim tabi..
günaydınnnn
şafak 133
ben kaçıyorum kızlar çok işim var arada uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?